-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
εεε μα τι λέμε τώρα.
αφού σας το λέω..ήμουν κολλημένος πίσω τόσα δευτερόλεπτα και μόλις βρήκα την ευκαιρία τον ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΜας πήρες τα σώβρακα.......
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
εεε μα τι λέμε τώρα.
αφού σας το λέω..ήμουν κολλημένος πίσω τόσα δευτερόλεπτα και μόλις βρήκα την ευκαιρία τον ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΜας πήρες τα σώβρακα.......
το αλογάκι το δικό σας, δεν είχε φάει όλο του το φαγητό...
του Κώστα όμως είναι καλοταϊσμένα και σε φόρμα, απ ό,τι φαίνεταιάσε που παρέδωσε μαθήματα επιθετικής οδήγησης:
ανέβασε στροφές, πήρε την εσωτερική και σας πήρε στα φρένα την 1η θέση στην ευθεία του Μπρόντγουαίη λίγο πριν την διάσημη στροφή της Πατησίων -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
το αλογάκι το δικό σας, δεν είχε φάει όλο του το φαγητό...
του Κώστα όμως είναι καλοταϊσμένα και σε φόρμα, απ ό,τι φαίνεται35 άλογα σε παρακαλώ!
άσε που παρέδωσε μαθήματα επιθετικής οδήγησης:
ανέβασε στροφές, πήρε την εσωτερική και σας πήρε στα φρένα την 1η θέση στην ευθεία του Μπρόντγουαίη λίγο πριν την διάσημη στροφή της Πατησίων -
Κι εσενα 35αρι Κωστα ;
-
χαριζω το FIAT 127 Special
Μοναδικη υποχρεωση του 'τυχερου' να το μεταβιβασει στο ονομα του αυτη την εβδομαδα.
To αμαξακι λειτουργουσε μια χαρα και το ειχαμε σε καθημερινη κυκλοφορια μεχρι το καλοκαιρι.
Εχει ενα χτυπηματακι στον πισω προφυλακτηραΚατασταση μετρια
Αν ενδιαφερεται κανεις, pm me
-
Πως κι ετσι ξαφνικα το δινεις ;
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Κι εσενα 35αρι Κωστα ;Εεπ, 35 SAE, 32 DIN, μην κλέβετε!
-
35αρια ειναι , αν και τα δικα μου ειναι λιγο πιο σβελτα απ του Κωστα
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
35αρια ειναι , αν και τα δικα μου ειναι λιγο πιο σβελτα απ του Κωσταόντως...θυμάμαι μια κόντρα (ναι τολμώ να πω ότι ήταν κόντρα ) με ένα 2cv στον Διόνυσο το οποίο με προσπέρασε κιόλας στην ανηφόρα
Ευτυχώς που πριν λίγα χρόνια είχα την τρομερή τύχη να βρω καινούργιο καρμπυρατέρ
-
Γιατι εχεις λιγο πιο μακρυ σαζμαν για μεγαλυτερη τελικη . Αυτο ισχυει
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Γιατι εχεις λιγο πιο μακρυ σαζμαν για μεγαλυτερη τελικη . Αυτο ισχυειναι, και πιο κοντή 1η
-
1η, ΑΜΙ: 5603, ΡΟΝΥ: 6051.
Τελικη σχεση μεταδοσης, ΑΜΙ:3.875(8/31), ΡΟΝΥ:4125(8/33).
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Πως κι ετσι ξαφνικα το δινεις ;δεν γίνεται να το κρατήσω.
Έχουμε το Audi του πατερα μου, το AX το δικό μου, το Spitfire, το GT6, το Fiesta, το 320i (που πιανει κι αυτο χωρο), το Sportcity και καμμια 12αριά Λαμπρέτες.
Έχει αρχίσει να γίνεται πραγματικός πονοκέφαλος η υπόθεση...
Να φύγει το 127 και η 320 (τουλάχιστον αυτή για ένα μικρό σχετικά ποσό) και στν πορεία θα δω αν θα φύγει και το Fiesta.
Μετα θα δούμε για το ΑΧ και το Audi που κι αυτά τα βλέπω να φεύγουν τον επόμενο χρόνο μάλλον θα δούμε... -
τι ιεροσυλία θέε μου...
Item number: 320198271271 -
-
Το 2CV είναι πολύ ελαφρύτερο
Τα στοιχεία που έχω δίνουν για τα μοτέρ 602cc με 9:1 συμπίεση 32 DIN.
Ξέρεις τώρα τί μου έχει καρφωθεί στο μυαλό...κόντρα 4L με Ami θα έχει πολύ ενδιαφέρον! -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Spitfire
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
-
τι μοντέλο είναι αυτό;
-
Sleigh rentals!!!
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"