-
*...Σε αυτήν την εμπόλεμη κατάσταση, υπάρχουν και απώλειες. Για αυτό αφιερώνουμε τις χθεσινές επιθέσεις... *
:hmmm:
Το ζητούμενο, θα ήθελα να ξέρω ποιο είναι και πώς θα επιτευχθεί με αυτό τον 'πόλεμο'. Να φοβηθεί ο κόσμος που έχει μάντρες μεταχειρισμένων 'πολυτελείας' και να τις κλείσουν?... ΟΚ, και μετά? Να παραιτηθούν από τη δουλειά τους οι τραπεζικοί και ν' ασχοληθούν με κάτι άλλο?... Να μετακομίσουν τα εργοστάσια της ΔΕΗ?...
Δεν ξέρω, αλλά πολύ πιο πιθανό μου φαίνεται αν συνεχιστούν τέτοιες 'επιθέσεις κατά του κατεστημένου' να γεμίσει ο τόπος κάμερες και μηχανισμούς επιτήρησης, όπως έχει γίνει στο Λονδίνο, και να μη μπορούμε να βγούμε από την πόρτα μας χωρίς να 'χαμογελάσουμε στο πουλάκι' παρά οτιδήποτε άλλο.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Ας ελπισουμε να βρεθει τελικα η ακρη και να αποζημιοθουν οι εταιριεςΑν δεν έχεις κάποιο συμφέρον... γιατί σε απασχολεί για το αν θα αποζημιωθούν οι εταιρείες;;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τη μονη οργανωση που θα στηρίξω θα είναι αυτή που θα έχει στόχο(ους):-
τον απλό δημ.υπαλληλο/μεροκαματιάρη/φιλήσυχο πολίτη
-
το μαλακισμένο φοιτητάριο με μαλλιά μούσια και λάντα
-
τον απλό ψηφοφόρο του παπαγεοργοπουλου/ψωμιαδη/καρατζαφερη/ΝΔ/ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ
-
τον κακόμοιρο αγρότη (που απασχολέι φτηνά χέρια)
-
τους τρέντι πανίβλακες
-
τις μανες τα αδέρφια και τα παιδιά ολων των παραπάνω
-
την καρετα καρετα και τη μοναχους μοναχους
τα υπολοιπα είναι απλά οδοντοκρεμες
Ε δεν αφησες και κανεναν απ εξω!
-
-
Ο χρήστης SSK έγραψε:
Ας ελπισουμε να βρεθει τελικα η ακρη και να αποζημιοθουν οι εταιριες
Αν δεν έχεις κάποιο συμφέρον... γιατί σε απασχολεί για το αν θα αποζημιωθούν οι εταιρείες;;
Καταλαβαινεις τι λες ? Την ζημια που επαθε αυτος ο επιχειρηματιας που εχει (ειχε) την μαντρα με τα αυτοκινητα , επειδη καποια κομπλεξικα μαλ@κιστηρια νομιζουν οτι κατι κανουν .... την αντιλαμβανεσαι .... ή εισαι απο αυτους που δικαιολογουν αυτες τις ενεργειες ?
-
Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια...
-
Ο χρήστης SSK έγραψε:
Αν δεν έχεις κάποιο συμφέρον... γιατί σε απασχολεί για το αν θα αποζημιωθούν οι εταιρείες;;
Γιατι ρε φιλε?
Επιχειρηση δεν εχει ο ανθρωπος? Με τα λεφτα αυτα δεν ζει? Του καψανε το μαγαζι και δεν εχει τωρα να δουλεψει?
Γιατι να μην με νοιαζει?
Οχι προσωπικο συμφερον δεν εχω κανενα απο αυτην την ιστορια... οπως δεν ειχα και απο τους ανθρωπους που καηκαν τα σπιτια και οι περιουσιες τους στις φωτιες το καλοκαιρι... αλλα και παλι στεναχωρηθηκα πολυ.
Τι κομπλεξικα πραγματα ειναι αυτα?
-
Γιατι ρε φιλε?
Επιχειρηση δεν εχει ο ανθρωπος? Με τα λεφτα αυτα δεν ζει? Του καψανε το μαγαζι και δεν εχει τωρα να δουλεψει?
Γιατι να μην με νοιαζει?
