-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι φτηνό το χιούμορ αλλά αν ξαναδιαβάσεις αυτά που έγραφες για γενίτσαρους και λοιπές σχετικές πίπες πιστεύω ότι κι εσύ ακόμα θα καταλάβαινες ότι δεν επρόκειτο για ιδιαιτέρως 'ακριβά' μνημεία του γραπτού σου λόγου...Λαμβάνεις απαντήσεις ανάλογες με την ποιότητα των γραπτών σου : τι περίμενες καμιά πραγματεία για τις ελληνοτουρικικές σχέσεις ως απάντηση στις κραυγές σου?
Μπούρδες έγραφες, φτηνό χιούμορ θα λάβειςδηλαδή χέσε ψιλά και αγνάντευε...
**Προτιμώ πάντως να χέζω χονδρά αντί για ψιλά **
-
ferox
δεν συμμετείχα στη συγκεκριμένη συζήτηση, γιατί λίγο-πολύ με κάλυψαν άλλοι γράψαντες.
Είναι απαραίτητο να κατανοήσεις ότι ο στρατός είναι άλλο ένα σώμα ασφαλείας. Το καλύτερο είναι να μη χρειαστεί ποτέ να τον ενεργοποιήσουμε σε πόλεμο, αλλά και μόνο η ύπαρξή του είναι εξίσου απαραίτητη με τη διπλωματία. Χωρίς όπλα δεν διαπραγματεύεσαι ούτε τι χρώματα θα έχει η σημαία σου.
Όμως ως εκεί. Όποιος πειράξει τη χώρα, θα έχει να κάνει με τις κάνες μας. Αλλά το να μη μας χωνεύουν κάποιοι ή το να μη χωνεύουμε κάποιους δεν συνεπάγεται ότι πρέπει να φαγωθούμε και να θρηνήσουμε νεκρούς. Στην πραγματικότητα οι Τούρκοι (κυρίως) κάνουν χρήση του δικού τους πατριωτισμού για εσωτερικούς λόγους κατανομής της εξουσίας και του πλούτου. Το ίδιο ως ένα βαθμό κάνουμε κι εμείς. Την ίδια ώρα που ο τάδε μεσάζων σε αγορές όπλων σου λέει για τον μπαμπούλα Μπουγιούκανιτ, ο άλλος -που ίσως έχει και στενή οικονομική σχέση με τον πρώτο- χτίζει εργοστάσια σε γειτονικές χώρες ή συμφωνεί να εισαγάγει 1 εκ. τόνους λαχανικά και φρούτα για να μη δώσει μισό ευρώ το κιλό στον ντόπιο καλλιεργητή. Κι εσύ μένεις να φωνάζεις για τους 'κωλότουρκους', ενώ άλλοι που τους βολεύουν οι κραυγές ως άλλο ένα πολιτικό ή επιχειρηματικό όπλο σε κατευθύνουν αναλόγως χωρίς καν να το αντιλαμβάνεσαι.
Οι περισσότεροι Τούρκοι είναι ταλιμπάν, αυτό στάνταρ. Όποιος γουστάρει να δει τι εστί Τούρκος, ας πάει πιο μέσα από την ευρωπαϊκή πλευρά της Πόλης, τη Σμύρνη και το Μπόντρουμ. Αλλά αυτό κάποτε θ' αλλάξει πιστεύω. Ως τότε υπομονή, εξοπλισμούς για να έχουμε την αποτρεπτική και διπλωματική ισχύ που χρειαζόμαστε και ηρεμία. -
H Καππαδοκία ως τι πιάνεται;
-
Ταλιμπανία.
-
Μάλιστα. Γιαυτό όταν πήγα εγώ εκεί και έλεγα ότι είμαι από το γιουνανιστάν μου άνοιγαν τα σπίτια τους και ήταν πιο φιλικοί και από αδέρφια μου.
-
Έτυχε. Άλλοι έχουν τελείως διαφορετικές εμπειρίες. Και δεν είναι περίεργο, αφού εκείνοι οι πληθυσμοί είναι αρκετά αποκομμένοι από τον κόσμο και δέχονται μονόπαντα την τουρκική κεμαλική προπαγάνδα.
