-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Aσε να χαρουνε αυτοι βλεπουν μονο το σκορ
Ο καιρος γαρ εγγυςΌτι πιο σωστό έχει γραφτεί σήμερα.. Μακράν το πιο πλασματικό σκορ ever, και το ξέρουμε όλοι..
Σωστά...Δύο ακόμη τα είχατε.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ας προσέχαμε, να παίζαμε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά για να κερδίσουμε. Δίκαια λοιπόν κερδίζει ο Ολυμπιακός.Από την άλλη, όποιος Ολυμπιακός πιστεύει ότι το σκορ αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος.
Για πες την πραγματική εικόνα ;
-
Η αποψη μου:
- Ο Ολυμπιακος δικαια κερδισε χθες, επαιξε με μεγαλυτερο παθος και ηταν
ανωτερος της ομαδος μου. - Ο Πεσειρο χθες εκανε τραγικα λαθη.
- Ξεκινησε με συστημα 4-3-3....ΛΑΘΟΣ. Δεν μπορεις να ξεκινησεις με φουλ επιθεση την στιγμη που σου λειπουν βασικοι παικτες (γιατι δεν εχεις τον σωστο παγκο στην ομαδα σου). Θα επρεπε να παιξει με ενα αμυντικογενες σχημα, να παρει την ισοπαλια και να αφησει να λυθει η διαφορα στο παιχνιδι της Λεωφορου, εκει που θα ειχες ολους τους παικτες ετοιμους.
- Τον Γκαλινοβιτς γιατι τον εβαλε...την στιγμη που ειχε τον Μαλαρτζ...
- Ο Καραγκουνης γιατι μπηκε ? (ηταν τραυματιας και δεν προσεφερε τιποτα)
- Τον Ποστιγκα τον εβαλε μετα το 3-0, γιατι ? Για να βαλει 4 γκολ ? επρεπε αν ηθελε να τον βαλει απο την αρχη σαν φουνταριστο επιθετικο....(και μην μου πει καποιος οτι ηταν ανετοιμος.....ειχε κανει κανονικη προετοιμασια με την Πορτο και ειχε παιξει παιχνιδια...γιαυτο αλωστε τον πηρε σαν ετοιμο παικτη....)
- Τον Νινη γιατι δεν τον χρησιμοποιει ?
- Αποδεικνυεται οτι οταν λειπει ο Μορης η αμυνα παει περιπατο......
- Και τελος πιστευω και θα το λεω......ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ......ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΟΥ (απο εκει βγηκαν οι παικτες που πουλησε μετα) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.
Πιστευω οτι και το πρωταθλημα φετος θα χαθει...οπως προπερσυ και περσυ απο τραγικα λαθη......
Καποιοι απο τους φιλους μου τους βαζελους, ξερω, θα μου επιτεθουν φραστικα για αυτα που γραφω. Αυτα πιστευω και αυτα λεω.
ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ (ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ.....) ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.....thats all................
- Ο Ολυμπιακος δικαια κερδισε χθες, επαιξε με μεγαλυτερο παθος και ηταν
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
πανέμορφο γκολ φάγαμε...
δεν μας άξιζε τέτοια ήττα...κρίμα για τα παιδιάΣυμφωνώ. Δεν ήταν για 4 γκολ σήμερα ο ΠΑΟ. Πράγματι το γκόλ του Νούνιες ήταν εκπληκτικό. Σήμερα είδαμε δύο από τα καλύτερα γκολ της σεζόν!
Τετοια ηττα τους αξιζε για τον απλο λογο οτι ο προπονητης τους υποτιμησε τον Ολυμπιακο και υπερεκτιμησε τις δυναμεις του βαζελου. Καθε ματς ειναι διαφορετικο. Το αποτελεσμα εμενα λογικο μου φαινεται μεχρι τωρα
δηλαδη εσυ ειδες μεσα στον αγωνα οτι σας υποτιμησαμε?
Από την ενδεκάδα , από το στυλάκι , από τον τρόπο παιχνιδιού , από τον εκνευρισμό ακόμη και από το 6ο λεπτό μετά που φάγατε το πρώτο.
Την πατήσατε όπως εμείς στο παιχνίδι της Κυριακής όπου μπήκαμε με ύφος μπλαζέ , θα νικήσουμε με τις φανέλες , με το Καραϊσκάκη κτλ ( και τελικά έπρεπε να νικήσουμε βάσει του τι μπήκε κτλ ) αλλά εμείς είμαστε κλάσεις ανώτερη ομάδα.
-
Πεστα ginogsm Παρτους ολους με τη σειρα οπως εκανα κι εγω...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Για να καταλαβω... Εκτος της φασης του Σαλπι ποτε απειλησε ο Παο κι εγω το εχασα; Ο θρυλος ποσες φασεις για γκολ ειχε συνολικα; Για να μη λεμε κι οτι θεμε.....
