-
- Με θυμώνει αυτή η 'μαζική' παραγωγή παραγγελιών, δεν σου δίνει την δυνατότητα προσεκτικής παρατήρησης του προιόντος, σε τοποθετεί σαν 'ο πελάτης που εκλειπαρεί για να αγοράσει', δίνει πρώτο λόγο και 'μαγκιά' στον αντιπρόσωπο κλπ κλπ.
cosneo σκέψου όμως να είχες πάρει κανά RAV εδώ και κανά χρόνο
RAVowner βρισιά
φαντάζομαι οτι όσο δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική
-
να δεις τι εχει να γινει με το RAV (και τα λοιπα...) οταν ερθει με το 200αρι μοτερ και 35-37κ
θυμιζω οτι το rav εχει 35κ με καλο εξοπλισμο
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σ'εμένα υπάρχει η 'επιφύλαξη' των ασθενειών νεότητας των καινούριων μοντέλων (που πάντα και σε όλα υπάρχουν), καλύτερα να δίνουμε ένα χρονικό περιθώριο απο την πρώτη κυκλοφορία μέχρι την απόκτηση του...
Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν νομίζω οτι χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό αφού όλες τις παιδικές ασθένειες τις έχει περάσει με τα TSi και τα GT τα Golf.
Υπήρχε ένα θεματάκι με τα συχρονιζέ 1ης 2ας αλλά μάλλον έχει λυθεί.
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
Σ'εμένα υπάρχει η 'επιφύλαξη' των ασθενειών νεότητας των καινούριων μοντέλων (που πάντα και σε όλα υπάρχουν), καλύτερα να δίνουμε ένα χρονικό περιθώριο απο την πρώτη κυκλοφορία μέχρι την απόκτηση του...
Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν νομίζω οτι χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό αφού όλες τις παιδικές ασθένειες τις έχει περάσει με τα TSi και τα GT τα Golf.
Υπήρχε ένα θεματάκι με τα συχρονιζέ 1ης 2ας αλλά μάλλον έχει λυθεί.
Εγώ συμφωνώ με την παραπάνω άποψη. Δεν είναι μόνο το TSI και τα συχρονιζέ 1ης 2ας αλλά πολλά άλλα που μπορεί να προκύψουν. Π.χ το eos στην αρχή είχε προβλήματα τα οποία κάνα εξάμηνο μετά είχαν λυθεί. Θεωρώ ότι είναι πολύ σοφο να πάρεις το αυτοκίνητο τουλάχιστον ένα εξάμηνο μετά την πρώτη κυκλοφορία. Ακόμα κι ένα πρόβλημα να σου βγάλει είναι καλό να μην είσαι το πρώτο πειραμοτόζωο. Αν έχει συμβεί και σε άλλους πρίν από σένα θα ξέρει και το συνεργείο πώς να το αντιμετωπίσει. Ασε με τα θέματα εγγύησης που πολλές φορές δεν αναγνωρίζουν κάτι αλλά όταν η ίδια βλάβη εμφανιστεί σε πολλά μετά υποχρεώνονται να το αναγνωρίσουν.
Ενας ακόμα λόγος που είναι πιθανό να βγάλει κάποιες παιδικές ασθένειες είναι ότι είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο για την VW και δεν βασίζεται σε κάποιο προηγούμενο (άλλο να πάς από golfV se golfVI και άλλο να φτιάξεις για πρωτη φορά μεσαίο SUV). Αρα και η αναμονή έχει και τα καλά της. Μην τρελαίνεστε όλοι να το πάρετε από τον πρώτο μήνα! -
Λοιπόν...για να ξέρετε πώς πάει η δ'λεια...
Με το που γίνεται μια παραγγελία, άμεσα προωθείται στο εργοστάσιο από την Κοσμοκάρ...το αυτοκίνητο μετά από 10 ημέρες από την παραγγελία είχε πάρει εβδομάδα παραγωγής ...
Για αυτό και δεν μπορεί να προστεθεί τίποτε... -
Μήπως άκουσε κανείς τίποτα για το δίλιτρο (170 ή 200 άλογα)?... Εννοώ πότε θα έρθει στην Ελλάδα.
Απο ότι είδα στο web πωλείται ήδη στην Αγγλία, στην Ελβετία και ίσως και αλλού... Οι τιμές φαίνονται περίπου 10-15% υψηλότερες από το 1.4TSI.
-
εβομάδα παραγωγής = το παραγγελνω σήμερα, στις 4 του μήνα έχει πάρει νουμεράκι για αν αρχίσει να κατασκευάζεται? το οποίο μπορεί να είναι στο τέλος του φλεβάρη π.χ.? και μετά μέσα σε πόσο καιρό είναι έτοιμο? σε πόσο καιρό έρχεται από γερμανία? σε πόσο καιρό γίνεται ο εκτελωνισμός και προωθείται στην αντιπροσωπεία?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχουν απιστευτες παραγγελιες...που να αρχισουν να το διαφημιζουν...
