-
Kανένα αρνητικό εκτός την τιμή του δεν υπάρχει?
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Kανένα αρνητικό εκτός την τιμή του δεν υπάρχει?Συμπεριφορά στις λακούβες. Δεν κοπανάει, αλλά είναι σφιχτό ΠΟΛΥ. Εφόσον ξέρεις τι παίρνεις βέβαια, πρόκειται για λίρα εκατό. Προσωπικά, το έχω ευχαριστηθεί όσες φορές κι αν μπήκα μέσα το διαολάκι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Kανένα αρνητικό εκτός την τιμή του δεν υπάρχει?
Συμπεριφορά στις λακούβες. Δεν κοπανάει, αλλά είναι σφιχτό ΠΟΛΥ. Εφόσον ξέρεις τι παίρνεις βέβαια, πρόκειται για λίρα εκατό. Προσωπικά, το έχω ευχαριστηθεί όσες φορές κι αν μπήκα μέσα το διαολάκι
Είναι με ηλεκτρικό γκάζι?
-
Nαι, ηλεκτρικό. Διαάβασε λίγο και τις προηγούμενες σελίδες, έχουν γραφεί κάποια πραγματα.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Nαι, ηλεκτρικό. Διαάβασε λίγο και τις προηγούμενες σελίδες, έχουν γραφεί κάποια πραγματα.Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες αλλά μου φάνηκε κάπως, το 1.4 να έχει ηλεκτρικό γκάζι και το 1.2 να έχει ντίζα. Έτσι νομίζω βέβαια..
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Nαι, ηλεκτρικό. Διαάβασε λίγο και τις προηγούμενες σελίδες, έχουν γραφεί κάποια πραγματα.
Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες αλλά μου φάνηκε κάπως, το 1.4 να έχει ηλεκτρικό γκάζι και το 1.2 να έχει ντίζα. Έτσι νομίζω βέβαια..
... με το κουμπί sport πατημένο, η συμπεριφορά του ηλεκτρικού γκαζιού είναι αμεσότατη πάντως.
-
Το παρήγγειλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπλε μεταλλικό. -
Ωραιος!!!
Πότε θα σου έρθει με το καλό; -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ωραιος!!!
Πότε θα σου έρθει με το καλό;Μέχρι τις 11 Ιανουαρίου θα κάθομαι στο bucket του..!
-
Καλώς να το δεχτείς
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Καλώς να το δεχτείςΣε ευχαριστώ πολύ!
Είδα στο avatar σου την τοποθεσία 'Ρόδος' και θυμήθηκα τις καταπληκτικές διακοπές που πέρασα το καλοκαίρι στο νησί σου.. Και του χρόνου Ρόδο!
-
Όποιος έχει το 100άρι, ας μου στείλει pm να τον ρωτήσω κάποια πράγματα συγκεκριμένα, μην κουράζω και τους υπόλοιπους..
Ευχαριστώ.
-
Tο παρέλαβα χθες! Είναι ότι φανταζόμουν!Σφικτό και γρήγορο πάνω από τις 4000 στροφές όμως. Μου άφησε αρνητικές εντυπώσεις το ηλεκτρικό γκάζι με την υστέρησή του, αλλά με λίγο περισσότερο γκαζάκι, το ξεπερνάω. Το κουμπάκι sport, είναι όλα τα λεφτά! Το δοκίμασα για 2 λεπτά και το γκάζι πλέον αποκτά αίσθηση ντίζας. Στρίβει πολύ καλά και μέσα στην γραμμή του δρόμου σβέλτα χωρίς να σε τρομάζει. Απλώς, μέσα στην πόλα κόβει λίγο το τιμόνι και θέλει προσοχή. Έχω κάνει μέχρι στιγμής 100 χιλ και έκαψε το 1/4 του ρεζερβουάρ. Δεν θα το έλεγα οικονομικό αλλά δεν μπορεί να τα έχουμε όλα. Με την λογική της οικονομίας, θα έπρεπε να πάρω το 1100cc.
Eυχαριστώ όσους στείλανε pm και με βοηθήσανε και ειδικά τον φίλο reddragon .. -
Καλορίζικο, καλοτάξιδο
Να το χαίρεσαι όπως επιθυμείς -
Eίναι σούπερ εργαλειάκι....από τα πλέον αγαπημένα μου καινούργια αυτοκίνητα!
Καλόστριφτο και καλότυχο!
-
Καλορίζικο!!! Η καλύτερη επιλογή μακράν στα μικρά, σβέλτα και διασκεδαστικά αυτοκίνητα!
Για την κατανάλωση πάντως μην αγχώνεσαι! Μετά το στρώσιμο θα πέσει αισθητά! Θυμάμαι και το πουντάκι μου που στην αρχή έκαιγε περισσότερο απ'ότι περίμενα και με οδήγηση μάλιστα μέχρι τις 3000σαλ.
-
χρωματάκι δεν μας είπες!
-
καλοτάξιδο!
από τα πιο όμορφα μικρά στην έκδοση αυτή.
όποτε το πετυχαίνω στον δρόμο έχω πιάσει τον εαυτό μου να το χαζεύει.
περιμένουμε ΦΩΤΟ στο κατάλληλο θέμα...:rtfm:
-
Αυτό το αυτοκίνητο είναι φανταστικό...
_
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:yahoo:
χρωματάκι δεν μας είπες!Μπλε μεταλλικό!
Fiat Panda 100