-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
φανάρι μπροστά καινούριο γνήσιο ξέρει κανείς πόσο πάει?Το αλογόνου εννοείς.
Το Xenon πάει ανάλογα με τι θα αγοράσεις έως 1200.
-
ναι αλογόνου
άσχετο, τα πιτσιλιστήρια προβολέων αξίζουν?
-
Καλησπέρα.
Έχω ένα σχετικά καινούργιο Άστρα Η , αγορασμένο 4/2007 και έχει μόλις 10.000χλμ. Προ 5 ημερών έβγαλε την ένδειξη 'SP1' στο ταμπλώ και διαβάζοντας το βιβλίο του βρήκα να γράφει πως χρήζει Σέρβις και εντός των επομένων 500χλμ να πάει στην Αντιπροσωπεία.
Παραξενεύτηκα μιας και το αμάξι δεν κινείται συχνά και δεν έχει κλείσει ούτε 1 χρόνο! Λοιπόν, το πήγα και η απάντηση του μηχανικού ήταν: 'Δεν χρειάζεται να το κάνουμε τώρα, φέρτο όταν κλείσει 1 χρόνο, τον Απρίλιο'. Σε ερώτησή μου δε πώς είναι δυνατόν να έβγαλε τέτοια ένδειξη με μόλις 9950χλμ απάντησε: 'Το αμάξι κατασκευάστηκε μάλλον Ιαν 2007, άσχετα του πότε πουλήθηκε και μόλις συμπλήρωσε 1 χρόνο στη μνήμη του, έβγαλε αυτή την ένδειξη'.
Γνώμες κανείς??
-
ναι αλογόνουάσχετο, τα πιτσιλιστήρια προβολέων αξίζουν?
Δεν ειναι κ τοσο απλο να μπουν...
-
Θεωρητικά service γίνεται στα 30.000 χλμ ή στα 2 χρόνια ή όταν βγει αυτή η ένδειξη, η οποία εμφανίζεται όταν ο υπολογιστής του αυτοκινήτου διαπιστώσει βάσει του τρόπου λειτουργίας του αυτοκινήτου ότι έχει υποστεί φθορές συντομότερα, πχ λόγω διαρκούς κίνησης στην πόλη.
Εμένα που μου έβγαλε το μήνυμα στον 1,5 χρόνο από το service, μου άλλαξαν μόνο λάδια κι άφησαν τα υπόλοιπα για το τέλος της διετίας. -
ναι αλογόνουάσχετο, τα πιτσιλιστήρια προβολέων αξίζουν?
Αξίζουν.
Για να μπουν πρέπει να αλλάξεις το τεπόζιτο που έχεις τώρα ( εννοείται κατέβασμα προφυλακτήρα ) , να προμηθευτείς ή να βρεις τα αντίστοιχα καπάκια με τα μπεκ που μπαίνουν στον προφυλακτήρα ( αυτά που έχεις τώρα ενδέχεται να μην κουμπώνουν καλά ) και θέλει και μία γραμμή ρεύματος από την ασφαλειοθήκη που είναι μπροστά.
-
Αυτά τα καπάκια που έχουν όλα τα άστρα στον προφυλακτήρα τι είναι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτά τα καπάκια που έχουν όλα τα άστρα στον προφυλακτήρα τι είναι;Αυτά που έχουν τα αυτοκίνητα χωρίς πλυστικό , είναι απλώς καπάκια. Δεν εφαρμόζουν σωστά εφ' όσον τους κουμπώσεις το μπεκ μετά. Στο λέω εκ πείρας.
-
Α μάλιστα, εγώ νόμιζα ότι όλα τα άστρα είχαν πλυστικό φανών.
-
Όχι δεν το έχουν όλα.
-
Φτου, γκρεμίστηκε κάτι μέσα μου τώρα.
-
Προχτες μου αναψε το λαμπακι με το αυτοκινητο και το κλειδι αριστερα στο στροφομετρο. Εσβησα αναψα ξανα αναμμενο. Ξανα σβησιμο αναμα και δεν ξαναανψε. Χτες παλι τα ιδια. Μετα απο δυο σβησιματα δεν το ειδα. Κοιταξα το βιβλιαρακι και ελεγε οτι εχει μπει σε μια λειτουργια ασφαλειας και οτι θα εχω αυξημενη καταναλωση και κλασικα να το παω για ελεγχο. Και οταν ανοιγω το διακοπτη μου βγαζει insp 0 χιλιομετρα. Το εχει ξαναπαθει καποιος; Πιστευω οτι μαλλον πρεπει να μου το εκανε λογο βενζινας. Λογω βαρεμαρας και επειδη σχεδον εμενα εβαλα 20 ευρο σε εναν τυπο γνωστο κοντα στο σπιτι μου και οχι στη shell που βαζω παντα. Χτες το γεμισα με shell racing (61 ευρο....) μηπως ηταν απο βενζινη και καθαρισει τιποτα η racing.
