-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έγινε κι αυτόκαι μετά μιλάνε οι καπνιστές για ρατσισμό εις βάρος τους...
-
οι απολυμένοι να τον στείλουν τον τυπο να καπνίζει με χιονόνερο, 8+ Beuafort, -14 C, με βρεγμένα σπίρτα και ξυπόλητο.....
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Έγινε κι αυτό
και μετά μιλάνε οι καπνιστές για ρατσισμό εις βάρος τους...
Αυτά είναι τα αποτελέσματα πολιτικών που πάνε στα άκρα. Και τα δυο άκρα κακά είναι παίδες.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έγινε κι αυτό
και μετά μιλάνε οι καπνιστές για ρατσισμό εις βάρος τους...
Αυτά είναι τα αποτελέσματα πολιτικών που πάνε στα άκρα. Και τα δυο άκρα κακά είναι παίδες.
Μία μέση λύση. Και οι καπνιστές να έχουν τον χώρο τους και οι μη καπνιστές τον δικό τους. Πρέπει κάποτε να εφαρμοστεί...
-
όπως στην Γαλλία έβλεπα έναν που είχε cafe μόνο για καπνιστές και ο ίδιος δεν ήταν καν καπνιστής.
πετυχημένη επιχειρηματική λύση το λέω εγώ αν κ παραβαίνει τον νόμο που ισχύει πλέον στην Γαλλία αλλά πρέπει να υπάρχουν και κάποιοι χώροι για τους καπνιστές.
-
Τέτοιοι νόμοι μπορούν πάντως να ξεπεραστούν με τη δημιουργία χώρων κλειστών στο ευρύ κοινό. Πχ με τη δημιουργία ενός κλαμπ για καπνιστές, στο οποίο θα μπαίνουν μόνο όσοι είναι μέλη.
Πώς γίνεσαι μέλος; Με τη συμπλήρωση μιας φόρμας. Ή αλλιώς, γράφεις το όνομά σου στην είσοδο, παίρνεις μια κάρτα μέλους και μπαίνεις. Κανείς δεν μπορεί να σε ελέγξει, γιατί δεν παραβαίνεις το νόμο που αναφέρεται σε δημόσιους χώρους, ενώ οι τέτοιου είδους 'λέσχες' είναι κλειστοί ιδιωτικοί χώροι.
Αν ήμουν στη Γαλλία, θα είχα ανοίξει σήμερα κιόλας τέτοιο μαγαζί και θα έβγαζα λεφτά με ουρά (νομίζω). -
Τον Μάιο του 2004 ελευθέρωσα το σώμα μου με τη μια από το ζυγό του τσιγάρου...
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Τον Μάιο του 2004 ελευθέρωσα το σώμα μου με τη μια από το ζυγό του τσιγάρου...Έκανες το καλύτρο πράγμα!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Έκανες το καλύτρο πράγμα!
Αχ, πως σε ζηλεύω...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Αχ, πως σε ζηλεύω...
Εγώ να δεις πως τον ζηλεύω!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Αχ, πως σε ζηλεύω...
αντε Αναστασια....κανε την υπερβαση......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Αχ, πως σε ζηλεύω...
αντε Αναστασια....κανε την υπερβαση......
Ξέρεις πόσο προσπαθώ; Πόσες φορές έχω πετάξει το πακέτο και λέω δεν πάει άλλο;
Δεν μπορεί θα τα καταφέρω, το νιώθω... -
Ψέμματα ψέμματα, ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός τρόπος να το κόψεις είναι να απαγορεύτεται παντού. (με απαγορεύσεις που τηρούνται, όχι π@π@ριές όπως στο Ελλάντα). Μια, δυο τρείς θα ψάχνεις να βρεις την ακρούλα που μπορείς να ξεχαρμανιάσεις, άντε τέσσερεις, άντε πέντε, κάπου θα βαρεθείς και θα σιχτιρίσεις.