Τεσπα, το ματς δεν αντεχει κριτικης, αρκει να μαζευτουνε οι δικοι μας γιατι εχει δυσκολο ματς στο Ηρακλειο.Δεν λεει κανεις οτι καναμε 10 ευκαιριες
Αυτο που λεμε ειναι οτι οσο πλασματικο ηταν το 1-1 προχτες αλλο τοσο ειναι και το σημερινο
Απλως σημερα ολα σας βγηκαν ενω σε μας δεν βγηκε τιποτα την κυριακηΣωστά...Έπρεπε να είναι 1-0.
Οι ευκαιρείες δεν λένε τίποτα. Τα γκολ ναι. Και εμείς είχαμε καλή απόδοση απέναντι στη Ρεάλ και είχαμε και κλασικές ευκαιρείες αλλά χάσαμε με 4-2. Τι να λέει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για να καταλαβω... Εκτος της φασης του Σαλπι ποτε απειλησε ο Παο κι εγω το εχασα; Ο θρυλος ποσες φασεις για γκολ ειχε συνολικα; Για να μη λεμε κι οτι θεμε.....
Τεσπα, το ματς δεν αντεχει κριτικης, αρκει να μαζευτουνε οι δικοι μας γιατι εχει δυσκολο ματς στο Ηρακλειο.Δεν λεει κανεις οτι καναμε 10 ευκαιριες
Αυτο που λεμε ειναι οτι οσο πλασματικο ηταν το 1-1 προχτες αλλο τοσο ειναι και το σημερινο
Απλως σημερα ολα σας βγηκαν ενω σε μας δεν βγηκε τιποτα την κυριακηΑυτό κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας μικρής και μιας μεγάλης ομάδας.
Δεν θυμάμαι να έλεγες τα ίδια όταν άρπαξες τα 4 από την Ρεάλ όμως..
Ακριβώς τα ίδια...Με 10 παίκτες και καλή απόδοση , με ευκαιρείες η μεγάλη ομάδα σου ρίχνει 4 και δεν έχεις να πεις κουβέντα ακόμη και εάν έριξες 2 και έχασες άλλα τρία.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
οταν εισαι ατυχος...
οταν ο τερματοφυλακας σου χαριζει 2 γκολ...
οταν ο κεντρικος σου αμυντικος χαριζει ενα 3ο...
οταν δεν εχεις τον εγωισμο να παλεψεις να γυρισεις ενα ματς...
οταν δεν εχεις την συναισθηση οτι παιζεις σε εναν ιστορικο συλλογο...
τοτε τρως την 4αρα σου (και λιγα ηταν) και δινεις το δικαιωμα στον Πασχο και σε καθε γαυρο να πανηγυριζουν για την (μέτρια) ομαδα τους (και καλα κανουν).ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
Περαστικά και από εμένα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό πτώμα και φέρνεις ένα αξιοπρεπέστατο Χ στο Καραϊσκάκη, τότε....Πρέπει να είσαι μετριοπαθής, γιατί...
ΑΝ τύχει να βγάλεις γλώσσα, το ίδιο πτώμα...
Τιμωρεί με 4 μπαλάκια. Ύβρις και τιμωρία.
Συμφωνώ απολύτως. Οι παίκτες του ΠΑΟ δεν σκέφτηκαν να παίξουν ήρεμα χθες. Νόμιζαν ότι θα ξανάβρισκαν τον Ολυμπιακό μπόσικο όπως την Κυριακή. Και δεν βρέθηκε κανείς να μαζέψει τον Γκούμα ( αυτοί που κόπτονται για την ιστορία του Ολυμπιακού ότι και καλά την αμαυρώνει ο Πετράν , βλ Derby νομίζω ) .Βεβαίως σε αυτό έχει ευθύνη και η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση.
-
Έλληνας κροίσος... ιδιοκτήτης καφενείου... με 7 γράμματα... ποιος να είναι...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έλληνας κροίσος... ιδιοκτήτης καφενείου... με 7 γράμματα... ποιος να είναι...Κόκαλης
-
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 83665.html
Αυτό το είδατε...???
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/183665.htmlΑυτό το είδατε...???
μπορει να ειναι οι Αφοι Γιαννακοπουλοι πισω απο αυτο.......
για κοιτα τι εγραψα παραπανω και θα καταλαβεις....... -
Πίσω από τον Βγενόπουλο της MARFIN/Αράβων κλπ είναι ο Γιαννακόπουλος?!
Θέλει 100 Γιαννακόπουλος το καρτέλ που στηρίζει τον Βγενόπουλο!
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/183665.html
Αυτό το είδατε...???
μπορει να ειναι οι Αφοι Γιαννακοπουλοι πισω απο αυτο.......
για κοιτα τι εγραψα παραπανω και θα καταλαβεις.......Κατάλαβα τι έγραψες Θόδωρε, αλλά μου φαίνεται πως ο Βγενόπουλος αν είναι να κάνει κίνηση δε χρειάζεται τους Γιαννακοπουλαίους από πίσω! Βέβαια, μπορεί να είναι όπως τα λες και να έχουμε πανίσχυρη ένωση! Άμα ο άλλος δεν πουλάει όμως...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πίσω από τον Βγενόπουλο της MARFIN/Αράβων κλπ είναι ο Γιαννακόπουλος?!Θέλει 100 Γιαννακόπουλος το καρτέλ που στηρίζει τον Βγενόπουλο!
