-
αγαπητε doctor (kavy),
δεν ειπα πουθενα οτι εχω τετοιο προβλημα.
Απλα οταν ειναι κρυο (χειμωνα) ΚΑΙ λογω πλουσιου μιγματος, μεχρι να ζεσταθει λιγο, ειναι σφιχτο, σαν μπουκωμενο μεχρι τις 2000-2500σαλ
Και περιγραφω πιο πανω την αιτια.
ξερεις εσυ πολλα αυτοκινητα που να ειναι προθυμα σε κρυο, πριν ζεσταθουν?
κοστος ουτε 5 ευρω απλα εχει δυσκολια γιατι ειδες που ειναι χωμενα τα μπεκ, οποτε το αφηνω.
Βαλε καμια 11' ζαντα μπας και κοντυνουν οι σχεσεις σου και ασε μας εμας...
Για πες μας: απο 5000 σε 6000σαλ με δευτερα σε ποσες ωρες τα πιανει το εργαλειο σου?
(1-0)κατσε να το συμαζεψω λιγο το γκολφ, γιατι πηρες αερα
-
ωπα κωστα
λαθος καταλαβα!
ΟΧΙ δεν ειχα προβλημα ποτε με ψυξη.
τα γκολφ ΙΙ ειχαν κατι ψιλα και τα πολο (προηγουμενα) -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
....δοκιμασε να ψεκασεις με ενα ειδικο σπρευ που πωλειται για στεγανοποιηση του ηλεκτρικου κυκλωματος του αυτοκινητου στα μπουζοκαλωδια στις ''πιπες'' , εκει που συνδεονται αυτα στον διανομεα καθως και στον πολλαπλασιαστη [αυτο δημιουργει ενα μονωτικο φιλμ κατα της υφρασιας].επισης μπορεις ξεκουμπωνοντας το καπακι του διανομεα να ψεκασεις μεσα ενα σπρευ κατα της υγρασιας οπως το WD40 ή αντιστοιχο.....στην συνεχεια μπορεις να καλυψεις με ενα ναυλον σαν ''προφυλακτικο'' τον διανομεα για μεγαλυτερη προστασια απο τα νερα και την υγρασια αρκει αυτο να εχει αντοχη στις υψηλες θερμοκρασιες που υπαρχουν στον χωρο του κινητηρα και να επαναλαμβανεις τον ψεκασμο αυτο τακτικα [οταν τουλαχιστον και ο καιρος το επιβαλει]
......Φίλε alexastrag,
Έχουν δοκιμαστεί όλα τα παραπάνω τεχνάσματα,
Επιπροσθέτως λόγω του γεγονότος ότι το αυτοκίνητο πρέπει να είναι συνέχεια ετοιμοπόλεμο και λόγω προσωπικής αρρώστιας με τη συντήρηση αντικαταστάθηκαν όλα τα καλούδια:
ηλεκτρονική, μπουζοκαλώδια κτλ αλλά κανένα αποτέλεσμα
99,9% οφείλεται σε διαρροή. Που θα πάει θα βρεθεί. -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
....Κατα τα αλλα keep going! Αν κανεις τα στοιχειωδη σερβις...θα βαρεθεις να το βλεπεις....Φίλε mkiii, το αυτοκίνητο συντηρείται επιμελώς και αποκλειστικά σε ένα μηχανικό. Η ευκολία ανέυρεσης ανταλλακτικών είναι σημαντική παράμετρος για την πολύ καλή κατάσταση στην οποία διατηρείται. Όπως και να το πάρει κανείς όμως τα ετήσια km είναι πάρα πολλά και μάλλον διανύω τον τελευταίο χρόνο μαζί του.
Η σκέψη είναι να διατηρηθεί σα δεύτερο όχημα και να αγοραστεί κάποιο μοντέλο από το δεύτερο γράμμα του Group (βλ Audi ) το οποίο θα επωμιστεί το μεγαλύτερο μέρος των km.
Φιλικά
Γιάννης -
Ο χρήστης CHRIBIZA έγραψε:
[list:mtalytd9]Αμαν ρε Ανδρεα τι μου θυμισες τωρα...........Sirroco I με το μεγαλο φαρδυ φαναρι πισω...........το καρτ της εποχης [/list:u:mtalytd9][list:mtalytd9]Το θεμ;α της ποιοτητας ειναι πονεμενη ιστορια, παντως αν και απαντες στο βωμο του κερδους κανουν θυσιες, παρ ολα αυτα παραμενουν στην κορυφη![/list:u:mtalytd9]
Φιλε μου απιστευτο αμαξι.
