-
Βασικά για κάθε κινητό η εταιρεία είναι υποχρεωμένη στα τεχνικά χαρακτηριστικά του να αναφέρει και το SAR οπότε θα υπάρχει και στην ιστοσελίδα της.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
@ kid ...μηδαμινή...και βεβαίως καμία σχέση με το να έχεις κολλημένο το κινητό με την κεραία του βεβαίως στο κεφάλι σου...
δυστυχώς δεν είναι κ τόσο μηδαμινή...
αλλά πως θα πουλήσουμε bt αν αναφέρουμε κ αυτήν την ακτινοβολία...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα μπορούσα να έχω ένα λινκ με τις τιμές SAR των κινητών, ει δυνατόν την τελευταία ανανέωση?To myphone έχει λιστα ανανεωμένη στις 14/12/07
-
Κάτι ήξερα και πήρα ένα Τ68i από ebay καινούριο πριν από 1-2 μήνες...
Η λιστα αυτή πόσο αξιόπιστη είναι; Η διαφορά του Κ800 με το Κ810 είναι τραγική.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάτι ήξερα και πήρα ένα Τ68i από ebay καινούριο πριν από 1-2 μήνες...καινούριο Τ68 ;;;
την έχω ξαναποστάρει την λίστα...άλλη μια φορά λοιπόν.
-
Ναι, με 35 ευρώ και 2 μπαταρίες.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θα μπορούσα να έχω ένα λινκ με τις τιμές SAR των κινητών, ει δυνατόν την τελευταία ανανέωση?
To myphone έχει λιστα ανανεωμένη στις 14/12/07
Ποιό είναι το ικανοποιητικό νούμερο SAR ενός κινητού όμως?
Αν θυμάμαι καλά το όριο είναι 1,6 όμως ποιό είναι μαθηματικό όριο ώστε να λέμε ότι ένα κινητό είναι 'ασφαλές'?(που λέει ο λόγος ) -
καινούριο καινούριο; ....ή ανακατασκευασμένο;
βγάζει ακόμα Τ68 η SE;
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Θα μπορούσα να έχω ένα λινκ με τις τιμές SAR των κινητών, ει δυνατόν την τελευταία ανανέωση?
To myphone έχει λιστα ανανεωμένη στις 14/12/07
Ποιό είναι το ικανοποιητικό νούμερο SAR ενός κινητού όμως?
Αν θυμάμαι καλά το όριο είναι 1,6 όμως ποιό είναι μαθηματικό όριο ώστε να λέμε ότι ένα κινητό είναι 'ασφαλές'?(που λέει ο λόγος )1,6 είναι για Αμερική εάν θυμάμαι καλά...για Ευρώπη είναι το 2.0
@ kid ...μηδαμινή...και βεβαίως καμία σχέση με το να έχεις κολλημένο το κινητό με την κεραία του βεβαίως στο κεφάλι σου...
δυστυχώς δεν είναι κ τόσο μηδαμινή...
αλλά πως θα πουλήσουμε bt αν αναφέρουμε κ αυτήν την ακτινοβολία...
κοίτα το καλύτερο είναι να μην μιλάς καθόλου. Και αυτό κάνω όσο μπορώ...μιλάω για τα απολύτως βασικά και δεν μιλάω με τις ώρες.
Σε 2 μήνες που βλέπω τον μετρητή τώρα έχω 1h 02m μικτά. Καλά είναι.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
καινούριο καινούριο; ....ή ανακατασκευασμένο;βγάζει ακόμα Τ68 η SE;
Ανακατασκευασμένο μάλλον ρε.
-
πωπω μιλάμε κινητό θρύλος! Το πρώτο πραγματικά έγχρωμο κινητό (256 χρώματα) με γαμάτο design και τρελή αυτονομία...
α ρε τι μου θύμισες...
-
soooo welcome......
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
πωπω μιλάμε κινητό θρύλος! Το πρώτο πραγματικά έγχρωμο κινητό (256 χρώματα) με γαμάτο design και τρελή αυτονομία...α ρε τι μου θύμισες...
+1
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πωπω μιλάμε κινητό θρύλος! Το πρώτο πραγματικά έγχρωμο κινητό (256 χρώματα) με γαμάτο design και τρελή αυτονομία...
α ρε τι μου θύμισες...
+1
Ωραίο κινητάκι τότε, το είχα...
-
T68.... το εχω δωσει εδω και χρονια στον πατερα μου. Ακομα το χρησιμοποιει... Εκανα προσπαθεια την προηγουμενη βδομαδα να του το παρω πισω. Τον δωροδοκισα με ενα Nokia 3500, μπας και... αλλα δεν κανει την μεταβαση
Αχχχ.... ενα απο τα ποιο πρωτοποριακα κινητα... Αυτο και το iPhone θεωρω πως αποτελουν 'σταθμο' στα κινητα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αχχχ.... ενα απο τα ποιο πρωτοποριακα κινητα... Αυτο και το iPhone θεωρω πως αποτελουν 'σταθμο' στα κινητα.
τι πρωτοποριακό είχε αυτός ο στραβοχυμένος λουκουμάς;
-
sarmadako κάνε edit πριν το δει ο corsair...
-
Το Τ68 τι πρωτοποριακό είχε ρωτάει ο χαρούλης;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τι πρωτοποριακό είχε αυτός ο στραβοχυμένος λουκουμάς;
+1
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
T68.... το εχω δωσει εδω και χρονια στον πατερα μου. Ακομα το χρησιμοποιει... Εκανα προσπαθεια την προηγουμενη βδομαδα να του το παρω πισω. Τον δωροδοκισα με ενα Nokia 3500, μπας και... αλλα δεν κανει την μεταβασηΑχχχ.... ενα απο τα ποιο πρωτοποριακα κινητα... Αυτο και το iPhone θεωρω πως αποτελουν 'σταθμο' στα κινητα.
Σιγα την μπακατελα!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]