-
Στους άλλους δεν έτυχε δηλαδή;
-
Όχι, δεν έτυχε. Δεν ξέρω πως πήγες εσύ, αλλά εκείνοι είχαν πάει ιδιωτικά, εκτός γκρουπ δηλαδή. Υπήρξε καχυποψία και αρνητική αντιμετώπιση.
Το ότι υπάρχει και μερίδα του πληθυσμού που συμπαθεί τους Έλληνες είναι αναμφισβήτητο - άλλωστε κι εκεί υπήρχε ελληνικό στοιχείο. Όμως η πλειοψηφία εξακολουθεί να είναι φανατική, εθνικιστική και μισαλλόδοξη χωρίς ελπίδα για σύντομη μεταστροφή. Ίσως αν η Τουρκία μπει στην Ε.Ε. (πράγμα αμφίβολο ως απίθανο στο προσεχές μέλλον) να αλλάξουν κάποια πράγματα. Προς το παρόν λειτουργεί η κρατική σαλαμούρα. -
Δεν ξέρω αν είναι φτηνό το χιούμορ αλλά αν ξαναδιαβάσεις αυτά που έγραφες για γενίτσαρους και λοιπές σχετικές πίπες πιστεύω ότι κι εσύ ακόμα θα καταλάβαινες ότι δεν επρόκειτο για ιδιαιτέρως 'ακριβά' μνημεία του γραπτού σου λόγου...Λαμβάνεις απαντήσεις ανάλογες με την ποιότητα των γραπτών σου : τι περίμενες καμιά πραγματεία για τις ελληνοτουρικικές σχέσεις ως απάντηση στις κραυγές σου?
Μπούρδες έγραφες, φτηνό χιούμορ θα λάβειςδηλαδή χέσε ψιλά και αγνάντευε...
Προτιμώ πάντως να χέζω χονδρά αντί για ψιλά
να πινεις κοκα κολες
-
Προτιμώ πάντως να χέζω χονδρά αντί για ψιλά
ΑΑΑΑ Καλό!
**Μιας λοιπόν και το ρίξαμε στο χιούμορ και την γραμματική ας δούμε και τα δικά σου γραπτάααααα... **:ysterical:
Αυτοί οι πιτσιρικάδες είναι αναλώσιμοι. Αν τους κάτσει όμως **τρελένονται **στα φράγκα και το παίζουν αυθεντίες μετά....
Εχω φαει πολλούς τέτοιους κυριολεκτικά στην μάπα τα τελευταία 4 χρόνια και ο ...Μήπως θέλεις να πεις **«τρελαίνονται»? **
Για να το λήξουμε, να ξέρεις πως σε ένα φόρουμ, μπορεί να μιλήσεις για ό,τιδήποτε. Είτε για αυτοκίνητα είτε για φυστίκια.
Η άποψη του καθενός, κρίνεται αναλόγως, είτε μας αρέσει , είτε όχι. Την δικιά ...Μήπως θέλεις να πεις «Οτιδήποτε»?:hmmm:
Μήπως θέλεις να πεις «φιστίκια»?Τι καραγκιόζης !!!Πάλι θα πάρει 2 @@ όπως και με το βασικό μέτοχο, προφανώς δεν τον ενοχλεί να ξεφτυλίζεται με τέτοιους
Μήπως θέλεις να πεις **«ξεφτιλίζεται»? **
Καταθέτηκε διάταξη στη Βουλή σήμερα το πρωί σύμφωνα με την οποία δεν μπορεί κανείς θεσμικός ή άλλος επενδυτής, χωρίς την έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων να αποκτήσει δικαιώματα ψήφου…
Μήπως θέλεις να πεις **«Κατατέθηκε»? **
Δεν μου αρέσει που **εκσφεντονίστηκε **η οδοντόβουρτσα πρωϊ πρωϊ μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας
Μήπως θέλεις να πεις εκσφενδονίστηκε?
Είναι τουλάχιστον ασφαλή εταιρία να πετάμε??? Αυτό με ενδιαφέρει εμένα!!
Μήπως θέλεις να πεις «ασφαλής εταιρία»
Ευχαρηστω πολυ γειτονα.
Μήπως θέλεις να πεις «Ευχαριστώ»?
Να βάλω και άλλα? Τι λες?
