-
Χτες το βράδυ (~10:30) καθώς έχω παρκάρει και επιστρέφω σπίτι, περνάει από μπροστά κόκκινο Fiesta με 50ρη χοντρούλη μουστακλή (σαν το Ζαχόπουλο ένα πράγμα ) και τη κυρά από δίπλα με τα φώτα εντελώς σβηστά. Έχω ήδη κλειδώσει οπότε ούτε τη κόρνα δεν μπορώ να πατήσω για να μου φύγει το άχτι.
Σημειωτέον ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα στο μήνα που συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα! Έλα όμως που ο τύπος στρίβει στην επόμενη διασταύρωση (3-4 πολυκατοικίες πιο πέρα) και κολλάει στο επόμενο φανάρι (το οικοδομικό τετράγωνο είναι πολύ στενό στο πλάτος του και πολύ συχνά η ουρά στο φανάρι φτάνει μέχρι την προηγούμενη διασταύρωση). Διασχίζω το δρόμο, τρέχω προς το μέρος του και καθώς πάει να φύγει (χωρίς να με καταλάβει, έχει ανάψει ήδη πράσινο) του φωνάζω 'ΦΩΤΑ! ΑΝΑΨΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΡΕΕΕ!!!!'. Τρόμαξε και τα άναψε αμέσως! Να πω ότι δεν το ευχαριστήθηκα, θα ήταν ψέμματα...
-
Εγώ έχω αποφασίσει πως από δω και μπρος θα επεμβαίνω ενεργά όταν βλέπω φώτα ομίχλης εν αιθρία. Φτάνει πια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ έχω αποφασίσει πως από δω και μπρος θα επεμβαίνω ενεργά όταν βλέπω φώτα ομίχλης εν αιθρία. Φτάνει πια.Με ποιό τρόπο?
-
Προς το παρόν κάνω τον μ@λάκα και τους λέω πως έχει χαλάσει ο διακόπτης και ανάβουν και τα φώτα **ομίχλης **μαζί.
-
-
Εγώ που είδα σήμερα στο Ρέθυμνο έναν με μία BMW στις 6 το απόγευμα με όλα τα φώτα ανοιχτά και να πετυχαίνει και μπεκάτσες;
Που πας ρε μαλάκα σαν χριστουγενιάτικο δέντρο; του λέω και τον παρασημοφορώ με μια μούτζα. -
Αγρίεψες Αναστασία
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Εγώ που είδα σήμερα στο Ρέθυμνο έναν με μία BMW στις 6 το απόγευμα με όλα τα φώτα ανοιχτά και να πετυχαίνει και μπεκάτσες;
Που πας ρε μαλάκα σαν χριστουγενιάτικο δέντρο; του λέω και τον παρασημοφορώ με μια μούτζα.Πρόσεχε με τις παρασημοφορήσεις. Θα πέσεις σε κανάν τρελό και θα εύχεσαι να μείνει κι αυτός στη μούτζα
-
Ωραία κοπέλα, δεσποινίδα με γαλλικά και πιάνο.
-
Θα αρχίσω να φοβάμαι και τους BMWδακηδες...
Ρε kid λες να τους πατάω ένα γαλλικό βρισίδι με συνοδεία πιάνου; -
Χτες ενόχλησα έναν με 106 στου Ζωγράφου για τα φώτα ομίχλης. Το δεξί κοίταγε τόσο πάνω που με τύφλωνε ακόμα και με τον καθρέφτη στην σκοτεινή θέση. Του αναβόσβησα 5-6 φορές το πίσω φως ομίχλης, τίποτα. Έτυχε και σταματήσαμε δίπλα δίπλα στο φανάρι και του το είπα. Με ύφος 'τι θες ρε φίλε τώρα' είπε οκ και το έκλεισε! Αφού το έκλεισε, μπράβο του, αν και αμέσως μετά συνεχίσαμε σε διαφορετικό δρόμο και από το ύφος μου έμεινε η εντύπωση ότι πιθανώς θα το άναβε πάλι...
-
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Δεν είναι κακή ιδέα...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Δεν είναι κακή ιδέα...
Ναι, αλλά είναι αρκετά βαρύς αυτός ο φακός για να κάνει ζημιά στο κεφάλι του άλλου; Θέλω να πω, ένα ρόπαλο ίσως ήταν πιο σοφή επιλογή.
-
Αυτό αναρωτιόμουν και εγώ.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν είναι κακή ιδέα...
Ναι, αλλά είναι αρκετά βαρύς αυτός ο φακός για να κάνει ζημιά στο κεφάλι του άλλου; Θέλω να πω, ένα ρόπαλο ίσως ήταν πιο σοφή επιλογή.
Θα κάνει ζημιά στα μάτια του!
-
Ένας φακός σε ένα αυτοκίνητο μπορεί να δικαιολογηθεί,
Ένα ρόπαλο; [ ] -
Έχεις δει κάτι μεγάλους maglite? Κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους... (όποια και να 'να αυτή..)
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ένας φακός σε ένα αυτοκίνητο μπορεί να δικαιολογηθεί,
Ένα ρόπαλο; [ ]Όχι ρόπαλο ρε...
Ξέρεις τι καλή δουλειά κάνει το γκλόμπ του πατέρα μου; -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Έχεις δει κάτι μεγάλους maglite? Κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους... (όποια και να 'να αυτή..)Ακόμα καλύτεροι...
ΦΩΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!