-
Γειάάά. Καλή βδομάδα. Είχα κέφια το σαβ/κο και στρώθηκα για 1-2 αγώνες το σαβ/κο. Ευτυχώς ακόμα δεν ισχύει το: 'the older I get, the faster I was' και έσπασα (καιρός ήταν) ένα ρεκόρ στη Monza. 1.27.43 με Lotus (43 αν και είχα τον DFV πάνω).
Επίσης, έκανα κανά δυο ριπλέι για τον sirgus στο Kyalami και ξάφνου βλέπω 1.20.40 με Ferrari. Έσπασα και εκεί ένα ρεκόρ έπεσα στο 1.19.50 με τη Lotus πάλι χωρίς πολλά πολλά. Το χαίρομαι όταν έτσι σπαω ρεκόρ; Δείχνει ότι δε γερνάω ΧΑΧΑ
Όσο για το Rank, επειδή δεν έχω τόσες κάψες να κάνω χοτλάπινγκ και βαριέμαι ασύστολα να ανεβοκατεβάζω χρόνους δεν έχω κάνει ποτέ register στο GPLrank
Sirgus τα έστειλα τα replays
-
Γιώργο, το DirectX 9.0 είναι όντως απαραίτητο, αλλιώς δεν γίνεται να παίξει το netKar. Επίσης, το αρχείο που πρέπει να κατεβάσεις είναι αυτό: http://www.nkzone.com/download.asp?dl=152
Jim Clark, η διαδικασία να ανεβάσεις laptimes για το GPL Rank είναι τόσο απλή, όσο το να ανεβάσεις ένα απλό αρχειό σε ένα mail σαν attachment. Η διαδικασία απαιτεί λίγα δευτερόλεπτα!
Alfista, χαίρομαι πολύ που έχεις αρχίσει και πορώνεσαι κι εσύ [/url]
-
Ναι, αλλά δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι, οπότε καταντάει αρκετά βαρετό μωρέ.
-
Δεν χρειάζεται πάντως να ανεβάσεις τους χρόνους σου στο GPL Rank για να δεις τι Rank έχεις. Το GPL Edit σου λέει το Rank, ΚΑΙ το Monster Rank
-
Εγώ το βλέπω από το κορυφαίο GPL replay analyser. Φοβερό tool.
-
Αυτό ήθελα να πω, αλλά έχω τόσο καιρό να ασχοληθώ, που μέχρι και το όνομα του tool ξέχασα!!! Ντροπή
-
Τα είδα τα replay!!
Thanks!!Ζηλεύω!!!!
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Εγώ το βλέπω από το κορυφαίο GPL replay analyser. Φοβερό tool.Για πες ! Τι είναι αυτό ???
-
Όσο για το Rank, επειδή δεν έχω τόσες κάψες να κάνω χοτλάπινγκ και βαριέμαι ασύστολα να ανεβοκατεβάζω χρόνους δεν έχω κάνει ποτέ register στο GPLrank
μπορείς να τους ανεβοκατεβάζεις από το replay analyser
-
http://biphome.spray.se/martin/gplra/
Είναι ένα utility που δεν κολλέι τόσο καλά στο παιχνίδι, αφού έχεις πλήρη δεδομένα τηλεμετρίας για κάθε γύρο που σώζεις. Κάνεις ένα γύρο (ολόκληρο) τον σώζεις και πηγαίνεις βλέπεις τα διάφορα γραφήματα. Μπορείς να δεις ως και 5 διαφορετικούς γύρους της ίδιας πίστας εννοείται ταυτόχρονα και να δεις που χάνεις και που κερδίζεις.
Επίσης έχει καλή ανάλυση αν σώσεις ολοκληρο το ριπλέι αγώνα (και έχεις ρυθμίσει απο το gplai.ini το Memory size να ειναι αρκετο...π.χ. 150 ΜΒ... και μπορείς να δεις αναλυτικά τι γύρους έκανες και Ν άλλα στατιστικά.
Καλή όρεξη.
[/img] -
ΑΑΑΑΑΑΑ χαχα. Ρε σεις. Internet για να μπω κατεβαίνω 1.75 km από το σπίτι για να φτάσω στο πανεπιστήμιο. Βέβαια κατεβαίνω κάθε μέρα σχεδόν, αλλά είναι βαρετή υπόθεση πιστέψτε με.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
http://biphome.spray.se/martin/gplra/Είναι ένα utility που δεν κολλέι τόσο καλά στο παιχνίδι, αφού έχεις πλήρη δεδομένα τηλεμετρίας για κάθε γύρο που σώζεις. Κάνεις ένα γύρο (ολόκληρο) τον σώζεις και πηγαίνεις βλέπεις τα διάφορα γραφήματα. Μπορείς να δεις ως και 5 διαφορετικούς γύρους της ίδιας πίστας εννοείται ταυτόχρονα και να δεις που χάνεις και που κερδίζεις.