Το αμαξι ειναι αστρα 1.4 2004 με 125000 χλμ.
Το εχει αντιμετωπισει καποιος; -
το αυτοκινητο με το κλειδι θα πει ηλεκτρικα κινητηρα. επειδη μιλαμε για ενα απο τα πρωτα αστρα h, πολυ πιθανον ειναι να αντιμετωπιζεις προβλημα στη cim(εγκεφαλος τιμονιου) η οποια εχει ταλαιπωρησει αρκετα αστρα (μαζι κ το δικο μου) που φτιαχνοντουσαν μεχρι τελη 2006. να πας να στο δουν γιατι μαλλον θα θελει αντικατασταση.
-
Ευχαριστω αλλα ηδη την εχω αλλαξει μια φορα
-
Αυτοκίνητο με το κλειδί νομίζω ότι σημαίνει 'κάνε σέρβις' σε συνδυασμό με την ένδειξη 'insp 0'. Ρώτα στην αντιπροσωπεία για σιγουριά.
Αν έχεις κάνει την προγραμματισμένη συντήρηση, με μια αλλαγή λαδιών θα είσαι ΟΚ μέχρι να ξαναπάς για κανονικό σέρβις. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτοκίνητο με το κλειδί νομίζω ότι σημαίνει 'κάνε σέρβις' σε συνδυασμό με την ένδειξη 'insp 0'. Ρώτα στην αντιπροσωπεία για σιγουριά.
Αν έχεις κάνει την προγραμματισμένη συντήρηση, με μια αλλαγή λαδιών θα είσαι ΟΚ μέχρι να ξαναπάς για κανονικό σέρβις.Όπως και να έχει καλό είναι να πας μία βόλτα από το συνεργείο. Για τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται ραντεβού και νομίζω ο βασικός έλεγχος με το tech2 είναι δωρεάν.
-
Δωρεαν; Ωραιο ακουγεται.
Μανο λαδια εχω αλλαξει 5000 πριν.
Εβαλα τα motul 8100 xcess.
Δεν νομιζω να ειναι λαδιων προβλημα -
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
Δωρεαν; Ωραιο ακουγεται.
Μανο λαδια εχω αλλαξει 5000 πριν.
Εβαλα τα motul 8100 xcess.
Δεν νομιζω να ειναι λαδιων προβλημαΟ 5λεπτος έλεγχος με το tech2 εννοώ ότι μάλλον είναι δωρεάν. Εάν γίνει εργασία εκτός εγγύησης , πληρώνεις κανονικά.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εγκαταστάθηκε CDC40 Opera και έγχρωμη οθόνη στο μωρό ( περιμένω το Navi ). Επιπλέον εγκαταστάθηκαν εργοστασιακά φώτα Xenon και σύστημα πλύσης.
Νέο project...
Εγκατάσταση DVD90 με GPS λειτουργικό ( κεραία GPS , κτλ ) και εγκατάσταση συστήματος BiXenon - AFL με αυτορύθμιση ύψους δέσμης και ό,τι καλούδια δίνει το AFL ( ρύθμιση ύψους δέσμης ανάλογα με την ταχύτητα , περιστροφή έως 15 μοίρες των προβολέων , γωνιακός φωτισμός ).
Δώσε λίγα παραπάνω στοιχεία και αν γίνεται και φωτογραφίες!
Περίμενε λίγο μόνο να ολοκληρωθεί για να έρθουν όλα μαζί και πληροφορίες για κοστολόγια κτλ.
Εργατικά γύρω στα 400 ευρώ.
Ανταλλακτικά περίπου στα 1.050.Πέρασα DVD90 πήρως εγκατεστημένο ( κεραία για GPS , twin audio , line in ).
AFL φώτα με πλήρη εργοστασιακή λειτουργία ( αυτορύθμιση ύψους , πλυστικό σύστημα , σύστημα φωτισμού στροφών , εθνικών οδών και διασταυρώσεων ). -
Πολύ φτηνά μου φαίνονται! Πώς τα κατάφερες;
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)