Οχι προσωπικο συμφερον δεν εχω κανενα απο αυτην την ιστορια... οπως δεν ειχα και απο τους ανθρωπους που καηκαν τα σπιτια και οι περιουσιες τους στις φωτιες το καλοκαιρι... αλλα και παλι στεναχωρηθηκα πολυ.
Και εσύ πως είσαι σίγουρος πως είναι το μαγαζί και όχι ένα από τα μαγαζιά του?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Γιατι ρε φιλε?
Γιατι να μην με νοιαζει?
Και εσύ πως είσαι σίγουρος πως είναι το μαγαζί και όχι ένα από τα μαγαζιά του?
Εστο λοιπον οτι ειναι 1 απο τα 100 μαγαζια του... ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ!!!
-
Πάντως, ειδικά στην περίπτωση της μάντρας στην Κηφισιά, το τραγικό είναι ότι βάλανε φωτιά δίπλα σε βενζινάδικο
-
οι πορσε και τα χαμερ καλως καηκαν
-
Thodwris καταρχήν ποιος ο λόγος να τσαντίζεσαι? Συζήτηση κανουμε.
Η ενέργεια του βανδαλισμού, εμπρησμού κτλ είναι κατακριτέα. Τώρα τα υπόλοιπα περί ασφάλισης κτλ είναι καθαρά προσωπικά ζητήματα. Καθένας ενεργεί κατά βούληση. Άλλοι αναλαμβάνουν οι ίδιοι το κόστος της ασφάλισης, άλλοι ασφαλίζονται για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Ωστόσο τα χτυπήματα που έγιναν και ο τρόπος που έγιναν μπορεί σε πολλούς να αφήνουν αμφιβολίες και να δημιουργούν εύλογα σενάρια και υποψίες. Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Thodwris καταρχήν ποιος ο λόγος να τσαντίζεσαι? Συζήτηση κανουμε.Η ενέργεια του βανδαλισμού, εμπρησμού κτλ είναι κατακριτέα. Τώρα τα υπόλοιπα περί ασφάλισης κτλ είναι καθαρά προσωπικά ζητήματα. Καθένας ενεργεί κατά βούληση. Άλλοι αναλαμβάνουν οι ίδιοι το κόστος της ασφάλισης, άλλοι ασφαλίζονται για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Ωστόσο τα χτυπήματα που έγιναν και ο τρόπος που έγιναν μπορεί σε πολλούς να αφήνουν αμφιβολίες και να δημιουργούν εύλογα σενάρια και υποψίες. Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει.
Σε αυτο που λες και ετσι οπως το θετεις, συμφωνω μαζι σου 100%.
Εκνευριζομαι γιατι ο χρηστης SSK μου εδωσε την εντυπωση πως οχι μονο δεν θα επρεπε να κανω ενα σχόλιο τυπου 'κριμα που καηκε το μαγαζι του ανθρωπου' αλλα θα επρεπε το γεγονος αυτο να μου δωσει και ικανοποιηση. Αν το καταλαβα εγω λαθος, τοτε ζητω συγνωμη και το περνω πισω. Αν ομως το εννοουσε με παρομοιο τροπο τοτε ειναι απλα απαραδεκτο.
Για να επανελθω ομως σε αυτο που εγραψα στο πρωτο μου post, ο εμπορος με τον οποιο μιλησα εγω, ηταν πανικοβλημενος διοτι ετσι οπως εχει γινει η κινηση αυτη μαλλον υπαρχει ενα παραθυρακι απο το οποιο οι ασφαλιστικες μπορουν να αποφυγουν να πληρωσουν την αποζημιωση.
Δεδομενου οτι εγινε το ιδιο συμβαν σε 3 διαφορετικες εταιρειες (που απο οσο ειμαι σε δυναμη να γνωριζω τα συμφεροντα τους δεν ειναι κοινα,) ειναι θεωριτικα μικρες οι πιθανοτητες να εγινε με ηθικους αυτουργους τους ιδιους τους επιχειρηματιες προκειμενου να εισπραξουν ασφαλιστικες αποζημιωσεις. Και να κανανε και οι 3 την ιδια βραδια το ιδιο πραγμα?
