-
Εσύ ήσουν και 10 χρονών, και γω στην ηλικία αυτή χαλαρά έβλεπα Καρουζέλ...
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εσύ ήσουν και 10 χρονών, και γω στην ηλικία αυτή χαλαρά έβλεπα Καρουζέλ...Ποια ηλικία;
Πόσο είσαι; -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Εγώ είχα και γενέθλια εκείνη την ημέρα και θα μαζευόμασταν με φίλους... αλλά ακυρώθηκε.
Θυμάμαι τη μητέρα μου να φωνάζει ρωτώντας που είμαστε και τον αδερφό μου αναίσθητο να παίζει με το λαπτοπ στο κρεβάτι του.
Με συγχωρείς αν σου έξυσα πληγές...
Δεν πειράζει...
Ο αδερφός σου έπαιζε με το laptop, εσύ τι έκανες;
Για την ακρίβεια ο αδελφός του (δηλαδή εγώ) έπαιζε Civilization II στο φορητό και είχε ακουστικά στα αυτιά. Μου πήρε αρκετά δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσω ότι γίνεται σεισμός (ήμουν μπρούμυτα οπότε δεν έβλεπα φωτιστικά, κάδρα να πηγαίνουν πέρα-δόθε). Επίσης, λόγω των ακουστικών δεν άκουγα τις φωνές της μητέρας μου που είχε τρομοκρατηθεί. Τελικά, όταν κατάλαβα το σεισμό, ντύθηκα αργά-αργά και πήγα στην εξώπορτα με 2-3 λεπτά καθυστέρηση όπου με περίμεναν ο αδελφός μου με τη μητέρα μου
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εγώ είχα και γενέθλια εκείνη την ημέρα και θα μαζευόμασταν με φίλους... αλλά ακυρώθηκε.
Θυμάμαι τη μητέρα μου να φωνάζει ρωτώντας που είμαστε και τον αδερφό μου αναίσθητο να παίζει με το λαπτοπ στο κρεβάτι του.
Με συγχωρείς αν σου έξυσα πληγές...
Δεν πειράζει...
Ο αδερφός σου έπαιζε με το laptop, εσύ τι έκανες;
Για την ακρίβεια ο αδελφός του (δηλαδή εγώ) έπαιζε Civilization II στο φορητό και είχε ακουστικά στα αυτιά. Μου πήρε αρκετά δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσω ότι γίνεται σεισμός (ήμουν μπρούμυτα οπότε δεν έβλεπα φωτιστικά, κάδρα να πηγαίνουν πέρα-δόθε). Επίσης, λόγω των ακουστικών δεν άκουγα τις φωνές της μητέρας μου που είχε τρομοκρατηθεί. Τελικά, όταν κατάλαβα το σεισμό, ντύθηκα αργά-αργά και πήγα στην εξώπορτα με 2-3 λεπτά καθυστέρηση όπου με περίμεναν ο αδελφός μου με τη μητέρα μου
Εσύ είσαι ο αδερφός του;
-
what a shock...
-
Εσύ ήσουν και 10 χρονών, και γω στην ηλικία αυτή χαλαρά έβλεπα Καρουζέλ...
Ποια ηλικία;
Πόσο είσαι;Στην ηλικία των 10 ετών χαλαρά έβλεπα Καρουζέλ.
Τώρα είμαι 23 και κάτι και το 1999 έκλεινα τα 15 την ημέρα του σεισμού
Εσύ είσαι ο αδερφός του;
Γιατί σοκαρίστηκες;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εσύ είσαι ο αδερφός του;
Γιατί σοκαρίστηκες;
Όντως, γιατί σου φαίνεται περίεργο;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εσύ είσαι ο αδερφός του;
Γιατί σοκαρίστηκες;
Όντως, γιατί σου φαίνεται περίεργο;
Δεν ξέρω...