Το ειχε ο πατερας μου το GT και πολυ το γουσταρα.
Κριμα που δεν προλαβα να το οδηγησω............Πολυ στεναχωρηθηκα οταν το δωσαμε.
[list:mtalytd9][/list:u:mtalytd9][list:mtalytd9][/list:u:mtalytd9][list:mtalytd9]Κοριτσια τι κανετε?Αντε να σας ανεβασω λιγο [/list:u:mtalytd9][list:mtalytd9]Οι απο τον 'κατω οροφο' μπορουν να προσκυνησουν [/list:u:mtalytd9][list:mtalytd9]Παιδια να μαζευτουμε τωρα τα Χριστουγεννα να κανουμε μια δωρεα στο σωματειο τους...................να τους παρουμε ομπρελες........τι λετε? [/list:u:mtalytd9]
-
Εμ βέβαια...εσεις κε Durch Technik ασχολείστε με αμάξια που 'τέλειωσαν' την δεκαετία του '80!!! Απο τότε...νίξ φαί!!!
[Το πήγαινες φιρί φιρί όμως,πρέπει να το παραδεχτείς!! ]
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εμ βέβαια...εσεις κε Durch Technik ασχολείστε με αμάξια που 'τέλειωσαν' την δεκαετία του '80!!! Απο τότε...νίξ φαί!!![Το πήγαινες φιρί φιρί όμως,πρέπει να το παραδεχτείς!! ]
[list:2jtzw242]ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ [/list:u:2jtzw242][list:2jtzw242]Λοιπον συμαζευτειτε ολοι εδω μεσα, να μην αρχισουν οι διαγραφες [/list:u:2jtzw242][list:2jtzw242]Ρε Νικο........πενε ξεκλειδωσε τον ανθρωπο με το Πε Μβε, γιατι τον βλεπω να κοιματε μεσα σημερα [/list:u:2jtzw242]
-
Λύσσαξες!!!
Καλά,καλά σταματάω..γιατι είσαι και άγριος.Μη φάμε και καμμιά διαγραφή!!
Αλλά βέβαια..με τόση στέρηση απο καλό αυτοκίνητο,γινόσαστε άγριοι εσεις οι ΦαουΒεϊκοί!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εμ βέβαια...εσεις κε Durch Technik ασχολείστε με αμάξια που 'τέλειωσαν' την δεκαετία του '80!!! Απο τότε...νίξ φαί!!![Το πήγαινες φιρί φιρί όμως,πρέπει να το παραδεχτείς!! ]
vre 8a pesei fwtia na se kapsei...ki esy germaniko ama3i den exeis?
anti na tax8eis yper tou agwna mas...mas ti les???
proedrouko parektrepeseeeeee............
ante na doumeeeeeee....... -
Ο χρήστης servmx έγραψε:
....Κατα τα αλλα keep going! Αν κανεις τα στοιχειωδη σερβις...θα βαρεθεις να το βλεπεις....
Φίλε mkiii, το αυτοκίνητο συντηρείται επιμελώς και αποκλειστικά σε ένα μηχανικό. Η ευκολία ανέυρεσης ανταλλακτικών είναι σημαντική παράμετρος για την πολύ καλή κατάσταση στην οποία διατηρείται. Όπως και να το πάρει κανείς όμως τα ετήσια km είναι πάρα πολλά και μάλλον διανύω τον τελευταίο χρόνο μαζί του.
Η σκέψη είναι να διατηρηθεί σα δεύτερο όχημα και να αγοραστεί κάποιο μοντέλο από το δεύτερο γράμμα του Group (βλ Audi ) το οποίο θα επωμιστεί το μεγαλύτερο μέρος των km.
Φιλικά
Γιάννηςσωστος, ευχομαι το νεο αποκτημα να το χαρεις περισοτερο.
Εγω παλι εχω παθει διχασμο: πηρα πριν 6 μηνες ενα πολο 1.4 75 ps και εχω και ενα γκολφ gt με 155000χλμ. Μαζευω να δωσω σε καποιο απο τα δυο κατι λιγα λεφτα, αλλα δε ξερω σε ποιο .......
Χρειαζονται και τα δυο στην οικογενεια αλλιως τα λεφτα που εδωσα για το πολο θα τα εριχνα στο γκολφ, και μετα θα εβγαινα για ...κηνυγι.....
