-
Παίδες, η wind πουλάει στα καταστήματά της μια κάμερα 3g (τύπου web cam στο μέγεθος), με την οποία μπορεί κανείς να παρακολουθεί το χώρο του από την οθόνη του κινητού του. Απ' τα λίγα που έχω διαβάσει, ουσιαστικά λειτουργεί με βίντεο κλήση, όπως θα καλούσε κανείς ένα οποιοδήποτε κινητό 3g. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία από τέτοιες συσκευές; Το σκέφτομαι σαν εναλλακτική ip κάμερας...
-
τι θα γινει ρε κουκο με εκεινο το κρουζ, επιτελους? εδω εχει βγει το HP
-
Μπλέξαμε! Αλλά το περιμένω (είτε έτσι είτε αλλιώς) εντός των ημερών!
-
1 κινητό είναι αρκετό.-
-
συνυπογραφω!
1 κινητο ειναι αρκετο! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
1 κινητό είναι αρκετό.-1 ειναι απλα αρκετο
2 ειναι καλα
3 ειναι καλυτερα... δεν μπερδευεις την παραλληλη με την μονιμη
4 ειναι ακομα καλυτερα... Δεν μπερδευεις τις παραλληλες μεταξυ τους.... -
Απλά μην τα μπερδέψεις μεταξύ τους τα κινητά, γιατί την πάτησες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Απλά μην τα μπερδέψεις μεταξύ τους τα κινητά, γιατί την πάτησες...Εδώ γελάνε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Απλά μην τα μπερδέψεις μεταξύ τους τα κινητά, γιατί την πάτησες...στο καθε κινητο εχεις για φοντο τη φατσα ξεχωριστης γκομενας
ΥΟ δον ζουαν σκηνικα με νεες τεχνολογιες!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
1 κινητό είναι αρκετό.-
1 ειναι απλα αρκετο
2 ειναι καλα
4 ειναι ακομα καλυτερα... Δεν μπερδευεις τις παραλληλες μεταξυ τους....Ένα με κλωνοποιημένες sim είναι καλύτερο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
1 κινητό είναι αρκετό.-
1 ειναι απλα αρκετο
2 ειναι καλα
4 ειναι ακομα καλυτερα... Δεν μπερδευεις τις παραλληλες μεταξυ τους....Ένα με κλωνοποιημένες sim είναι καλύτερο.
Πως;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
1 κινητό είναι αρκετό.-
1 ειναι απλα αρκετο
2 ειναι καλα
Πως;;;;
Έλα μου ντε;
-
Υπάρχει κάποιος με Νοkia N95 ή κάποιο PPC phone με full keyboard που να έχει δοκιμάσει κάποιον emulator;
π.χ. Snes emulator -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Α! άλλο για ρεζέρβα άλλο για παράλληλο δεύτερο.
έχω ένα γνωστό μου φίλο ο οποίος κουβαλά ένα HTC P3300, ένα Motrola Razr V3 κι ένα nokia 6300.
όλα με τα αντίστοιχα bt hfree (3 Samsung Wep200)....
(το ένα της δουλειάς, το άλλο κάρτα για φτηνή ομιλία με την γυναίκα του και το τρίτο το κανονικό του με συμβόλαιο)
ενταξει... τωρα ξερουμε οτι μας δουλευεις... 6300 με bt δεν παιζει!
εχει προβλημα στον ηχο! σε ακουνε με διακοπες!δεν στα πανε καλά...
α. δεν δουλεύει με όλα τα ακουστικά αλλά με κάποια δουλεύει. Το εχω κ ξέρω.
β. έχεις πρόβλημα (κάνει διακοπές σαν να μην έχεις σήμα) όταν κινείσαι πχ με το αμάξι. Οταν είσαι σε ένα σημείο (γραφείο) μιλάς μια χαρά.ουστ από δω συκοφάντη...
Χτες παρέλαβα και την νέα μου συσκευή. Ενα SE K770i από επιδότηση. Καλό φαίνεται.
-
6300, εκπληκτικό τηλέφωνο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
6300, εκπληκτικό τηλέφωνο.προτιμω το 6500 Slide.....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
6300, εκπληκτικό τηλέφωνο.εάν εξαιρέσεις αυτό το bug ναι είναι καταπληκτικό.
στα λεφτά του δεν βρίσκεις καλύτερο σε εργονομία, ποιότητα συναρμογής και υλικών.καμία σχέση με την πλαστικούρα που κυκλοφορεί ...όπως το νέο μου Κ770.
-
Θόδωρα μιλάμε για double price με το 6300 το 6500. Spike την μπαταρία την εξαιρούμε κι αυτή?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θόδωρα μιλάμε για double price με το 6300 το 6500. Spike την μπαταρία την εξαιρούμε κι αυτή?Οκ...δεν το ηξερα.....
τιμη του 6300 ? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θόδωρα μιλάμε για double price με το 6300 το 6500. Spike την μπαταρία την εξαιρούμε κι αυτή?από πότε θεωρείται πρόβλημα η αυτονομία; είναι το πρώτο ή το δεύτερο τηλ που έχει αυτονομία 2 -σε μένα 2,5- ημερών;
μια χαρά τηλεφωνάκι είναι στα 200 ευρώ που το είχα πάρει εγώ.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]