-
Τι δεν πάει καλά δηλαδή?
Προφανώς είδανε ότι αυτό που είχανε δεν τους συνέφερε και το αλλάξανε.
Τωρα αν δεν αρέσει σε σένα (και μένα) θα το πληρώσουν αργότερα όταν τα στελέχη που πήραν τις αποφάσεις δεν θα είναι στην εταιρεία όπως συμβαίνει πάντα στις τύπου πολυεθνικές -
παίδες δεν είναι αστείο;; Ξαφνικά η 7ετής εγγύηση φαντάζει σαν προνόμιο.
Τελικά ήταν σοφοί οι αρχαίοι ημών πρόγονοι όταν έλεγαν
Το μη χείριστον βέλτιστον(αν το σκότωσα συγχωρέστε με...ήμουν τεταρτοδεσμίτης )
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Το μη χείρον βέλτιστον.
1οδεσμίτης! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το μη χείρον βέλτιστον.
1οδεσμίτης!θα τα είχες με καμιά τύπισσα από τρίτη δέσμη εσύ Γρηγόρη
Anyway... Το μη χείρον βέλτιστον λοιπόν
-
Γιατι ποσοι αγοραστες νομιζετε οτι κοιτανε τους ορους της εγγυησης?
Θα τους πουνε 10 χρονια και θα μεινουνε σε αυτο, δε θα το ψαξουνε αλλο.
Θα σκασει και η διαφημιση στα περιοδικα και στην τηλεοραση για τα 10 χρονια και θα τσιμπησουνε παρα πολλοι.
-
Το μη χείρον βέλτιστον.
Με 2! Μία για 2.5 χρόνια και μία άλλη για κάτι...μέρες!
Πάντως βασικός υπεύθυνος γι'αυτό είναι ο πατέρας μου: συνταξιούχος δάσκαλος πλέον, αλλά με...υστερικό πάθος με την ελληνική γλώσσα! Στο σπίτι του έχει σχεδόν κάθε μεγάλο λεξικό της ελληνικής γλώσσας που έχει βγει! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το μη χείρον βέλτιστον.
Πάντως βασικός υπεύθυνος γι'αυτό είναι ο πατέρας μου: συνταξιούχος δάσκαλος πλέον, αλλά με...υστερικό πάθος με την ελληνική γλώσσα! Στο σπίτι του έχει σχεδόν κάθε μεγάλο λεξικό της ελληνικής γλώσσας που έχει βγει!DVD έχεις?
-
τότε τα γράφαμε σε...δισκέττες 5 1/4
-
αμα χωραει το 'είναι' σου σε 5 ιντσες είσαι μικρός
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το μη χείρον βέλτιστον.
Πάντως βασικός υπεύθυνος γι'αυτό είναι ο πατέρας μου: συνταξιούχος δάσκαλος πλέον, αλλά με...υστερικό πάθος με την ελληνική γλώσσα! Στο σπίτι του έχει σχεδόν κάθε μεγάλο λεξικό της ελληνικής γλώσσας που έχει βγει!DVD έχεις?
Δημοσιογράφος;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αμα χωραει το 'είναι' σου σε 5 ιντσες είσαι μικρόςδιάμετρο εννοεί...
-
Happiest Couple in the World
http://img338.rockyou.com/imagehost/5/5 ... 4833_m.jpg
εσύ και η κοπελιά σου στο λύκειο????
-
PROBLEM STATEMENT
Τα μπροστινά αμορτισέρ με τα τριΣκατάρατα bump stops που ακούγονται στις απότομες ανωμαλίες (παρ'ότι περιέργως έχει μειωθεί η συχνότητα εμφάνισης)ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Συμφωνούν σε αντικατάσταση μέσα στην εγγύησηΣΚΕΠΤΙΚΟ
Υπάρχει περίπτωση ένας dealer να συμφωνήσει να του αφήσεις τα νέα αμορτισέρ που θα του στείλει δωρεάν η Honda στα πλαίσια της εγγύησης πιστώνοντάς σε ισοπόσως της εμπορικής τους αξίας -με το σκεπτικό ότι μπορεί να τα πουλήσει σε κάποιον που θα χρειαστεί φυσιολογική αντικατάσταση- κι εσύ να αγοράσεις και να τοποθετήσεις κάποια άλλα -με τη διαφορά της τιμής δλδ των μαμίσιωn από τα aftermarket-;RELATED WORK
none that I know ofFUTURE ASPECTS
Τι aftermarket παίζουν για το Civic;
Τα μόνα που ξέρω είναι :
Koni FSD
Στο civinfo αναφέρουν ότι έχει κυκλοφορήσει πλέον και κάποιο sport pack ανάρτησης
Άλλα; -
Τα bump stops είναι κάτι κωνικά λάστιχα για να τερματίζει η ανάρτηση, πολύ σπάνια συμβαίνει αυτό.
-
δεν ξέρω τι φταίει. Τα bump stops φέρονται να είναι υπεύθυνα στα κατά τόπους fora Ότι είναι χαλαρό και δεν κάθεται καλά or something.