οταν μιλαω για απιστευτες, εννοω 50 τη μερα.
Και δεν έχει μπεί ακόμα ούτε 1 καταχώρηση. Δύσκολες μέρες έρχονται...
-
Ο χρήστης fluflitsa έγραψε:
εβομάδα παραγωγής = το παραγγελνω σήμερα, στις 4 του μήνα έχει πάρει νουμεράκι για αν αρχίσει να κατασκευάζεται? το οποίο μπορεί να είναι στο τέλος του φλεβάρη π.χ.? και μετά μέσα σε πόσο καιρό είναι έτοιμο? σε πόσο καιρό έρχεται από γερμανία? σε πόσο καιρό γίνεται ο εκτελωνισμός και προωθείται στην αντιπροσωπεία?Εβδομάδα Παραγωγής είναι η εβδομάδα που είναι προγραμματισμένο από το εργοστάσιο να παραχθεί.Το αυτοκίνητο κατασκευάζεται σε μία ημέρα. Από την ημέρα κατασκευής του θα περάσει ένας περίπου μήνας μέχρι να το έχεις στα χέρια σου.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχουν απιστευτες παραγγελιες...που να αρχισουν να το διαφημιζουν...
οταν μιλαω για απιστευτες, εννοω 50 τη μερα.
Και δεν έχει μπεί ακόμα ούτε 1 καταχώρηση. Δύσκολες μέρες έρχονται...
-
Ο χρήστης fluflitsa έγραψε:
εβομάδα παραγωγής = το παραγγελνω σήμερα, στις 4 του μήνα έχει πάρει νουμεράκι για αν αρχίσει να κατασκευάζεται? το οποίο μπορεί να είναι στο τέλος του φλεβάρη π.χ.? και μετά μέσα σε πόσο καιρό είναι έτοιμο? σε πόσο καιρό έρχεται από γερμανία? σε πόσο καιρό γίνεται ο εκτελωνισμός και προωθείται στην αντιπροσωπεία?Εβδομάδα Παραγωγής είναι η εβδομάδα που είναι προγραμματισμένο από το εργοστάσιο να παραχθεί.Το αυτοκίνητο κατασκευάζεται σε μία ημέρα. Από την ημέρα κατασκευής του θα περάσει ένας περίπου μήνας μέχρι να το έχεις στα χέρια σου.
-
το όλο αυτό μπάχαλο ...θυμίζει Honda Civic...
dejavu...
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=67296
συγκριση tiguan, rav, suzuki
-
470 ευρώ η επέκταση εγγύησης
-
Ακριβή....320
-
Και πόσο πάει με την έκπτωση αν την κάνει κάποιος την πρώτη ημέρα; Γιατί νομίζω ότι υπάρχει ένα ποσοστό έκπτωσης...
-
παραγγελία 19/12/2007
άφιξη 7η εβδομάδα του 2008 δηλ. περίπου 15/2 -
Να κάνω μια λίγο αφελή ... ερώτηση ...
Oι κινητήρες TSi έχουν ιμάντα χρονισμού ή καδένα?
(Βασικά ενδιαφέρομαι για άλλο μοντέλο της VW και με τα 122 άλογα, αλλά οι κινητήρες είναι ίδιοι με διαφορά μόνο τα τούρμπο...) -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να κάνω μια λίγο αφελή ... ερώτηση ...
Oι κινητήρες TSi έχουν ιμάντα χρονισμού ή καδένα?
(Βασικά ενδιαφέρομαι για άλλο μοντέλο της VW και με τα 122 άλογα, αλλά οι κινητήρες είναι ίδιοι με διαφορά μόνο τα τούρμπο...)Και τι σημασία έχει τι από τα 2 έχει?
Πρακτικά είτε το ένα είτε το άλλο έχει, εσένα ως αγοραστή σε νοιάζει να έχει απόδοση (ως κινητήρας) και να είναι αξιόπιστος...ΥΓ:Όχι ότι δεν είναι καλό να μαθαίνουμε τεχνιλογικές λεπτομέρειες, αλλά μου φάνηκε σα να το λες ότι από την απάντηση της ερώτησης, θα κριθεί αν θα το πάρεις ή όχι το αμάξι.
-
Καλά κατάλαβες ... μέχρι ένα σημείο ...
Δεν αναζητώ αυτοκίνητο που να έχει 4 ρόδες, 3πόρτες και καδένα, 'οπωσδήποτε', αλλά θα ήθελα να ξέρω τι έχει, απο την στιγμή που είναι ένα βασικό εξάρτημα που επηρεάζει και πολύ μάλιστα το κόστος συντήρησης.
VW Tiguan 2007