Αγαπητέ 'ιππότη' εδώ δεν τίθεται ζήτημα αν έκανε πρώτα η κότα το αυγό, ή το αυγό την κότα, γιατί η σειρά (αλλά και το βάρος) της παρανομίας είναι δεδομένο.
ΠΡΩΤΑ ο δήμος ΠΑΡΑΝΟΜΑ τοποθέτησε τσιμεντένια καρούμπαλα, κι ΕΠΕΙΤΑ εγώ και ο κάθε άλλος 'ακτιβιστής' οδηγός το έριξε στο κορνάρισμα. Μιλώντας επίσης για βάρος της παρανομίας, άλλο η τοπική αυτοδιοίκηση να παρανομεί εις βάρος χιλιάδων οδηγών κι άλλο εγώ ο ιδιώτης εις βάρος μερικών περιοίκων. Στο κάτω-κάτω αν ήθελες να με τσακώσεις στην πράξη θα έπρεπε να τοποθετήσεις τροχονόμο να με παρακολουθήσει, κάτι που θα μπορούσε ούτως ή άλλως να γίνει εκ των προτέρων για να τηρείται το όριο ταχύτητας. Εδώ ακριβώς όμως έρχεται και ένας ακόμη παράγοντας, αυτός της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.
ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ οι δημότες διαμαρτύρονται για την ταχύτητα και ακόμη πιο ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ο δήμος ικανοποιεί τους διαμαρτυρόμενους τοποθετώντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ σαμάρια, αφού οι μεν πρώτοι απλώς** δε θέλουν να περνάει κανείς έξω από το σπίτι τους**, ο δε δεύτερος να μη χάσει ούτε έναν ψηφοφόρο.
Υ.Γ. Μόλις άκουσα στην τηλεόραση τη γνωμοδότηση των Υπουργείων Μεταφορών και Εσωτερικών, τα οποία έβγαλαν φιρμάνι στους δήμους να ξηλώσουν ΟΛΑ τα μόνιμα σαμαράκια ΑΜΕΣΑ. Σε ερώτηση στο δήμαρχο Κηφισιάς αν όντως τα σαμάρια είναι παράνομα, ο 'φεουδάρχης' των ΒΠ απάντησε ότι πράγματι είναι και το γνωρίζει πως είναι, αλλά αφού το ζητούν οι δημότες έπρεπε να τοποθετηθούν!!! Όχι κόρνες αλλά και γιαούρτια αρμόζουν στον κ. Δήμαρχο και τους 'ξεσαμάρωτους' δημότες.
Αλλά πρέπει να γίνει όπως είχε προτείνει κάποτε ο Ν.Δ. ως τιμωρία στους δήμους που λειτουργούν ως ανεξάρτητα πριγκιπάτα: όλοι οι γειτονικοί δήμοι να τοποθετήσουν απαγορευτικά στις εξόδους των 'πριγκιπάτων' για να εγκλωβίσουν όλους τους 'υπηκόους' εντός των τειχών...
Όσο για το σαμάρωμα των οδηγών, μη φοβάσαι φίλε είμαι ήδη σαμαρωμένος από τους μπαγλαμάδες δημάρχους σας αφού είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ τους.