δλδ αυτό που φαίνεται ως 8 :
-φώτο από το http://www.civinfo.co.uk -, παρατήρηση από Σπύρο.Το ζήτημα είναι ότι σε απότομη ανωμαλία -ασχέτως του αν είναι μεγάλη ή μικρή- ακούγεται ένας ξερός γδούπος σαν να χτυπάει κάτι πλαστικό σε κάτι μασίφ. Θα μπορούσε να μοιάζει με τον ήχο που κάνει όταν τερματίζει η ανάρτηση, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση. π.χ. έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να τον ακούσεις αν πέσει η ρόδα σε ένα σκαλοπατάκι βάθους 5 πόντων, παρά σε λακούβα.
Σφιξίματα κλπ δοκιμάστηκαν χωρίς επιτυχία. Αλλαγή -είχε γραφτεί στο προαναφερθέν forum ότι σε κάποαι φάση βγήκαν καινούρια αμορτισέρ με άσπρα αντί για κίτρινα- πάλι δεν φαίνεται να βοηθάει.
Αρχικά περίμενα να δω πότε θα είχαν αρχίσει να διατίθενται αυτά τα άσπρα και εδώ Ελλάδα για να ζητήσω τότε την αντικατάσταση (μετά το σφίξιμο όταν παραπονέθηκα πρώτη φορά, μου είπαν ότι αν ξαναεμφανιστεί θα τα αλλάξουμε).Τώρα σκέφτομαι και την παραπάνω πιθανότητα, της 'τράμπας', αν και δύσκολο το βλέπω να το δέχεται κανείς.
-
Αντρέα είναι μεγάλη ιστορία... σε μένα που είχαν αλλάξει αμορτισέρ το φαινόμενο έχει μετριαστεί αλλά δεν έχει εξαλειφθεί τελείως. Όπως σου έχω πει ακόμα και με τα νέα αμορτισέρ με τα λευκά μπαμπ στοπ που δεν βγαίνουν (ουτε τα δικά μου ξαναβγήκαν πάντως) τα αμορτισερ θα αντιδρούν ξερά και πάλι. Πιστεύω ότι η όλη αρχιτεκτονική της ανάρτησης είναι τέτοια που σε συνδυασμό με τα 225 θα κοπανάει ούτως ή άλλος.
Δεν είμαι ειδικός ούτε το έχω ψάξει αν μία αφτερμαρκετ υλοποίηση θα εξαλείψει το πρόβλημα. Για μένα είναι το μοναδικό πρόβλημα του σιβικ και ο λόγος για τον οποίο έχουμε μικροτριγμούς. -
βέβαια μπορεί το πρόβλημα να εντοπίζεται και στο δέσιμο, σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω μέρη
-
Αντρέα είναι μεγάλη ιστορία... σε μένα που είχαν αλλάξει αμορτισέρ το φαινόμενο έχει μετριαστεί αλλά δεν έχει εξαλειφθεί τελείως. Όπως σου έχω πει ακόμα και με τα νέα αμορτισέρ με τα λευκά μπαμπ στοπ που δεν βγαίνουν (ουτε τα δικά μου ξαναβγήκαν πάντως) τα αμορτισερ θα αντιδρούν ξερά και πάλι. Πιστεύω ότι η όλη αρχιτεκτονική της ανάρτησης είναι τέτοια που σε συνδυασμό με τα 225 θα κοπανάει ούτως ή άλλος.
Δεν είμαι ειδικός ούτε το έχω ψάξει αν μία αφτερμαρκετ υλοποίηση θα εξαλείψει το πρόβλημα. Για μένα είναι το μοναδικό πρόβλημα του σιβικ και ο λόγος για τον οποίο έχουμε μικροτριγμούς.Εμένα στη θέση τους είναι. Δεν έχουν βγει.
Το πρόβλημα δεν είναι η ξερή αντίδραση. Αλλά καθαρά ο ήχος. Κάτι κάπου έχει μεγαλύτερη ανοχή και τραντάζεται(?). Πλέον σε μένα το κάνει μόνο το δεξί-μπρος και αυτό μόνο σε ανωμαλίες τύπου-σκαλοπάτι. Σε μια σχετικά βαθειά λακούβα που όμως δεν θα έχει 'κάθετη' κοψιά δεν θα το κάνει... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν είμαι ειδικός ούτε το έχω ψάξει αν μία αφτερμαρκετ υλοποίηση θα εξαλείψει το πρόβλημα. Για μένα είναι το μοναδικό πρόβλημα του σιβικ και ο λόγος για τον οποίο έχουμε μικροτριγμούς.Εμένα στη θέση τους είναι. Δεν έχουν βγει.
Το πρόβλημα δεν είναι η ξερή αντίδραση. Αλλά καθαρά ο ήχος. Κάτι κάπου έχει μεγαλύτερη ανοχή και τραντάζεται(?). Πλέον σε μένα το κάνει μόνο το δεξί-μπρος και αυτό μόνο σε ανωμαλίες τύπου-σκαλοπάτι. Σε μια σχετικά βαθειά λακούβα που όμως δεν θα έχει 'κάθετη' κοψιά δεν θα το κάνει...η περιγραφή σου είναι εύστοχη. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε μένα.
-
οι φώτο είναι από το γνωστό μάνουαλ στα ιταλικα;;;
Ηonda Civic 2005