-
Στέλιο πότε θα το πας;
-
Θα παω σημερα να το αφησω για να το πιασει αυριο το πρωϊ. Θα το εχω παρασκευη απογευμα αν ολα πανε καλα.
Παρεπιπτοντως πηρα τηλεφωνο και σε καποια αντιπροσωπεια να μου πουνε και αυτοι μια τιμη για τη βλαβη και το ποσό ηταν περιπου το διπλασιο
-
Μη φοβάσαι
Πρέπει όμως να προσέξουν για να επιδιορθωθεί η αιτία που έχανε η φλάντζα (να μη χάνει ξανά μετά από 30.000 χλμ)
-
Σωστό. Αν δεν σου κάνει κόπο, να το ελέγχεις και οπτικά και σε ποσότητες τακτικά το σύστημα μετά την επισκευή. Μην επαναπαυθείς ότι ήταν σίγουρα αυτή η αιτία.
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Aν εχεις ακομα τις παλιες κανε ενα κοπο και ριχτες πανω,τουλαχιστον να δεις αν φταινε οι ζαντες η οχι.δεν τις έχω... ...
υπάρχει περίπτωση εάν ελέγξω το αμάξι και είναι οκ να φταίει το κ@λοFULDA που φοράω;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σωστό. Αν δεν σου κάνει κόπο, να το ελέγχεις και οπτικά και σε ποσότητες τακτικά το σύστημα μετά την επισκευή. Μην επαναπαυθείς ότι ήταν σίγουρα αυτή η αιτία.Αυτοί που κάνουν την επισκευή πρέπει να είναι προσεκτικοί. Να κάνουν καλό έλεγχο ΠΡΙΝ βάλουν τη καινούρια φλάντζα.
Αφού το είδαν από εκεί που έτρεχε, λες να έχει κι άλλη διαρροή; Αμάν με τα σουρωτήρια σας.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σωστό. Αν δεν σου κάνει κόπο, να το ελέγχεις και οπτικά και σε ποσότητες τακτικά το σύστημα μετά την επισκευή. Μην επαναπαυθείς ότι ήταν σίγουρα αυτή η αιτία.
Αυτοί που κάνουν την επισκευή πρέπει να είναι προσεκτικοί. Να κάνουν καλό έλεγχο ΠΡΙΝ βάλουν τη καινούρια φλάντζα.
Αφού το είδαν από εκεί που έτρεχε, λες να έχει κι άλλη διαρροή; Αμάν με τα σουρωτήρια σας.
Παίρνω ως δεδομένο ότι δεν μπορείς να βασίζεσαι σε μηχανικό, αν υπάρχει φθηνή και ακριβή θεραπεία σε ένα πρόβλημα και αυτός προτείνει την ακριβή.
Για αυτό, να συνεχίσει να προσέχει ο Tsardas και να μην επαναπαυθεί.
-
Στέλιο αν προλάβω θα περάσω μια βόλτα από κει να δω τι παίζει με το δικό σου.
-
Λοιπον αλλαξα διακοπτη φλας, πηρα ενα Valeo αλλα δεν ειχε αυτο το στρογγυλο κοματι πλαστικο (?) το οποιο εφαρμοζει στο πλαστικο που κουμπονει ο διακοπτης για να μην βλεπεις μεσα καλωδια κλπ (ελπιζω να καταλαβατε τι μαμακιες λεω) τεσπα πεταξα τον παλιο διακοπτη....και τωρα τον πουλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!
Τι μπορει να γινει?
Μr Pateda DrDino εχεις καμια ιδεα? Κανεις αλλος?
-
Στέλιο έχεις εύκολο το VIN σου;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Λοιπον αλλαξα διακοπτη φλας, πηρα ενα Valeo αλλα δεν ειχε αυτο το στρογγυλο κοματι πλαστικο (?) το οποιο εφαρμοζει στο πλαστικο που κουμπονει ο διακοπτης για να μην βλεπεις μεσα καλωδια κλπ (ελπιζω να καταλαβατε τι μαμακιες λεω) τεσπα πεταξα τον παλιο διακοπτη....και τωρα τον πουλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!Τι μπορει να γινει?
Μr Pateda DrDino εχεις καμια ιδεα? Κανεις αλλος?
