-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
- Αν τον θέλει, πώς θα γυρίσει το κόκκινο κοινό υπέρ του?
με τον πρώτο τίτλο ...
Θα υποστηρίζεις Ferrari αμα έρθει ο Ιθπανός σε μας?
σαφώς ΝΑΙ....οπαδός του είμαι...δεν υποστηρίζω ομάδες. Μόνο οδηγό.
Οτι έκανα παλαιότερα για Senna. -
Εγω παντως οχι...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Θα υποστηρίζεις Ferrari αμα έρθει ο Ιθπανός σε μας?
Οτι έκανα παλαιότερα για Senna.[/quote]ποσο μοιαζουμε!!
-
εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Αλόνσο αρκεί να οδηγεί γρήγορα και να μην δημιουργεί προβλήματα.
-
...και εγω δεν εχω προβλημα με τον Αλονσο ...αρκει να χανει σε αλλες ομαδες .... και να κερδιζει στην Ferrari
-
Χμ!.... σαν να πληθαίνουν και οι... κρυφοαλονσικοί!!!
-
Άμα o Αlonso έρθει στη Ferrari κι εγώ δεν θα έχω πρόβλημα μαζί του, αλλά προτιμώ να οδηγεί αλλού και να έχω πρόβλημα μαζί του.
Ο Λούης αν ερχόταν θα ήταν τέλεια πάντως. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Άμα o Αlonso έρθει στη Ferrari κι εγώ δεν θα έχω πρόβλημα μαζί του, αλλά προτιμώ να οδηγεί αλλού και να έχω πρόβλημα μαζί του.
Ο Λούης αν ερχόταν θα ήταν τέλεια πάντως.Αν είναι να φέρει και το...σόι του, να μείνει εκεί που είναι! Δεν αντέχω να βλέπω ξανά τον πατέρα του , τον αδερφό του, την γιαγιά του, τον μπατζανάκη του κλπ κλπ
Η Formula 1 θέλει ξεκωλάκια, θέλει Μπριατόρε που ρίχνει 3 δεκαετίες στο μωρό που έχει δίπλα του, Eddie Irvine που είχε περάσει όλα τα μωρά της τότε Jordan και όχι ξενέρωτα παιδάκια με το μπαμπά τους!Οχι είναι χεράς ο Λούης, σύμφωνοι, αλλά προτιμώ τον Κιμι να γίνεται φέσι και να γουστάρει, παρά τον Λούη να τρέχει στην φαμελιά του!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οτι έκανα παλαιότερα για Senna.Εμ, αυτο λεω κ εγω!Οσο ετρεχε ο Σουμι υποστηριζα οδηγο...Τωρα που μας τελειωσε εμεινε αναγκαστικα το χουι...Ferrari λοιπον!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Άμα o Αlonso έρθει στη Ferrari κι εγώ δεν θα έχω πρόβλημα μαζί του, αλλά προτιμώ να οδηγεί αλλού και να έχω πρόβλημα μαζί του. -
η άποψή μου είναι οτι μόνο οι ομάδες μένουν.
οι οδηγοί έρχονται και παρέρχονται...
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
η άποψή μου είναι οτι μόνο οι ομάδες μένουν.οι οδηγοί έρχονται και παρέρχονται...
'Μα, πίστεψέ με, δε σήμαινε τίποτα αυτή για μένα... Εγώ εσένα αγαπάω!'
-
η άποψή μου είναι οτι μόνο οι ομάδες μένουν.οι οδηγοί έρχονται και παρέρχονται...
ποιες ομάδες μένουν;
1-2 άντε 4 το πολύ. Ολες οι άλλες αλλαζουν συνεχώς. Βλέπε Redbull, Sauber, Super Aguri, Jord..εχμμ Force India κτλ κτλ.
-
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ποιες ομάδες μένουν;
1-2 άντε 4 το πολύ. Ολες οι άλλες αλλαζουν συνεχώς. Βλέπε Redbull, Sauber, Super Aguri, Jord..εχμμ Force India κτλ κτλ.