αλλα τι να γινει τωρα τα εχω και τα δυο 'μαμα'.... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Εμ βέβαια...εσεις κε Durch Technik ασχολείστε με αμάξια που 'τέλειωσαν' την δεκαετία του '80!!! Απο τότε...νίξ φαί!!!
ante na doumeeeeeee.......[list:32h0if3n]Ρενα, οπου δεν πιπτει λογος, πιπτει ΚΡΑΞΙΜΟ [/list:u:32h0if3n][list:32h0if3n]ΚΡΑΑΑΑΑ ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑ [/list:u:32h0if3n]>Λύσσαξες!!!
Καλά,καλά σταματάω..γιατι είσαι και άγριος.Μη φάμε και καμμιά διαγραφή!!
Αλλά βέβαια..με τόση στέρηση απο καλό αυτοκίνητο,γινόσαστε άγριοι εσεις οι ΦαουΒεϊκοί!!!
[list:32h0if3n]Προσκυνα τωρα τα εικονισματα και μη λες πολλα [/list:u:32h0if3n][list:32h0if3n]ΥΓ.Νικο πως μπορω να αποκτησω το προνομιο της διαγραφης?Ξερεις τα κριτηρια..... [/list:u:32h0if3n]
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Έχει ακούσει κανένας από εσάς σπάσμενο διαφορικό σε VW Golf II 1.3?
Δυστυχώς το έπαθα με 60 km/h χωρίς οποιαδήποτε υποψία καταπόνησης της μετάδοσης εκείνη τη χρονική στιγμή. Οι βαλβολίνες πλυμμήρισαν το δίσκο-πλατώ. Παρόλα αυτά το αυτοκίνητο δεν ακινητοποιήθηκε!!!
Αθάνατη VW!!
Ο μηχανικός που το κατέβασε, κράτησε και φωτογραφίες λόγω της σπανιότητας της βλάβης.[list:20s0m8mb]Σπασμενο σαζμαν απο 1,3 golf II δεν μου εχει τυχει ποτε, οχι οτι ειναι απιθανο να συμβει σε οποιοδηποτε αμαξι[/list:u:20s0m8mb][list:20s0m8mb]Μια παρτιδα ομως ειχε βγαλει το εξης προβλημα[/list:u:20s0m8mb][list:20s0m8mb]'Επαιζε' η κορωνα του διαφορικου στο σωμα με αποτελεσμα το αυτοκινητο να 'πατιναρει' η και να μην ξεκιναει [/list:u:20s0m8mb][list:20s0m8mb]Συμπτωματα δηλ ιδια με ενος φθαρμενου δισκου!!!Οι ανοχες προφανως ηταν λαθος υπολογισμενες(ειναι πρεσσαριστη και οχι βιδωτη) με αποτελεσμα μετα απο μερικα χιλιομετρα να παρουσιαζει προβλημα.Το παρουσιασαν καμποσα folf με το συγκεκριμενο μοτερ τοτε.Φυσικα οτι προβλημα προεκυψε βγηκε στα πρωτα χρονια και απο τοτε δεν παρουσιαστηκε τιποτα [/list:u:20s0m8mb]
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ante na doumeeeeeee.......Γερμανικό αυτοκίνητο έχω!!..Οχι Γκόλφ!!!
[Μάκης είναι αυτός!!Αμα δεν τον κάνεις να τουρμπίζει..αισθάνεται άσχημα!!]
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ante na doumeeeeeee.......Γερμανικό αυτοκίνητο έχω!!..Οχι Γκόλφ!!!
[Μάκης είναι αυτός!!Αμα δεν τον κάνεις να τουρμπίζει..αισθάνεται άσχημα!!]
[list:1rrvlx2n]Ελα ρε Νικο............τρικυκλα βγαζατε Που θελετε να πιαστε το golf με την compact [/list:u:1rrvlx2n][list:1rrvlx2n]Α και που εισαι.............εγω ειμαι τουρμπισμενος απο οταν γενηθηκα..............η πρωτη λεξη ηταν............τσουφ [/list:u:1rrvlx2n]
-
Μη 'τσακωνεστε'!
Εχω βαλει στην υπογραφη μου ενα 'αυτοκινητο' που εχει αποδειχθει ΤΕΡΑΣ αξιοπιστιας, και εχει κανει κατι βαρυγδουπα ονοματα της Γερμανικης & Ιαπωνικης 'τεχνολογιας' να τρεχουν να κρυφτουν στους καπνους των μοτερ τους που καιγονται σε καθε αγωνα!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μη 'τσακωνεστε'!Εχω βαλει στην υπογραφη μου ενα 'αυτοκινητο' που εχει αποδειχθει ΤΕΡΑΣ αξιοπιστιας, και εχει κανει κατι βαρυγδουπα ονοματα της Γερμανικης & Ιαπωνικης 'τεχνολογιας' να τρεχουν να κρυφτουν στους καπνους των μοτερ τους που καιγονται σε καθε αγωνα!!!
