-
Εγώ που έχω τα 21 Turbo και 21 Turbo Quadra δεν υπάρχουν πουθενά ανταλλακτικά, όμως η Ρενώ (ΜΑΒΑ ) μου φέρνει ότι χρειάζομαι σε 20 ημέρες χωρίς έξτρα χρέωση, γιατί δεν ζητάς ότι σου λείπει ? τους ρώτησες ποτέ ?
Εννοώ τα κεντρικά.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
παρά τα καμπουροντοφίν που μου έβαλες και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!Μην φανταζεσαι αγαπητε μου niga , oτι τρελενομαι να κανω ετσι ενα gordini που εχω υπο κατασκευη εδω και 6-7 χρονια .....αλλα οταν απογοητευεσαι να βρεις ενα πισω δεξι φτερο σε μια υποφερτη κατασταση ..... ε τοτε σου περνανε ολα , απ'το μυαλο , ακομα και οι αρκουδιες τετοιου ειδους ...
Συμπάσχων.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:roll: Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα μπει ποτε σ'αυτην την ενοτητα (κλασικων ιστορικων) , εχω ενθουσιαθει παντως με πολλα ατομα για για τις αποψεις- ορεξεις- γουστα τους , και τις γνωσεις τους , στο παλιο οχημα , και με εντυποσιαζουν οι ωρες που καταναλωνουν εδω !!!
Μπραβο κυριοιυ.γ. Να σας δειξω και μια απ'τις αδυναμιες μου σε site ...http://www.forum-auto.com/sport-auto/th ... 6-1855.htm
ωστε να καταλαβετε καλυτερα τον πονο ενοςαγαπητε κυριε χρηστο, οι περισσοτεροι εδω ειμαστε βαρεμενοι σε καποιο βαθμο με το παλιο-κλασσικο-ιστορικο αυτοκινητο
αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο, ειμαστε φιλασθενοι, γιατι περι ασθενειας μαλλον προκειταιυ.γ. το μπολντ εχει σημασια γιατι καποια πραματα τα ισοπεδωσαμε....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[ Μην φανταζεσαι αγαπητε μου niga , oτι τρελενομαι να κανω ετσι **ενα gordini που εχω υπο κατασκευη εδω και 6-7 χρονια **.....αλλα οταν απογοητευεσαι να βρεις ενα πισω δεξι φτερο σε μια υποφερτη κατασταση ..... ε τοτε σου περνανε ολα , απ'το μυαλο , ακομα και οι αρκουδιες τετοιου ειδους ...Δεν μας τα είπες αυτά τα ωραία!!!!!
-
21 Quadra μου , οταν το ντοφινακι ηταν στην αγορα , η mava δεν υπηρχε ουτε στην φαντασια του Μανιατοπουλου , ηταν ο Σαρακακης τοτε αντιπροσωπος . Ουτε η RENAULT Γαλλιας δεν εχει ανταλλακτικα πλεον γιαυτο .
Απ'το ebay προσπαθω ο δυστυχος να παρω ορισμενα πραγματακια , και μου βγαινει η πιστη .Να φανταστεις οτι ενας Αργεντινος που μου εστειλε δυο φλασακια γιαυτο απ'το ebay πριν δυο χρονια , μου στελνει ακομα ευχητηρια και χαιρετισματα , ειχε τρελαθει ο ανθρωπος που απ'την αλλη ακρη του κοσμου , ενας πυροβολημενος Ελληνας του αγορασε τις μαιμουδιτσες του ... γιατι φυσικα δεν ηταν και οριτζηναλ ....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
[ Μην φανταζεσαι αγαπητε μου niga , oτι τρελενομαι να κανω ετσι **ενα gordini που εχω υπο κατασκευη εδω και 6-7 χρονια **.....αλλα οταν απογοητευεσαι να βρεις ενα πισω δεξι φτερο σε μια υποφερτη κατασταση ..... ε τοτε σου περνανε ολα , απ'το μυαλο , ακομα και οι αρκουδιες τετοιου ειδους ...
Δεν μας τα είπες αυτά τα ωραία!!!!!
Πράγματι ωραία!
Αν μπορώ να βοηθήσω! Φλάς απο Αργεντινή?? έχω καμιά σαρανταριά κρύσταλλα καινούρια...
Φτερό πίσω δεξιό? θα ρωτήσω και βλέπουμε.
Ποιό Γκορντίνι είναι? 1091, 1093 ή 1094? -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
[ Μην φανταζεσαι αγαπητε μου niga , oτι τρελενομαι να κανω ετσι **ενα gordini που εχω υπο κατασκευη εδω και 6-7 χρονια **.....αλλα οταν απογοητευεσαι να βρεις ενα πισω δεξι φτερο σε μια υποφερτη κατασταση ..... ε τοτε σου περνανε ολα , απ'το μυαλο , ακομα και οι αρκουδιες τετοιου ειδους ...