Ακριβώς αυτό...
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Σε τι θεση επαιζε?????? Μεσα αριστερα τραμπουκος?????( Θου Κυριε ........αλλα με καλλαζεις με τετοιες ανοησιες!)
Εισουν και εσυ εκει?????? παντως εγω οχι ......και ο λογος ειναι το απλο ......πως αν πας σε συμπλοκη με μαχαιρια κλπ κλπ καπου στο πισω μεος του μυαλου σου καλο ειναι να εχεις πως μπορει να μην φας εσυ τον πουστη τον γαυρο αλλα να σε φαει αυτος.......Πολυ λυπαμαι που χανεται μια ζωη νεου ανθρωπου ετσι αδοξα ......αλλα η ζωη που μας δινεται πρεπει να ξερουμε να την αξιοποιουμε....και οχι να την χαραμιζουμε σε οπαδικους τραμπουκισμους.
Το ποστ αυτο αναφαιρεται στο περιστατικο της Λαυριου την περασμενη χρονια ......για το προσφατο δεν εχω ακουσει (σημερινο????) δεν εχω ακουσει ακομα πως και τι ...... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ?????
Δεν ήταν έτσι φίλε. Σε καφετέρια καθόντουσαν τα δύο παιδιά και βγήκαν οπαδοί του ΠΑΟ και έκαναν φασαρία και τελικά δύο κατέληξαν μαχαιρωμένοι.
Λίγος σεβασμός στην μνήμη του παιδιού ( 24 ετών ) δεν βλάπτει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπελούτσι ακούμε, Μπελούτσι δεν βλέπουμε.. Λες να τον βάλει με τον ΟΦΗ?
Δεν πειράζει, χόρτασε το μάτι μας Ποστίγκα. Τί θα σκέφτεται ο άνθρωπος....
Ο άνθρωπος ξέρει μπάλα, καμία σχέση με taurus & pasxo, οπότε καταλαβαίνει ότι η 4άρα απλά έτυχε..
Επειδή ξέρει μπάλα, θα έχει καταλάβει ότι η 4άρα απλά ήταν φυσικό επακόλουθο της κακής διαιτησίας.
Στο 1ο γκολ, ο Λούα² σήκωσε πολύ ψηλά το πέος του -> επιθετικό φάουλ.
Στο 2ο γκολ, ο Τοροσίδης γλίστρησε με τη μπάλα στην κατοχή του -> βήματα που δεν σφυρίχτηκαν.
Στο 3ο γκολ, ο Ντάρκο έκατσε 3+' στη ρακέτα -> έπρεπε να δοθεί η μπάλα στον ΠΑΟ.
Στο 4ο γκολ, ο Νούνιες επανέλαβε την παράβαση του Λούα²!=> το σκορ ήταν άδικο και πλασματικό._
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Για το χθεσινό ματς ως Μακεδόνας, έχω να πω :- Άμεσος υποβιβασμός των 3 εμετικών ομάδων του ΠΟΚ στην Δ' Εθνική (δεν ξεχνώ τις φωτοβολίδες πριν 2 μήνες στο Χαριλάου από οπαδούς της αεκ).
- Αφαίρεση με νομοσχέδιο των μετοχών από τους γνωστούς 'Πλυντηριάρχες', αντί να τους χαρίζουν χρέη και να τους δίνουν χορηγίες.
- Διάλυση όλων των συνδέσμων και φυλάκιση των 'Τσουκαλάδων'
- Φυλάκιση των ηθικών αυτουργών που επειδή έχουν 5 φράγκα στην τσέπη νομίζουν ότι μπορούν να λένε και να κάνουν ότι θέλουν.
- Άμεση αποχώρηση των υπόλοιπων ομάδων από την Σουπελίγκα και επαναδημιουργία του πρωταθλήματος Ελλάδος χωρίς την συμμετοχή των 3 γελοίων.
Όταν γίνουν όλα αυτά θα σταματήσει να χύνεται αίμα αθώων.
- Δεν έπεσαν φωτοβολίδες χθες. Καπνογόνα ανοίχτηκαν ( τα οποία εφ' όσον τα κρατάς στο χέρι δεν τιμωρούνται ).
- Μιλάς για Μπατατούδη κτλ ;
- Μαζί σου. Το αυτό και για τα ΠΑΟΚια και για τους Ηρακλειδείς ( φίλος μου αρειανός έλεγε ότι είναι οι χειρότεροι οπαδοί γιατί πέφτουν πολλοί σε έναν ). Οι Αρειανοί φαίνεται να έχουν συμμαζευτεί.
- Όπως ;
- Γιατί ; Επειδή δεν μπορείς να τους ανταγωνιστείς ; Εκτός του Άρεως που τα δύο τελευταία χρόνια παίζει μπαλίτσα , ποια άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι καλή και δεν το πρόσεξα ;
Έλεος με την ψευδαίσθηση για το κακό κράτος της Αθήνας. Τα παράπονά σας στον ερυθρόλευκο Άγιο Βασίλη.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--