[list:npjkv3pq]Η 'τοστιερα' της υπογραφης ειχει αποδειχθει αξιοπιστη μετα απο 20 χρονια, αφου σας περασαν ενα χερακι πρωτα Γερμανοι και Ιαπωνες [/list:u:npjkv3pq]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Μη 'τσακωνεστε'!
Εχω βαλει στην υπογραφη μου ενα 'αυτοκινητο' που εχει αποδειχθει ΤΕΡΑΣ αξιοπιστιας, και εχει κανει κατι βαρυγδουπα ονοματα της Γερμανικης & Ιαπωνικης 'τεχνολογιας' να τρεχουν να κρυφτουν στους καπνους των μοτερ τους που καιγονται σε καθε αγωνα!!!
[list:31qecj5f]Η 'τοστιερα' της υπογραφης ειχει αποδειχθει αξιοπιστη μετα απο 20 χρονια, αφου σας περασαν ενα χερακι πρωτα Γερμανοι και Ιαπωνες [/list:u:31qecj5f]
Τοστιερα ειναι αυτη που εχει κανει σκονη τους ΠΑΝΤΕΣ στην Φ1 τα τελευταια χρονια??? Σκεψουν με τι αγωνιζονται οι αλλες ομαδες!!!!!
20 χρονια???
Περιπου οσα χρειαστηκαν οι Γερμανοι για να φτιαξουν το Γκολφ 1300 κιλα και 75 αλογα δηλαδη...Επισης τοσα χρειαστηκαν οι Ιαπωνες για να φτιαξουν μια Κορολλα η οποια μπορει να σταθει ικανοποιητικα στο δρομο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μη 'τσακωνεστε'!
[list:30hf7k3z]Η 'τοστιερα' της υπογραφης ειχει αποδειχθει αξιοπιστη μετα απο 20 χρονια, αφου σας περασαν ενα χερακι πρωτα Γερμανοι και Ιαπωνες [/list:u:30hf7k3z]
Τοστιερα ειναι αυτη που εχει κανει σκονη τους ΠΑΝΤΕΣ στην Φ1 τα τελευταια χρονια??? Σκεψουν με τι αγωνιζονται οι αλλες ομαδες!!!!!
20 χρονια???
Περιπου οσα χρειαστηκαν οι Γερμανοι για να φτιαξουν το Γκολφ 1300 κιλα και 75 αλογα δηλαδη...Επισης τοσα χρειαστηκαν οι Ιαπωνες για να φτιαξουν μια Κορολλα η οποια μπορει να σταθει ικανοποιητικα στο δρομο...
[list:30hf7k3z]ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ [/list:u:30hf7k3z][list:30hf7k3z]Μηπως θυμασαι πριν παρετε την πρωτη σας νικη μετα απο 20 χρονια, ποιος σας 'ψυρισε' την τελευταια φορα? [/list:u:30hf7k3z][list:30hf7k3z]Τα 75 αλογατα τοy golf τα ειδες, τα 200+ δεν τα ειδες, εε? [/list:u:30hf7k3z][list:30hf7k3z]Η corrola μπορει να μην εστριβε αλλα ο κοσμος εφαγε ψωμι.Απ ατα 128 τι εφαγε?Τα μουτρα του?[/list:u:30hf7k3z][list:30hf7k3z]Δεν το κλεινετε το μαγαζι να ησυχασει ο κοσμος απ τα καψονια? [/list:u:30hf7k3z]
-
Για να δούμε πόσα χρόνια θέλει η Ferrari με όλα μαζί τα μοντέλα της για να πουλήσει τόσο αυτοκίνητα όσα τα Golf ή τα Corolla!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Για να δούμε πόσα χρόνια θέλει η Ferrari με όλα μαζί τα μοντέλα της για να πουλήσει τόσο αυτοκίνητα όσα τα Golf ή τα Corolla![list:1t6vd5ux]Οι Ιταλοι χαιρονται στους αγωνες(DTM-Le Mans δε μιλαμε ) και κλαινε στην παραγωγη [/list:u:1t6vd5ux]
VW FORUM