Σαμπρελιτσα;
-
Eννοεί ένα εύκαμπτο κομμάτι πλαστικού που μπαίνει γύρω από τον άξονα της φλασιέρας και καλύπτει την υπόλοιπη τρύπα στην κολόνα του τιμονιού. Αν κατάλαβα δλδ... Στέλιο αν βρεις το VIN σου στείλε να δω αν υπάρχει ως σκέτο ανταλλακτικό ή αν έπρεπε να είναι στο πακέτο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eννοεί ένα εύκαμπτο κομμάτι πλαστικού που μπαίνει γύρω από τον άξονα της φλασιέρας και καλύπτει την υπόλοιπη τρύπα στην κολόνα του τιμονιού. Αν κατάλαβα δλδ... Στέλιο αν βρεις το VIN σου στείλε να δω αν υπάρχει ως σκέτο ανταλλακτικό ή αν έπρεπε να είναι στο πακέτο.Συνάδελφος δόκτωρα? Πές μου οτι είμαστε και γείτονες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eννοεί ένα εύκαμπτο κομμάτι πλαστικού που μπαίνει γύρω από τον άξονα της φλασιέρας και καλύπτει την υπόλοιπη τρύπα στην κολόνα του τιμονιού. Αν κατάλαβα δλδ... Στέλιο αν βρεις το VIN σου στείλε να δω αν υπάρχει ως σκέτο ανταλλακτικό ή αν έπρεπε να είναι στο πακέτο.Αυτο λεω και εγω,να κοψει ενα κομματι απο σαμπρελα και να το περασει γυρω απο τον μοχλο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eννοεί ένα εύκαμπτο κομμάτι πλαστικού που μπαίνει γύρω από τον άξονα της φλασιέρας και καλύπτει την υπόλοιπη τρύπα στην κολόνα του τιμονιού. Αν κατάλαβα δλδ... Στέλιο αν βρεις το VIN σου στείλε να δω αν υπάρχει ως σκέτο ανταλλακτικό ή αν έπρεπε να είναι στο πακέτο.
Συνάδελφος δόκτωρα? Πές μου οτι είμαστε και γείτονες
Κρύβε λόγια.
Bill, ναι όντως, καλή μαγκαιβεριά είναι.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
θα το τσεκάρω όλο λεπτομερώς το Σαββατο το πρωί να δω τι θα γίνει.αλλά ρε πούστη μου τέτοια ταλαιπωρία μαυρη η ώρα που άλλαξα ζάντες μαύρη ώρα...αφού σκέφτομαι να ξαναλλάξω και να βάλω 16αρες σιδερο με τάσι...τόσο απηυδυσα.
Φιλαρακι μηπως η ζαντουλες εχουν προσθηκες? Αν οχι εγω πιστευω τοτε πως ειναι απο λαστιχα δεν μπορει απο την ωρα που εβαλες ζαντες να ξεβιδωθηκε ολο το μπροστινο συστημα?
-
Α, μισό. Πριν τις αλλαγές δεν είχε πρόβλημα το μπροστινό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συνάδελφος δόκτωρα? Πές μου οτι είμαστε και γείτονες
Κρύβε λόγια.
Bill, ναι όντως, καλή μαγκαιβεριά είναι.
Και δεν το λές τόσο καιρό. Πέρνα να κεράσω κανα καφεδάκι.
-
Ο χρήστης 307__ έγραψε:
θα το τσεκάρω όλο λεπτομερώς το Σαββατο το πρωί να δω τι θα γίνει.
αλλά ρε πούστη μου τέτοια ταλαιπωρία μαυρη η ώρα που άλλαξα ζάντες μαύρη ώρα...αφού σκέφτομαι να ξαναλλάξω και να βάλω 16αρες σιδερο με τάσι...τόσο απηυδυσα.
Φιλαρακι μηπως η ζαντουλες εχουν προσθηκες? Αν οχι εγω πιστευω τοτε πως ειναι απο λαστιχα δεν μπορει απο την ωρα που εβαλες ζαντες να ξεβιδωθηκε ολο το μπροστινο συστημα?
Μηπως φταινε τα πλαστικα δαχτυλιδια που εχουν οι ζαντες για να κεντραρουν;
Εχεις ελενξει οτι ειναι καλα βιδωμενα τα μπουλόνια ετσι; -
Είναι ανάγκη να τα λες όλα φόρα-παρτίδα ρε;
Κερνάω αναλώσιμα συνεργείου.
PEUGEOT FORUM