-
άμα είναι για το καρναβάλι μέσα είμαι
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
...... αφού ανακάλυψα πως κάποιος βούτηξε από το αυτοκίνητο την πλαϊνή γρίλια από τη μεριά του οδηγού.....τι μλκς!!!
-
Άσε είναι απίστευτο. Φυσικά έχω ήδη παραγγείλει καινούρια η οποία πιθανότατα θα μπει στο αυτοκίνητο σήμερα το απόγευμα, αλλά πραγματικά ώρες ώρες είναι να απορείς για το ποσό απύθμενα μπορεί να είναι κάποιος.
Eξα:whatever::whatever::whatever::whatever::whatever::whatever: σε σειρά.
-
Kρίμα ρε Μάνο ....
Κατά τ'άλλα ... όλα τέλεια, φαγητό ... πολλές cokes
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αντε, Funis για κανονισε το επομενο..
Θα κανονίσω. Αλλά στην Πάτρα όπου (δυστυχώς ) δεν θα μπορούν πολλοί.
Κριμα ρε γαμώτοΚαλη φαση!
Εχω καιρο να παο πατρα!!! -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Mια χαρά ήτανε και χτες, αν και στο τέλος της μέρας μου χάλασε η όρεξη αφού ανακάλυψα πως κάποιος βούτηξε από το αυτοκίνητο την πλαϊνή γρίλια από τη μεριά του οδηγού.
http://www.fastm.com/m3/newm3/NewM3_05.jpg
Και τώρα εκεί έχει μια μεγάλη τρύπα.Τι λες ρε Μάνο τώρα... περαστικά.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...... αφού ανακάλυψα πως κάποιος βούτηξε από το αυτοκίνητο την πλαϊνή γρίλια από τη μεριά του οδηγού.
....τι μλκς!!!
Θα του ειπαν οτι 316 με τετοιο πραγμα γινεται αυτοματως Μ3 φαινεται και θα το'χαψε....
Ποσες σταβλισιες φαγατε χθες ? ?
-
4... ...και 6 γάλακτος!...και 3 μπιφτέκια... ...και 12 πατάτες!
-
Μάνο περαστικά,είναι τυπικό δείγμα του επιπέδου απογόνων 'περήφανων' Τουρκόδουλων..
Κατά τα άλλα περάσατε καλά βλέπω!
-
ποιος με BMW βουτηξε το σημα του Μανου?
-
Κρίμα πάντως! Όπως παλιότερα έκλεβαν τα σήματα, τώρα θα κλέβουν γρίλιες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
4... ...και 6 γάλακτος!...και 3 μπιφτέκια... ...και 12 πατάτες!Πφφφφτ.
Λιγα πραγματα
-
Είναι τόσο εύκολο αν βγει η γρίλια αυτή;
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
mia χαρα πηγαμε,μια χαρα φαγαν(ε),ολα καλα!ναι αφου λειπαμε εμεις.......
καταλαβα τι εγινε......... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι τόσο εύκολο αν βγει η γρίλια αυτή;Δεν ξέρω δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Αλλά δεν έχει αφήσει το παραμικρό σημάδι στο φτερό.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
4... ...και 6 γάλακτος!...και 3 μπιφτέκια... ...και 12 πατάτες!- 1 χοιρινή ξέχασες Κουκ!
Ωραία ήταν πάντως!
Μάνο τι να πω ρε συ? Κι ότι λέγαμε χθες για μάτι και σκόρδα! Τσέκαρε πάντως στις αγγελίες μη δεις κανένα ''πωλείται αριστερή γρίλια από Μ3, γιατί δεν κάνει στο δικό μου'...
Όσο για τον Άμοττ, ψεύδεται ασύστολα. Απλά το OPC έβγαζε μούτρα και στην ευθεία και αναγκαζόμουν να τον περιμένω συνεχώς...Άτιμη υγρασία...
-
Παρεπιμπτόντως...ο Ντάφυ που χάθηκε ρε?
-
+Navigator
-
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Συγγνωμη που αργησαμε..ο PID φταιει..πηγαινε μπροστα μου με 180!Περίεργο πάντως το ότι δε σε σταμάτησαν να σε γράψουν φαίνεται ήταν η τυχερή σου μέρα, κάτι σπάνιο για σένα
Καλύβια ΧΧΙΙΙ::31.1.08-20:00::Η Εξιλέωση