-
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Έχω κάνει μέχρι στιγμής 100 χιλ και έκαψε το 1/4 του ρεζερβουάρ. Δεν θα το έλεγα οικονομικό αλλά δεν μπορεί να τα έχουμε όλα.Μην ξεχνάς ότι το ρεζερβουάρ είναι μικρό (35 λτ. νομίζω). Άρα η κατανάλωσή σου είναι κοντά στα 8 λτ./100 χλμ., αν υπολογίσεις και την απόκλιση του δείκτη. Σε μικτές συνθήκες και χωρίς συνεχές σκίσιμο, να περιμένεις να πέσει γύρω στα 7,5. Αλλά προκαλεί για γκάζια το αμαξάκι, καλώς ή κακώς
Καλοτάξιδο να είναι
Βρε λες;
-
Συγκεντρώσουυυ...
T-jet
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βρε λες;
τι τι;
-
Και μια που εδώ είναι το τόπικ για το 100αρι να βάλω ένα link που βρήκα για ένα παιχνιδάκι με το εν λόγω αυτοκίνητο, http://www.fiatpandaracer.com/
-
Γεια σας κ απο μενα
Μετα απο πολλη σκεψη ειμαι υποψηφιος κ εγω για την αγορα του μικρου πυραυλου
Θα ηθελα την γνωμη σας στα εξης
1)Το λευκο σαν χρωμα πως το βλεπετε??Τονιζει κατα την γνωμη μου ωραια καποιες λεπτομερειες,δεν χρεωνετε κ δεν κυκλοφορουν πολλα...
2)Το PACK PANDEMONIO (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΦΡΕΝΩΝ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΧΡΩΜΙΟΥ (CHROME SHADOW) σαν εξοπλισμο θα τον βαζατε ?? (δεδομενου οτι δεν περρισευουν κ τα λεφτα) 300 euro εχει
3)Mηπως αντι για το παραπανω PACK PANDEMONIO να εβαζα το ΣΥΣΤΗΜΑ HIFI (6 ΗΧΕΙΑ + SUBWOOFER 100W) με 220 euro ??
4)Tελος σκεφτομαι κ την ηλιοροφη (650) Υπαρχει κανεις που να την εχει βαλει??Ειναι αξιοπιστη (ή θα μπαινουν σταγονιτσες σε λιγα χρονια) Ξερουμε το βαρος της αλλα κ κατα ποσο ταιριαζει με την ''φιλοσοφια'' του Panda 100??Eυχαριστω κ περιμενω γνωμες
-
Άσπρο, pandemonio pack + ηχεία. Η ηλιοροφή είναι άχρηστη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άσπρο, pandemonio pack + ηχεία. Η ηλιοροφή είναι άχρηστη.+1
Η ηλιοροφή δεν είναι άχρηστη (περί ορέξεως θα έλεγα...), αλλά η γνώμη μου είναι ότι μάλλον δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα του αυτοκινήτου, ούτε αξίζει να φορτώσεις με εξτρά ένα -σχετικά- φθηνό πυραυλάκι. Για ΠΟΛΥ συνειδητοποιημένους, καλύτερα και χωρίς ESP. -
Προσωπικά μάλλον θα έκοβα το pandemonio pack.
A, και σίγουρα ΟΧΙ σε άσπρο. Γκρι all the way.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Προσωπικά μάλλον θα έκοβα το pandemonio pack.A, και σίγουρα ΟΧΙ σε άσπρο. Γκρι all the way.
Και γω ετσι θα ελεγα μεχρι που το ειδα σε ασπρο....
-
Προσωπικά από εξοπλισμό θα διάλεγα:
[list][*]E.S.P. (ΑSR/MSR/Hill Holder/HBA) -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Kαι??πως ηταν??γιατι το εχω δει σε φωτογραφιες μονο.Live οχι
-
Ο χρήστης panosm25 έγραψε:
Kαι??πως ηταν??γιατι το εχω δει σε φωτογραφιες μονο.Live οχι
Εγω που ειμαι κατα των ασπρων.... μου αρεσε πολυ!!! Θα το επερνα σε ασπρο. Το κοκκινο σημα με τις μαυρες ποδιες, ηταν πολυ ταιριαστα με το ασπρο χρωμα.
-
Το ασπρο ειναι πολυ ομορφο, προσωπικα ομως θα εβλεπα και μπλε οπως και μαυρο ιδιαιτερα αν σκεφτεσαι να συμπεριλαβεις και το Pandaimonio Pack.
Aπο εξοπλισμο, βαλε στανταρ αεροσακους πλαινους και οροφης και απο εκει και περα δες τι σου περισσευει σε
-
Κ εγω που πετυχα ενα στην παραλιακη σε ασπρο μου αρεσε πολυ...κ πηγαινε κ καλα!
-
Ελπίζω πως αρχές του επόμενου μήνα θα πάω να το παραγγείλω επιτέλους αλλά σε τι χρώμα ακόμα δεν έχω καταλήξει...
Το άσπρο που λες και μένα μου έχει κολλήσει, σε φωτογραφίες που το έχω δει μου αρέσει πολύ, αλλά live δεν το 'χω πετύχει οπότε το σκέφτομαι και με βλέπω τελικά να παίρνω το γκρι...
Εμένα προσωπικά το pandemonium pack μου φαίνεται πολύ ακριβό και αν εξαιρέσεις τις κόκκινες δαγκάνες το υπόλοιπο πακέτο δεν είναι του γούστου μου... αλλά γούστα είναι αυτά. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω θεωρώ πως οι αερόσακοι είναι πιο σημαντικό να υπάρχουν για αυτό και σκοπεύω να τους συμπεριλάβω.
Σε σχέση με την ηλιοροφή και το σύστημα Hifi πάλι είναι εντελώς υποκειμενικό και πόσο σημαντικά είναι για σένα τα παραπάνω σε ένα αυτοκίνητο σε συνδυασμό με το χρηματικό ποσό που θες να διαθέσεις για αυτό. -
Παιδια το pandemonium pack αποφασισα να μην το βαλω
Για την ηλιοροφη ακομα το σκεφτομαι...
Τελος οσοι το εχετε το αυτοκινητο ποια η γνωμη σας απο το ''μαμα'' ηχοσυστημα (radio-cd mp3 + 4 ηχεια) ??
Αξιζει να δωσω τα παραπανω 220 euro για 6 ηχεια κ sub?? -
Ο χρήστης panosm25 έγραψε:
Παιδια το pandemonium pack αποφασισα να μην το βαλω
Για την ηλιοροφη ακομα το σκεφτομαι...
Τελος οσοι το εχετε το αυτοκινητο ποια η γνωμη σας απο το ''μαμα'' ηχοσυστημα (radio-cd mp3 + 4 ηχεια) ??
Αξιζει να δωσω τα παραπανω 220 euro για 6 ηχεια κ sub??Όχι.-
-
To μαμισιο το ηχοσυστημα ειναι μια χαρα και καλυπτει με το παραπανω τις καθημερινες συνθηκες,αρκει να μην εισαι ο 'νταπα-ντουπα' τυπας!
-
Ο χρήστης dannyrallye έγραψε:
To μαμισιο το ηχοσυστημα ειναι μια χαρα και καλυπτει με το παραπανω τις καθημερινες συνθηκες,αρκει να μην εισαι ο 'νταπα-ντουπα' τυπας!+1
Το ασπρο κατα την γνωμη μου ειναι το πιο ομορφο (αν και κατοχος μαυρου).Ηλιοροφη οχι αν εισαι ψηλος .ESP για κανενα λογο!!!
Fiat Panda 100