Μου ήρθε απότομο! -
Δεν απάντησες όμως στην ουσία
Το γιατί δηλαδή σου ήρθε απότομο
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν απάντησες όμως στην ουσίαΤο γιατί δηλαδή σου ήρθε απότομο
Πω πω...
Και μετά λένε πως οι γυναίκες είναι περίεργες... -
Δεν απάντησες όμως στην ουσία
Το γιατί δηλαδή σου ήρθε απότομο
Πω πω...
Και μετά λένε πως οι γυναίκες είναι περίεργες...Όπως λένε ότι οι γυναίκες όλο μπλα-μπλα είναι χωρίς να απαντούν ευθέως στις ερωτήσεις που τους απευθύνουν
-
Πω πω...
Και μετά λένε πως οι γυναίκες είναι περίεργες...Α, εγώ δεν έχω τέτοια κόμπλεξ
Είμαι σκ@τοπερίεργος μέχρι αηδίας. Θέλω να ξέρω τα πάντα και για τους πάντες
Με λίγα λόγια το ερώτημα παραμένει
-
Ήθελε να σιγουρευτεί για να προσέχει να μην την πέσει και στους δύο...
Στο θέμα μας... Εγώ έχω τη μεγάλη τύχη το σπίτι μου να είναι χτισμένο πανω σε νταμάρια. Ε, λοιπόν, ούτε μπιμπελό δεν έπεσε... Αφού με το ζόρι με έβγαζαν οι δικοί μου από μέσα.
Μεγάλο πράγμα να νιώθεις σίγουρος στο σπίτι σου... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ήθελε να σιγουρευτεί για να προσέχει να μην την πέσει και στους δύο...Στο θέμα μας... Εγώ έχω τη μεγάλη τύχη το σπίτι μου να είναι χτισμένο πανω σε νταμάρια. Ε, λοιπόν, ούτε μπιμπελό δεν έπεσε... Αφού με το ζόρι με έβγαζαν οι δικοί μου από μέσα.
Μεγάλο πράγμα να νιώθεις σίγουρος στο σπίτι σου...Εμάς μας συνέβει ακριβώς το αντίθετο.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πω πω...
Και μετά λένε πως οι γυναίκες είναι περίεργες...Α, εγώ δεν έχω τέτοια κόμπλεξ
Είμαι σκ@τοπερίεργος μέχρι αηδίας. Θέλω να ξέρω τα πάντα και για τους πάντες
Με λίγα λόγια το ερώτημα παραμένει
την γείωσες κανονικά
-
Ό,τι ήθελα να μάθω το έμαθα... να 'ναι καλά το msn
Όσον αφορά τους σεισμούς, όπως και σε οτιδήποτε άλλο, θα αγχωνόμουν/φοβόμουν μόνο όταν θα άκουγα να 'σπάει' το μπετόν Μέχρι τότε ευτυχώς γενικά με διακατέχει απόλυτη ψυχραιμία.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ό,τι ήθελα να μάθω το έμαθα... να 'ναι καλά το msnΌσον αφορά τους σεισμούς, όπως και σε οτιδήποτε άλλο, θα αγχωνόμουν/φοβόμουν μόνο όταν θα άκουγα να 'σπάει' το μπετόν Μέχρι τότε ευτυχώς γενικά με διακατέχει απόλυτη ψυχραιμία.
Και εγώ το 'μαθα...
+1
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ό,τι ήθελα να μάθω το έμαθα... να 'ναι καλά το msnΌσον αφορά τους σεισμούς, όπως και σε οτιδήποτε άλλο, θα αγχωνόμουν/φοβόμουν μόνο όταν θα άκουγα να 'σπάει' το μπετόν Μέχρι τότε ευτυχώς γενικά με διακατέχει απόλυτη ψυχραιμία.
Και εγώ το 'μαθα...
+1
-
Σεισμός στην Ζάκυνθο......4,8 ρίχτερ
http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=74095
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?