Προσωπικα μου φαινετε πολυ δυσκολο οι ιδιοι ηθικοι αυτουργοι να εβγαλαν και προκυρηξη στην οποια να γραφουν οτι αναλαμβανουν την ευθηνη και να εμπλεκουν μεσα και κρατουμενους εμπρηστες, την ΔΕΗ και οτι αλλο γραφει, την ιδια στιγμη που αυτη η προκυρηξη απο μονη της ειναι πατημα για ασφαλιστικες εταιριες να αποφυγουν την καταβολη αποζημιωσεων.
-
την ιδια στιγμη που αυτη η προκυρηξη απο μονη της ειναι πατημα για ασφαλιστικες εταιριες να αποφυγουν την καταβολη αποζημιωσεων.Αν μια προκύρηξη κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο να καλύψει ή όχι η ασφαλιστική έναν πελάτη, άνετα μπορεί η ίδια η ασφαλιστική να κυκλοφορήσει μια ψεύτικη προκύρηξη, σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάτι, και να τη σκαπουλάρει χωρίς να πληρώσει μία.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
την ιδια στιγμη που αυτη η προκυρηξη απο μονη της ειναι πατημα για ασφαλιστικες εταιριες να αποφυγουν την καταβολη αποζημιωσεων.
Αν μια προκύρηξη κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο να καλύψει η όχι η ασφαλιστική έναν πελάτη, άνετα μπορεί η ίδια η ασφαλιστική να κυκλοφορήσει μια ψεύτικη προκύρηξη, σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάτι, και να τη σκαπουλάρει χωρίς να πληρώσει μία.
Ουτε εγω το γνωριζω αυτο. Ισως αν υπαρχει καποιος συμμετέχοντας στο φόρουμ που γνωρίζει απο ασφάλειες να μπορέσει να μας το ξεκαθαρίσει.
Η λεπτομέρια απο οσο μου εξήγησε ειναι στο γεγονός οτι με την προκύρηξη κάποιος ανέλαβε την ευθήνη για τις ζημιές.
-
Aλλο τα σπιτακια+αθωοι χωρικοι+χλωριδα+πανιδα που καηκαν το καλοκαιρι και αλλο μια 'μαντρα' με πολυτελη αυτοκινητα.Σιγα μη τα βαψουμε και μαυρα Αυτο φυσικα δεν δικαιολογει την πραξη των δηθεν επαναστατικων ζωων.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Aλλο τα σπιτακια+αθωοι χωρικοι+χλωριδα+πανιδα που καηκαν το καλοκαιρι και αλλο μια 'μαντρα' με πολυτελη αυτοκινητα.Σιγα μη τα βαψουμε και μαυρα Αυτο φυσικα δεν δικαιολογει την πραξη των δηθεν επαναστατικων ζωων.Α, δηλαδή αν έπαιρνε φωτιά η Microsoft στην Κηφισίας 'δεν πειράζει μωρέ, έχει λεφτά'..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Aλλο τα σπιτακια+αθωοι χωρικοι+χλωριδα+πανιδα που καηκαν το καλοκαιρι και αλλο μια 'μαντρα' με πολυτελη αυτοκινητα.Σιγα μη τα βαψουμε και μαυρα Αυτο φυσικα δεν δικαιολογει την πραξη των δηθεν επαναστατικων ζωων.
Α, δηλαδή αν έπαιρνε φωτιά η Microsoft στην Κηφισίας 'δεν πειράζει μωρέ, έχει λεφτά'..
και τι να κανουμε ερανο?
-
μονο κ μονο που τα πορσικα και τα τελευταια χρονια τα καγιεν ιδιαιτερα γιναν σημα κατατεθεν του κοινωνικου στατους του νεοπλουτου βλαχοελληναρα του μπουζουκιου μονο λυπη ή οργη δεν μου προκαλει μια τετοια πραξη
-
Ωχ τι γραφεις θα σε φαει ο Σ.Υ.Π.Μ(συλλογος υποστηριξης πυροπληκτων μαντραδων)
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ωχ τι γραφεις θα σε φαει ο Σ.Υ.Π.Μ(συλλογος υποστηριξης πυροπληκτων μαντραδων)
Επιθέσεις σε μάντρες αυτοκινήτων?