Δεν μας τα είπες αυτά τα ωραία!!!!!
Πράγματι ωραία!
Αν μπορώ να βοηθήσω! Φλάς απο Αργεντινή?? έχω καμιά σαρανταριά κρύσταλλα καινούρια...
Φτερό πίσω δεξιό? θα ρωτήσω και βλέπουμε.
Ποιό Γκορντίνι είναι? 1091, 1093 ή 1094?Kαλημερα στην παρεα .......
Πολυ με συγκινουν τετοια < ωραια>, να ανοιγω δηλαδη το pc και να βλεπω ορεξατους ανθρωπους για το ιδιο παθος , και με προτασεις βοηθειας
Λοιπον αγαπητε 7pas100 ειναι το **1095 ** , λευκο (εχει το χρωμα του 1093 και λεω να το κανω οπως ετρεχε εκεινο) , με οριτζηναλ μοτερ gordini (του κανω ενα ριμπιλτ τωρα ) , το σασμαν (4αρι ,εβαλα , το 3αρι του off) και η πισω γεφυρα -αναρτηση - φρενα ειναι ετοιμα ....
εχω κανει σκετο κουφαρι την , φτιαχνοντας μερικα σαπακια ........
Τα υπολοιπα εκτος του πισω δεξιου φτερου , ειναι σε καλη κατασταση , ειχα βρει στην Φρατζη , προφυλακτηρες μπρος -πισω (αψογους), και πισω καπω για σπεαρ . Πισω φαναρακι ενα καλο , εμπρος δυο φαναρια και στεφανια μετρια , ψαχνω ebay κατα καιρους για κατι καλυτερο ... αυτα .Τι εννοεις κρυσταλα αγαπητε μου ?
-
Ο Σμυρναίος που φτιάχνει τα αξεσουάρ για τα μίνι, έχει και αυτός ενα dauphine gordini το οποίο ανακατασκευάζει και νομίζω πως έχει και ανταλλακτικά. Κάποιος από τα παιδιά που είναι στον ΕΟΟΕ ίσως μπορεί να βρεί τηλ κτλ ειναι ο ιδρυτής της ΚΛΙΚΑΜ.
-
yannis2002 αυτα που μου εγραψες , μονον βραχυκλωματα δημιουργουν
Θα καψω κανεναν πολλαπλασιαστη
-
Απο εδώ
http://www.autocult.com.au/ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
yannis2002 αυτα που μου εγραψες , μονον βραχυκλωματα δημιουργουνΘα καψω κανεναν πολλαπλασιαστη
Mάστορα, να βοηθήσω προσπαθώ, και όπως ξέρεις τα καλυτερα βραχυκυκλώματα από καλή πρόθεση δημιουργούνται!!!!
Ο Ηλίας ο Σμυρναίος είναι το παληκάρι με το attica που έχει και μια βιοτεχνία πολυεστερικών για μίνι, και όχι μόνο. Ανάμεσα στα μίνι, σε ενα mantis, στο άττικα σε κάτι ponton που έχει, έχει και ενα gordini το οποίο λειτουργούσε μέχρι πρότινως που άλλαξε μαγαζί και τον έχασα. Οι μινάκηδες τον ξέρουνε, δυστυχώς δεν έχω τηλ. -
Το 1095 είχε 4 δισκόφρενα και 4άρι σαζμάν...πώς έγινε και είχε 3άρι πάνω??
Κρύσταλλα εννοώ των εμπρός φλας. Πρέπει να έχω και 2-3 στοπ αν θυμάμαι καλά. Για στεφάνια θα ρωτήσω αν βοηθάει, φανάρια εμπρός ταιριάζουν απο 4L. Επίσης υπάρχουν γρίλιες αεραγωγών στα πίσω φτερά, κανένα σετ πείροι-δακτυλίδια (αν περισσέψει...) αν θυμηθώ και κάτι άλλο σου λέω.
Έχει ελληνική ιστορία ή ήρθε απ έξω? -
Το 1095 είχε 4 δισκόφρενα και 4άρι σαζμάν...πώς έγινε και είχε 3άρι πάνω??
Κρύσταλλα εννοώ των εμπρός φλας. Πρέπει να έχω και 2-3 στοπ αν θυμάμαι καλά. Για στεφάνια θα ρωτήσω αν βοηθάει, φανάρια εμπρός ταιριάζουν απο 4L. Επίσης υπάρχουν γρίλιες αεραγωγών στα πίσω φτερά, κανένα σετ πείροι-δακτυλίδια (αν περισσέψει...) αν θυμηθώ και κάτι άλλο σου λέω.
