-
Civic και Bravo είναι στην κατηγορία που θα με ενδιέφερε αλλά έχουν ημιάκαμπτο πίσω
και έχω πει όχι ξανά ημιάκαμπτο...Αν είχατε ένα σκέτο Golf TSI DSG, θα στο είχα κλείσει από...τώρα!
-
[quote='corsair'][quote='aserf']Με βλέπω μόλις τελειώσω το στρατό να βγω για αναζήτηση μεταχειρισμένου Golf με αυτά που ακούω... 12-13000
-
GZA
μαλιστα.απο τι κατάλαβα ή κινητήρα αν βρω να αλλάξω (αν με συμφέρει) ή να κρατήσω το αμάξι όπως είναι.συμφωνητε?
-
Ο χρήστης GZA έγραψε:
GZAμαλιστα.απο τι κατάλαβα ή κινητήρα αν βρω να αλλάξω (αν με συμφέρει) ή να κρατήσω το αμάξι όπως είναι.συμφωνητε?
κρατα το οπως ειναι. και κινητηρα να βρεις να αλλαξεις, νομιζεις φθηνος θα βγει?
κρατα το 2-3-4 χρονια ακομα να κανει την αποσβεση του και μετα βλεπεις τοτε τι καλο θα κυκλοφορει και το τσιμπας. -
Ο χρήστης GZA έγραψε:
GZAμαλιστα.απο τι κατάλαβα ή κινητήρα αν βρω να αλλάξω (αν με συμφέρει) ή να κρατήσω το αμάξι όπως είναι.συμφωνητε?
Μη τρελαίνεσαι φίλε μου. Κράτα το αμαξάκι σου, μη γίνεσαι θύμα του Marketing.
Προς θεού, δεν εννοώ ότι το FSI είναι καλύτερο από το TSI. Αλλά να δώσεις το FSI για να πάρεις TSI το θεωρώ . Να έλεγες ότι θα έπαιρνες κάτι άλλο γιατί άλλαξαν οι ανάγκες σου, ή δεν σε καλύπτει συνολικά το αυτοκίνητο που έχεις (εντελώς λάθος επιλογή δηλαδή) να έλεγα ΟΚ. Αλλά να δώσεις τόσα χρήματα τζάμπα για να ξανα-πάρεις το ΙΔΙΟ αυτοκίνητο (με πιο γρήγορο κινητηρα) το θεωρώ *CWOTAM. Δηλαδή, να πας και να το πάρεις και του χρόνου που θα βγάλει Golf(ω) VI να ξαναμπαίνεις σε διλήμματα. Δεν λέει.
Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Πιες του το αίμα, φάε του το μεδούλι, λιώσ'το, και όταν το ευχαριστηθείς 'πέταξε το σαν στημένη λεμονόκουπα'
*Complete Waste Of Time And Money
-
Τα Golf 1.6 FSI, ανάλογα τη χρονολογία, τα χιλιόμετρα και τον εξοπλισμό, πωλούνται από 13500
-
nickpaip
άλλο τι ζητάνε στις αγγελίες και άλλο πόσο πωλούνται τελικά.
τα ποσά που ανέφερες είναι εκτός πραγματικότητας... -
Spike, επειδή πρόσφατα πουλήθηκε από τον κύκλο μου αμάξι σε τρελή τιμή για την κατάστασή του και για το μοντέλο του, κράτα και μια πισινή, υπάρχουν αρκετοί αφελείς εκεί έξω...
-
E καλά μιλάμε για σωστούς κ ψαγμένους χρήστες όχι για παντελώς άσχετους.
Αυτούς δεν μπορείς να τους εντάξεις πουθενά...είναι ανίκητοι.
GOLF 06 TRENDLINE 1,6 FSI 3ΘΥΡΟ ΜΑΥΡΟ.ΤΙΜΗ?