Για κάτσε να φάς κάπου, να πιείς και δυο κρασιά και, αν είσαι καπνιστής, να μην επιτρέπεται? Θα βγείς χειμωνιάτικα και με χιονόνερο να φουμάρεις σαν τον κούκο στο πεζοδρόμιο? (κάπως έτσι το κάνουν μερικοί ταλαίπωροι Ιταλοι και, εδώ και λίγες μέρες Γερμανοί και Γάλλοι) (για να μην πω τις άκαπνες αγγλικές και ιρλανδικές παμπ...) -
Ψέμματα ψέμματα, ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός τρόπος να το κόψεις είναι να απαγορεύτεται παντού. (με απαγορεύσεις που τηρούνται, όχι π@π@ριές όπως στο Ελλάντα). Μια, δυο τρείς θα ψάχνεις να βρεις την ακρούλα που μπορείς να ξεχαρμανιάσεις, άντε τέσσερεις, άντε πέντε, κάπου θα βαρεθείς και θα σιχτιρίσεις.
Για κάτσε να φάς κάπου, να πιείς και δυο κρασιά και, αν είσαι καπνιστής, να μην επιτρέπεται? Θα βγείς χειμωνιάτικα και με χιονόνερο να φουμάρεις σαν τον κούκο στο πεζοδρόμιο? (κάπως έτσι το κάνουν μερικοί ταλαίπωροι Ιταλοι και, εδώ και λίγες μέρες Γερμανοί και Γάλλοι) (για να μην πω τις άκαπνες αγγλικές και ιρλανδικές παμπ...)Στο Ελλάντα δεν γίνονται αυτά...
-
Για κάτσε να φάς κάπου, να πιείς και δυο κρασιά και, αν είσαι καπνιστής, να μην επιτρέπεται? Θα βγείς χειμωνιάτικα και με χιονόνερο να φουμάρεις σαν τον κούκο στο πεζοδρόμιο? (κάπως έτσι το κάνουν μερικοί ταλαίπωροι Ιταλοι και, εδώ και λίγες μέρες Γερμανοί και Γάλλοι) (για να μην πω τις άκαπνες αγγλικές και ιρλανδικές παμπ...)ΛΑΘΟΣ......
Το απογορευμενο ειναι και το ποιο γλυκο.....
δεν το ξερεις αυτο...??????? -
Μπορεί να και'ναι έτσι... Αλλά η εμπειρία μου απο τα ταξίδια στις χώρες αυτές λέει ότι εκεί κάπνιζα με το ζόρι το 1/5 των τσιγάρων που κάνω υπό Κ.Σ. ... και αν έμενα περισσότερο εκεί, σίγουρα θα το είχα κόψει.
Στην τελική, είμαι καπνιστής εδώ και 25 χρόνια και γνωρίζω τι μ@λ@κια κάνω... δεν το βλέπω σαν απαγορευμένο πειρασμό.... -
Μπορεί να και'ναι έτσι... Αλλά η εμπειρία μου απο τα ταξίδια στις χώρες αυτές λέει ότι εκεί κάπνιζα με το ζόρι το 1/5 των τσιγάρων που κάνω υπό Κ.Σ. ... και αν έμενα περισσότερο εκεί, σίγουρα θα το είχα κόψει.
Στην τελική, είμαι καπνιστής εδώ και 25 χρόνια και γνωρίζω τι μ@λ@κια κάνω... δεν το βλέπω σαν απαγορευμένο πειρασμό....τοτε κανε την προσπαθεια κα κοφτο........
ειναι πανω απο ολα θεμα ΥΓΕΙΑΣ..... -
Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟΤΑΤΟ δικιο.
-
Μπορεί να και'ναι έτσι... Αλλά η εμπειρία μου απο τα ταξίδια στις χώρες αυτές λέει ότι εκεί κάπνιζα με το ζόρι το 1/5 των τσιγάρων που κάνω υπό Κ.Σ. ... και αν έμενα περισσότερο εκεί, σίγουρα θα το είχα κόψει.Ακριβώς: υποτίθεται οτι κάνεις ένα τσιγάρο για να χαλαρώσεις... αν είναι να αγχώνεσαι για το πότε, που και πως, το στέλνεις από κει που'ρθε
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ακριβώς: υποτίθεται οτι κάνεις ένα τσιγάρο για να χαλαρώσεις... αν είναι να αγχώνεσαι για το πότε, που και πως, το στέλνεις από κει που'ρθε
+1000
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