όταν λέμε ομάδες... την Aguri και την India τί μου τις αναφέρεις!
-
ποιες ομάδες μένουν;
Μα αυτο ειναι και το αλατοπιπερο της f1 φανταζεσαι superleague χωρις τις ομαδες της επαρχιας?
-
ποιες ομάδες μένουν;
γιατί τι είναι; Σωβρακολάστιχα;
ωραία!
γράφε: Renault (από Benetton), Redbull(από Jaguar), BMW (από Sauber), Honda (από Β.Α.R.), Toyota (από το πουθενά και ξαφνικά θα εξαφανιστεί πάλι ), Τοrro Rosso (από Minardi) και οι υπόλοιπες που κοροιδεψες.
Μόνο Ferrari, McLaren & Williams έχουν μία σταθερή παρουσία. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα.
-
οι μεγάλοι κατασκευαστές θα είναι παρόντες. κάτι ομάδες του κώλου έρχονται και παρέρχονται. κάνουν τη δουλειά τους και μετά απο 2 χρόνια ούτε που τις θυμόμαστε.
βεβαίως μερικοί αποφάσισαν να μπούν και να δείξουν οτι κάτι αξίζουν σαν τη Red Bull, ΒΜW, Renault.
για Αγγούρια και Ινδίες θα τα πούμε εν καιρώ...
-
Αρα πλην 3 ομάδων ΔΕΝ ισχύει αυτό που λες. ΚΑΙ οι ομάδες έρχονται κ παρέρχονται.
-
δεν έλεγα τίποτε άλλο καλύτερα....?
μάλλον θα την αποχαιρετίσουμε σύντομα την Αγγούρι...
''Πολλά έχουν γραφτεί για το μέλλον της Super Aguri και για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μικρή ομάδα. Τα προβλήματα αυτά είναι ο λόγος που η Super Aguri έχει χάσει αρκετές περιόδους δοκιμών εξέλιξης, ενώ ούτε καν το οδηγικό της δίδυμο δεν έχει οριστικοποιηθεί. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν η αναγκαστική αποχή της ομάδας από τις δοκιμές της Βαρκελώνης, ενώ έχουν κάνει πλέον την εμφάνισή τους οι εικασίες ότι η Super Aguri δεν θα καταφέρει να εμφανιστεί στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στη Μελβούρνη.
Έχοντας αυτά υπόψη του ο Aguri Suzuki, παλιός οδηγός της Formula 1 και ιδιοκτήτης της ομάδας, λέγεται ότι ταξίδεψε στα κεντρικά της Honda στην Ιαπωνία, με στόχο να κάνει ό,τι μπορεί για να εξασφαλίσει το μέλλον της Super Aguri στη Formula 1. Είναι γνωστό ότι η Honda υποστήριξε από την αρχή την ομάδα, δίνοντάς της και οικονομική βοήθεια, εκτός από κινητήρες και τεχνογνωσία. Όμως, φημολογείται ότι η Honda επιθυμεί να απεμπλακεί από τη Super Aguri και η μικρή ομάδα να αποκτήσει οικονομική ανεξαρτησία. Εξάλλου, σε λίγα χρόνια, σύμφωνα με τη νέα Συνθήκη Ομόνοιας που ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό, η Super Aguri θα πρέπει να γίνει αυτόνομος κατασκευαστής.
Ο Suzuki φαίνεται να έχει στα χέρια του τρεις ή τέσσερις προσφορές, που κυμαίνονται από απλή χορηγία μέχρι εξαγορά της ομάδας. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της Honda, γι’ αυτό το ταξίδι του στην Ιαπωνία αποκτά τόσο μεγάλη σημασία. Το προσωπικό της Super Aguri είναι σε αναμονή για το αν θα πάνε στη Βαρκελώνη για να πάρουν μέρος στο επόμενο 3ήμερο δοκιμών, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.''
Παρουσιάσεις μονοθεσίων - 2008