-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κι εμάς τι μας ενδιαφέρει αν έχει οικογενειακά προβλήματα; Η δουλειά του είναι να οδηγεί, ΞΕΜΕΘΥΣΤΟΣ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Δικαιολογίες τώρα του κάθε... 'μεροκαματιάρη'.Και στο δικαστηριο θα του βρουνε 'προτερο εντιμο βιο','ειλικρινη μεταμελεια'και αλλα τετοια τερτιπια.
Η ποινη που του αξιζει ειναι ισοβια αφαιρεση διπλωματος.να καθεται ολη μερα να μπεκρουλιαζει με το πασο του.Αλλα δυστυχως........
Αλλα εμεις τι μπορουμε να κανουμε σε τετοια φαινομενα.ΤΙΠΟΤΑ.
Απλως τα συζηταμε και τα καυτηριαζουμε.Τελεια. -
Εγώ δεν καταλαβαίνω καθόλου αυτό το 'πρότερος έντιμος βίος'... Ειλικρινά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εμένα δε με νοιάζει αν είναι χαρτόμουτρο ή αν χρωστάει σ'όποιον μιλάει ελληνικά ή αν έχει ξεπεράσει και τον Ακάλυπτο ακόμα. Με νοιάζει να μην είναι μεθύστακας και να μη βάζει τα παιδιά σε κίνδυνο. Αλλά βέβαια οι... 'αδέκαστοι' δικαστές και οι δικηγόροι αυτά δεν τα κοιτάνε.
-
. Αλλά βέβαια οι... 'αδέκαστοι' δικαστές και οι δικηγόροι αυτά δεν τα κοιτάνε.χε χε...
αρκει να δειτε και να επισκεφτειτε το λοφο των δικαστικων στο σχοινια. Ειναι ακριβως πανω απο το κωπηλατοδρομιο. Οοιος εχει παει εκει εμπεδωνει αυτο που λεμε 'η δικαιοσυνη ειναι τυφλη'! α και τα σπιτια εκει λογω εδαφους κοστιζουν σχεδον το διπλασιο απο οτι αν ηταν σε επιπεδο εδαφος.
Σε πιανει κατι μεταξυ ψυχοπλακωματος και εμετου.... -
Ε, τους χρειάζεται ένας Τριανταφυλλόπουλος ή δεν τους χρειάζεται;
-
Ε, τους χρειάζεται ένας Τριανταφυλλόπουλος ή δεν τους χρειάζεται;Και γι'αυτην την συντεχνια Κωνσταντινε ασε να εχω τις επιφυλαξεις μου.
Προ παντος αυτους του ηλεκτρονικου τυπου.Και ας λεει η λαικη σοφια
'Ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια', πολλα βλεπουμε και ακουμε προ παντων οταν τσακωνονται με αλλους η και μεταξυ τους.Ασε τον Μακη να κυνηγαει τα 'φρουτακια'.Ειναι πιο ανωδυνα απο τους δικαστες. -
Τώρα έπιασε κάτι πιο διασκεδαστικό από τα φρουτάκια: το κακαουνάκι!
Αυτοκινούμενοι αυτόχειρες.