Επίσης έχει καλή ανάλυση αν σώσεις ολοκληρο το ριπλέι αγώνα (και έχεις ρυθμίσει απο το gplai.ini το Memory size να ειναι αρκετο...π.χ. 150 ΜΒ... και μπορείς να δεις αναλυτικά τι γύρους έκανες και Ν άλλα στατιστικά.
Καλή όρεξη.
[/img]Έχεις δίκιο
Τρομερό πρόγραμμα.Έβγαλαν και μια νέα lotus
Την είδατε? -
Το καλύτερο με το GPLReplayAnalyzer είναι το merge που μπορείς να κάνεις με τους γύρους σου!! Εκεί είναι όλα τα λεφτά!!
Πάντως άσχετο, αλλά δείτε και το update του RL:
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πάντως άσχετο, αλλά δείτε και το update του RL:Το RL έχει βγει ή ΘΑ βγει...?
-
Ρωτησα τοσες φορες εαν παιζει το netKar με χειρηστηριο kai συγκεκριμενα 'microsoft game pad pro' μπορει κανεις να μου απαντησει. Μην το κατεβασω τσαμπα αν δεν παιζει, 40ΜΒ ειναι.
-
Θα παίξει, αλλά τι να το κάνεις; Θα είναι σαν να παίζεις με τα πλήκτρα. Πάλι digital θα είναι ο χειρισμός. Πάρε ένα τιμονάκι... Είδα με 80 ευρώ Logitec με force feedback. Αλλά χωρίς πολλά πλήκτρα. Και παιδιά, αν πάρετε τιμόνι, ψάξτε να έχει ξεχωριστούς άξονες για γκάζι φρένο! Είναι πολύ βασικό! Εγώ δεν μπορώ να ζυγίζω το φρενάρισμα με γκάζι, γιατί όσο πατάω φρένο, απλά μειώνεται το γκάζι. Τέρμα γκάζι και τέρμα φρένο είναι σαν να μην πατάω τίποτα.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το RL έχει βγει ή ΘΑ βγει...?ΘΑ βγει, αλλά όσοι από εσάς έκαναν τον κόπο να ρίξουν μια προσεκτική ματιά στο site και κυρίως στο τι ακριβώς θα είναι το RL, νομίζω πως έχετε καταλάβει ότι όταν βγει, θα κάνει μεγάλο μπαμ. Μιλάμε ίσως για τον πρώτο επαγγελματικού επιπέδου προσωμοιωτή που θα βγει στο εμπόριο.
Μην περιμένετε να είναι παιχνίδι και μην περιμένετε να είναι φτηνό!
Το RL είναι hardcode driving sim!!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Το RL έχει βγει ή ΘΑ βγει...?
ΘΑ βγει, αλλά όσοι από εσάς έκαναν τον κόπο να ρίξουν μια προσεκτική ματιά στο site και κυρίως στο τι ακριβώς θα είναι το RL, νομίζω πως έχετε καταλάβει ότι όταν βγει, θα κάνει μεγάλο μπαμ. Μιλάμε ίσως για τον πρώτο επαγγελματικού επιπέδου προσωμοιωτή που θα βγει στο εμπόριο.
Μην περιμένετε να είναι παιχνίδι και μην περιμένετε να είναι φτηνό!
Το RL είναι hardcode driving sim!!!!
Το διάβασα.
Πραγματικά θα είναι τρομερό...Ο ήχος της μηχανής λέει θα αλλάζει αν έχεις βλάβη και διάφορα άλλα!!!
-
Έχει κανείς setup (ανθρώπινα παρακαλώ! ) για Eagle για GPL ...
Kyalami ας πούμε
Όχι αυτά που βρήκα στο internet και η formula είναι στον αέρα!!
Ακόμα, είναι ιδέα μου ότι η Brabham είναι σχετικά εύκολη και διορθώνεται εύκολα?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ακόμα, είναι ιδέα μου ότι η Brabham είναι σχετικά εύκολη και διορθώνεται εύκολα?
Είναι και δική μου ιδέα!! Νομίζω ότι είναι αν και γενικά δεν έχω ασχοληθεί με μονοθέσιο πλην Lotus. Πάντως και το γεγονός ότι έχει μικρότερη ιπποδύναμη και είναι ελαφρύτερη ενισχύει θεωρητικά την άποψη αυτή.
-
Αλήθεια ποιες άλλες πίστες έχετε κατεβάσει ?
Εννοώ εκτός από αυτές που έχει το GPLΚαι ποιες θεωρείτε γενικά πολύ καλές (εκτός αυτών του GPL!) ?
F1 Games/Simulators