-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Ναι, και εγώ το ίδιο με τα peugeot,
πρέπει να πέρασες πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια...
Μάλλον δεν πέρασε χρονιές πρόωρης συνταξιοδότησης
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Ναι, και εγώ το ίδιο με τα peugeot,
πρέπει να πέρασες πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια...
Μάλλον δεν πέρασε χρονιές πρόωρης συνταξιοδότησης
-
Επανεμφάνιση στο Tokyo.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
14.για το yaris τώρα.πες μου για πιο λόγο δεν αποτελεί την κορυφαία πρόταση στα μικρά.έχει μοτέρ,έχει ένα τιμονάκι καλούτσικο, έχει απο την καλύτερη διαμόρφωση σε εσωτερικό και ουσιαστικά δεν έχει κανένα μειονέκτημα αν εξαιρέσεις την τιμή. Δεν θα έβαζα με καμιά παναγία το corsa σε καλύτερη θέση.Λάθος! Όλα είναι καλούτσικα στο αμαξάκι αυτο που είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ενώ στο Corsa όλα είναι κορυφαία σε σωστη (για μένα) τιμή με αστρονομικό εξοπλισμό κ σε στήσιμο τα λόγια είναι περιττα...
Ναι,ναι ξέρω: Χαλαει...
Αφού λοιπόν χαλάει,δείτε λίγο το πολύ ωραίο mazda2 που ειπώθηκε επίσης προς Τσεχία μεριά.... Περι Fabia ο λόγος...
Think about it.... -
to neo avensis http://www.autowereld.com/spyshots/deta ... tikel=5601
-
Ο χρήστης dem έγραψε:
to neo avensis http://www.autowereld.com/spyshots/deta ... tikel=5601Από εμφάνιση τουλάχιστον απ'όσο μπορώ να καταλάβω, ελάχιστες αλλαγες θα γίνουν...
-
Εγώ απο τις φωτό καταλαβαίνω οτι θα Lexuσίζει αρκετά.Το πίσω στρογγυλά φώτα του προηγούμενου φαίνεται οτι έγιναν κάτι σε στίλ Mazda 6.Επίσης το μπροστινό μέρος φαίνεται να είναι αιχμηρό.
Μήπως θα λανσαριστεί με τον καινούργιο δίλιτρο με Valvematic??
-
Μάλλον μοιάζει με PRIMERA???
Παντως σωμφωνω κι εγω για την ποιοτητα.Πολυ υποβαθμισμενη -
tha exei tin kainoyrgia sxediastiki filosia tis toyotas!!!!!!!!!! opos to iq
-
Μόλις δέχτηκα τηλεφώνημα από φίλο που με ενημέρωσε ότι παράγγειλε αξιόπιστο Yaris 1.0 αυτόματο με μόλις... 14.600 ευρώ
Έχει ξεφύγει η Toyota και οι αγοραστές της -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
:ysterical:
Μόλις δέχτηκα τηλεφώνημα από φίλο που με ενημέρωσε ότι παράγγειλε αξιόπιστο Yaris 1.0 αυτόματο με μόλις... 14.600 ευρώ
Έχει ξεφύγει η Toyota και οι αγοραστές τηςΔεν έχει πάρει το μάτι μου κάνενα Yaris 1.0 που να υπερβαίνει τις 14000 (full εξοπλισμός) και να έχει και αυτόματο.....Βασικά,δεν εντόπισα 1000αρι με αυτόματο.Μήπως ήταν 1300?
Το αξιόπιστο που κολλά?
-
Κι εγώ ψάχνοντας στο site της toyota δεν βρήκα 1.0 με MMT αλλά δεν φαντάζομαι να μην ξέρει τι παράγγειλε, εξ'άλλου ήθελε οπωσδήποτε αυτόματο
Το αξιόπιστο κολλάει στο γεγονός ότι είναι άσχετος από αυτοκίνητα, ρώτησε λέει όλους τους γνωστούς ποια αμάξια δεν χαλάνε και του είπαν τα toyota... οπότε πήγε στην αντιπροσωπεία και ρώτησε τι toyota μπορεί να αγοράσει με τα λεφτά που διαθέτει. Ε μου φάνηκε κάπως τραγικό -
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Επανεμφάνιση στο Tokyo.η καινουργια supra ειναι?
-
Η αντικαταστάτης της Supra είναι, αν βγει στην παραγωγή.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Κι εγώ ψάχνοντας στο site της toyota δεν βρήκα 1.0 με MMT αλλά δεν φαντάζομαι να μην ξέρει τι παράγγειλε, εξ'άλλου ήθελε οπωσδήποτε αυτόματο
Το αξιόπιστο κολλάει στο γεγονός ότι είναι άσχετος από αυτοκίνητα, ρώτησε λέει όλους τους γνωστούς ποια αμάξια δεν χαλάνε και του είπαν τα toyota... οπότε πήγε στην αντιπροσωπεία και ρώτησε τι toyota μπορεί να αγοράσει με τα λεφτά που διαθέτει. Ε μου φάνηκε κάπως τραγικόΤραγικό είναι το οτι πήγε στην αντιπροσωπία και ζήτησε αυτοί να του κανονίσουν τι αυτοκίνητο θα πάρει...
Το αν τα Toyota,σε γενικές γραμμές τουλάχιστον,είναι αξιόπιστα,κατα προσωπική εκτίμηση είναι...
-
Έχει κανείς άποψη για την επίσημη αντιπροσωπεία της Toyota στο Βόλο; Σε 1000χλμ θα έρθει η ώρα του service των 105000χλμ και δεν ξέρω πότε θα κατέβω Αθήνα για να το κάνω εκεί.
Και για της Λάρισας αν έχετε άποψη, ευπρόσδεκτη. -
καλησπέρα,
βασικά και τις δύο αντιπροσωπείες τις έχει εδω και 2 χρόνια περίπου ο αντιπρόσωπος της Λάρισας οπότε φαντάζομαι πάνω κάτω θα προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες.
Πάντως για της Λάρισας μπορώ να σου πώ τα καλύτερα λόγια. Εδω και 10 χρόνια είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Άλλωστε πέρισυ βραβεύτηκε και σαν καλύτερη αντιπροσωπεία πανελλαδικά.....οχι δεν είναι θείος μου απλά δεν είχα κανένα παράπονο τόσα χρόνια.
-
Thx!!!!
-
καλησπέρα, 2 ερωτησεις για το corolla 1.4 2005(face lift)
1: εχω μεγαλη κατανάλωση καυσίμου (περ. 9.0)
2: μου 'σφυριζει η πορτα του οδηγού και μάλλον ο ηχος προέρχεται από τη γωνία του τζαμιου του οδηγού....
καμμιά ιδέα??
thanks... -
Αν οδηγείς πολύ σε κίνηση τα 9 λίτρα/100 χλμ δεν είναι υπερβολική τιμή.
Ο πατέρας μου σε Corolla 1.4 Sedan μοντέλο 2004 έχει ~8,5 λίτρα/100 χλμ με ποσοστά 70% πόλη, 30% εθνική-Αττική οδός-επαρχιακοί οδοί, χωρίς να πιέζει καθόλου το αυτοκίνητο.
Σίγουρα σφυρίζει η πόρτα του οδηγού ή μήπως πέφτει το πίσω παράθυρο (αν είναι χειροκίνητο) και σφυρίζει εκείνο. Ρωτάω γιατί στις Corolla με χειροκίνητα πίσω παράθυρα αυτά τρίζουν πολύ συχνά.
TOYOTA FORUM