Έχει ελληνική ιστορία ή ήρθε απ έξω?Eλληνικο ειναι , το ειχε αγορασει γιατρος μπραντ νιου το 67 , το ειδαμε στην Αγια Παρασκευη πριν 6-7 χρονια , μας το χαρισε η χηρα του γιατρου για να μην το παρει ο δημος αφου η κορη του ντοκτορα ειχε το σασμαν (και μαλλον και το )και το ειχε εγκαταλειψει.
Εχει οργωσει την Ελλαδα απο χλμ και εκδρομουλες ...Το μπροστινιο συστημα ειναι το μονο που δεν εχω βγαλει , και δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι πειροι και λοιπα ....
Πισω αεραγωγους εφερα αλλους δυο απο ebay , καλυτερους απ'αυτους που ειχε
Μηχανικα ... πρεπει να ειμαι , ειχα διαλυσει κι ενα R8 (που απο σασσι ηταν ..για τα μπαζα , για να παρω ανταλλακτικα οπως γεφυρα εμπρος , για την Α110 μου , ψαλλιδια κρεμαγιερα και διαφορα αλλα (εκεινη ηταν τρακαρισμενη μπροστα )και μηχανικα ηταν αριστο .Σ'ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον , αν βρεις κατι σε φανοποιια πες μου να το ψωνισω , να προχωρησει το γεφυρι της αρτας :lol
υ.γ **7pas100 ** εισαι συνδρομητης του gazoline ?(εγραψες κατι σε αλλο ποστ)
To ρωταω γιατι , παροτι ειμαι συνδ. στο millemiles και στο berlinete mag , ουδεποτε εχουν βαλει αρθρο και φωτο με το 90 L ρεζερβουαρ της gr IV Α110 , και εμαθα οτι σε καποιο τευχος του gazoline , ειχε κατι σχετικο με αναλυση .....αν το εχεις , πες μου σε ποιο τευχος ειναι να το παραγγειλω , σε παρακαλω . -
APR ξέρεις ότι υπάρχει ένα dauphine στην Ξανθίππου στο Χολαργό που πουλιέται;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
APR ξέρεις ότι υπάρχει ένα dauphine στην Ξανθίππου στο Χολαργό που πουλιέται;ενας ενας ρε σεις, θα τον αρρωστησετε τον ανθρωπο....
-
Άλλος θα αρρωστήσει άκου να είναι το Γκορντίνι κάτω απο τη μύτη μου (Αγ. Παρασκευή) και να μην το έχω πάρει χαμπάρι! ΄Πήγε όμως σε στοργικά χέρια...
Ειμαι συνδρομητής εδώ και 2 χρόνια στο Γκαζολίν, δε θυμάμαι να είχε πάρει κάτι το μάτι μου, θα ψάξω το αρχείο και αν βρω κάτι σου λέω.
Αυτός εδώ πάντως http://www.colombo-france.fr/ είναι δύναμη στα Alpine-Gordini και έχει και πολλά για Gr.4. -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
APR ξέρεις ότι υπάρχει ένα dauphine στην Ξανθίππου στο Χολαργό που πουλιέται;Αγαπητε NIGA , ειχα παει και το ειδα , ζηταγε η κυρια πολυ περισσοτερα απ'την αξια της καταστασης του .
Το σκεπτομουνα για αντ\κα , δεν εχει και τιποτα ορθιο !
μερσι . -
Αυτός εδώ πάντως http://www.colombo-france.fr/ είναι δύναμη στα Alpine-Gordini και έχει και πολλά για Gr.4.Αυτος φιλε μου .........ειναι για ναναι σκετος Μπακακος ΄
Πήγε όμως σε στοργικά χέρια...
γιατι το πηρε καποιος ?η κυρια προ ημερων με ρωταγε για προσφορα !
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ενας ενας ρε σεις, θα τον αρρωστησετε τον ανθρωπο....
Ενταξει , ειμαι βαρεμενος γερος , αλλα οχι και απληροφορητος τελειως
Αλλωστε την α110 που πουλιοταν πριν ενα μηνα , ειχα ειδοποιησει μηπως την θελει κανεις , απ'την πρωτη μερα .......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ενας ενας ρε σεις, θα τον αρρωστησετε τον ανθρωπο....
Ενταξει , ειμαι βαρεμενος γερος , αλλα οχι και απληροφορητος τελειως
Αλλωστε την α110 που πουλιοταν πριν ενα μηνα , ειχα ειδοποιησει μηπως την θελει κανεις , απ'την πρωτη μερα .......
την πουλουσαν καποιο σοβαρο νουμερο νομιζω
αξιζε αυτα τα χρηματα η ηταν χαλια?
Classic Renault