-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το θέμα φέτος δεν νομίζω ότι είναι οι κινητήρες αλλά τα κιβώτια.
Redbull & Sauber BMW είχαν κάτι θεματάκια πέρσι θυμάμαι με τα κιβώτια...
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
α επισης η williams θα εχει 6 διαφορετικες εμφανισεις στους 2 μηνες δοκιμων για τον εορτασμο , 30 ετων , 500 gp και 50.000 γυρων που θα ερθουν το 2008.
πανεμορφο το μονοθεσιο!!!(οκ μπορει να μην ειμαι αντικειμενικος...αλλα ειναι ωραιο!)
-
καλησπερα σας.
Να διευκρινισω οτι δεν υποστηριζω καμια ομαδα και κανενα οδηγο απλα ειμαι fan του αθληματος.Με ακνευριζει το γεγονος οτι θεωρουμε αξιο προταθλητη(ειτε αυτος λεγεται σουμι,αλονσο,κιμι κλπ) καποιον ο οποιος παιρνει βαθμους αλλαζοντας θεσεις με τον teem mate του και ετσι καταφερνει να γινει πρωταθλητης.προτιμω τις εποχες που προστ και σεννα μαχοταν για τη νικη μεχρι την τελευταια στροφη ακομη κι αν ηταν στην ιδια ομαδα.θεωρω καταντια για το αθλημα αυτα τα πρωταθληματα.αν καποιος διαφωνει δικαιωμα του εγω απλα εκφραζω την αποψη μου και πιστευω και πολλων ακομη απο εδω μεσα. -
KOZ7685
μιας κ μιλάς για εποχές Prost-Senna...να σου θυμίσω τότε όταν παίζονταν τοπρωτάθλημα μεταξύ τους το εσκεμμένο τράκο για να βγουν κ οι δύο και να ανακηρυχθεί πρωταθλητής κάποιος από αυτούς αυτόματα...(δεν θυμάμαι λεπτομέρειες τώρα)
shit happens...τι να κάνεις...κάθε εποχή έχει τα κακά της...
-
Δυστυχως ετσι ειναι κατα μια ενοια.Αλλα με εκνευριζει το γεγονος να ακουω και να διαβαζω για αξιους πρωταθλητες αυτου του ειδους.
-
καλυτερα να μη το βλεπεις ετσι... και φετος το πρωταθλημα εξω κριθηκε , αλλα παντα ετσι γινεται.
το θεμα ειναι οτι αμα δεν επιτρεποταν αυτο οι ομαδες θα επερναν εναν καλο οδηγο και εναν αχρηστο για να μην παιζει να μπλεχτουν.
και δες και ποσο εχει κατακριθει ο αλονσο που ειχε λιωσει τον φισικελα στα ισα. ο κοσμος δε τα βλεπει αυτα , καθεται και σχολιαζει τους πανηγυρισμους
-
http://www.msfree.gr/core/details.php?id=4428
Καταστροφολογια αλα Webber
-
Τι μια παραπονιουνται οτι τα ηλεκτρονικα καναν τα αυτοκινητα ευκολα την αλλη οταν τα καταργουν ειναι κινδυνος
Οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται -
Έχει αλλάξει κάτι άλλο απο τις παλαιότερες εποχές χωρίς TC και λένε όλοι για αυτχήματα;
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Έχει αλλάξει κάτι άλλο απο τις παλαιότερες εποχές χωρίς TC και λένε όλοι για αυτχήματα;όχι όλοι...τα κουλάδια...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Έχει αλλάξει κάτι άλλο απο τις παλαιότερες εποχές χωρίς TC και λένε όλοι για αυτχήματα;
όχι όλοι...τα κουλάδια...
κάτι τέτοιο...
-
Ο χρήστης KOZ7685 έγραψε:
καλησπερα σας.
Να διευκρινισω οτι δεν υποστηριζω καμια ομαδα και κανενα οδηγο απλα ειμαι fan του αθληματος.Με ακνευριζει το γεγονος οτι θεωρουμε αξιο προταθλητη(ειτε αυτος λεγεται σουμι,αλονσο,κιμι κλπ) καποιον ο οποιος παιρνει βαθμους αλλαζοντας θεσεις με τον teem mate του και ετσι καταφερνει να γινει πρωταθλητης.προτιμω τις εποχες που προστ και σεννα μαχοταν για τη νικη μεχρι την τελευταια στροφη ακομη κι αν ηταν στην ιδια ομαδα.θεωρω καταντια για το αθλημα αυτα τα πρωταθληματα.αν καποιος διαφωνει δικαιωμα του εγω απλα εκφραζω την αποψη μου και πιστευω και πολλων ακομη απο εδω μεσα.Kατάντια και ανάξιος ο Fangio;
-
εγω λεω να βαλουμε TC στα καρτ και στην F3
-
Οποιος δεν αντεχει τη ζεστη, ας βγει απο την κουζινα. Μαζευτηκαν ολοι οι φλατ-αουτ μαγκες στις πιστες...
-
Aνώτατο όριο στα budget από το 2009
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=13676
-
Kalo einai...Pleon 8a mporoun na agwnizontai oloi epi isois orois (sxedon) kai 8a katargh8ei en merei o diaxwrismos se 'mikres' k 'megales' omades...
Y.G.:Sorry gia ta greeklish
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Aνώτατο όριο στα budget από το 2009http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=13676
Πως θα το καταφερει η FIA αυτο?Θα βαλει 'Αρτεμηδες Ματσηδες' να φυλανε τις ομαδες?
-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
καλησπερα σας.
Να διευκρινισω οτι δεν υποστηριζω καμια ομαδα και κανενα οδηγο απλα ειμαι fan του αθληματος.Με ακνευριζει το γεγονος οτι θεωρουμε αξιο προταθλητη(ειτε αυτος λεγεται σουμι,αλονσο,κιμι κλπ) καποιον ο οποιος παιρνει βαθμους αλλαζοντας θεσεις με τον teem mate του και ετσι καταφερνει να γινει πρωταθλητης.προτιμω τις εποχες που προστ και σεννα μαχοταν για τη νικη μεχρι την τελευταια στροφη ακομη κι αν ηταν στην ιδια ομαδα.θεωρω καταντια για το αθλημα αυτα τα πρωταθληματα.αν καποιος διαφωνει δικαιωμα του εγω απλα εκφραζω την αποψη μου και πιστευω και πολλων ακομη απο εδω μεσα.Kατάντια και ανάξιος ο Fangio;
Συγνωμη φιλε cavalino ειδες καπου να αναφερω τον ΧΟΥΑΝ ΜΑΝΟΥΕΛ ΦΑΤΖΙΟ να ξερουμε και τι διαβαζουμε!!!!!!!
-
Ο χρήστης KOZ7685 έγραψε:
καλησπερα σας.
Συγνωμη φιλε cavalino ειδες καπου να αναφερω τον ΧΟΥΑΝ ΜΑΝΟΥΕΛ ΦΑΤΖΙΟ να ξερουμε και τι διαβαζουμε!!!!!!!
Δεν τον αναφέρεις, αλλά τον 'φωτογραφίζεις' με αυτά που γράφεις...
F1 - Διάφορα Νέα - Ιανουαριος 2008