** Πολύ αστείο έτσι μάγκα?**
-
η πλακα ειναι οτι τα περισσοτερα απ'αυτα που εκανες copy paste δεν τα εγραψε καν ο koutsan
παντως ρε συ δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις, πχ να κυνηγησεις κανα τουρκικο f-16 στο playstation;
edit:
ψαξε τωρα απαντησεις μου να με.. εκθεσεις..
αλλα τουλαχιστον φροντισε να ειναι δικες μου -
Παιδιά τα προσωπικά κομμένα. Έγινε διάσπαση σε ένα θέμα και το έχετε διαλύσει. Αν συνεχιστούν θα σβήνονται [mod]
-
Εκτίθεσαι άσχημα και συνεχίζεις να μπουρδολογείς ασταμάτητα...Δεν μπορώ φυσικά να περιμένω και πολλά μετά από τα πρώτα δείγματα γραφής σου αλλά κάνε μια προσπάθεια.
**Αυτά που έκανες quote δεν είναι δικά μου **:ysterical: (δεν θέλει και τεράστο IQ για να βρεις τι από αυτά που έκανες quote γράφτηκαν από εμένα και τι από άλλους, αν δεν τα καταφέρνεις πάντως είσαι σίγουρα στη σωστή δουλειά : ο ελληνικός στρατός ακριβώς αυτό χρειάζεται )...
Από εμένα γράφτηκαν :
το καταθέτηκε που είναι προφανές λάθος στην πληκτρολόγηση και
το ξεφτιλύζεται το οποίο είναι πράγματι λάθος - το μόνο - λόγω του ορθού ξευτιλίζεται οπότε το -υ- μπήκε λάθος στη θέση του -ι- και δεν μπήκε το ορθό -ευ- στη θέση του -φ-...Κατά συνέπεια όχι δεν ήθελα να πω ξεφτιλίζεται αλλά ξευτιλίζεται (πάντως το παραδέχομαι ήταν λάθος μου)...
Για τα υπόλοιπα όμως θέλω να δω τι θα πεις.
Άσχημο να έχεις αφιερώσει ένα τόσο μεγάλο post και να είναι τίγκα στις ανακρίβειες και βλακείες λόγω μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας ε?
Ακόμα χειρότερο όμως είναι όταν στο επισημαίνουν δημόσια και μετά πρέπει να ψάξεις να βρεις κάπου να κρυφτείς γιατί είχες μακριά γλώσσα την οποία δεν δικαιολογεί το περιεχομένο του εγκεφάλου σου
-
koutsan πέσε και πάρε 30...
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Οι όποιες επαφές είχα με Τούρκους ήταν όταν πήγα ως τουρίστας στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και γνωρίζοντας ορισμένους σε τρίτες χώρες. Η γνώμη που έχω σχηματίσει (συναντώντας ένα μικρό και συνεπώς μάλλον μη αντιπροσωπευτικό δείγμα) είναι η καλύτερη.
Τον περασμένο Απρίλη ήμουν για 3-4 μέρες στην Αγγλία, όταν ένα εργοστάσιο που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα είχε συνάντηση όλων των διανομέων του στον κόσμο. Εκεί φυσικά βρεθήκαμε ταυτόχρονα κόσμος από ένα σωρό χώρες, και τον περισσότερο χρόνο μου τον πέρασα κάνοντας παρέα με τον Τούρκο, που ήταν ο πλέον προσιτός και ευχάριστος από όλους.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Οι όποιες επαφές είχα με Τούρκους ήταν όταν πήγα ως τουρίστας στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και γνωρίζοντας ορισμένους σε τρίτες χώρες. Η γνώμη που έχω σχηματίσει (συναντώντας ένα μικρό και συνεπώς μάλλον μη αντιπροσωπευτικό δείγμα) είναι η καλύτερη.+1
-
αν και το θεωρω λιγο αχρηστο το θρεντ, ετσι και αλλιως θα κλειδωθει ετσι οπως παει...
οι σχεσεις ενος πολιτη ελληνα με εναν πολιτη τουρκο τι σχεση εχουν με θεματα οπως η εξωτερικη πολιτικη η τη προγενεστερη ιστορια?
-
Καμμία απλά δείχνουν το ότι το μίσος αυτό που υποβόσκει σε ακροδεξιούς και πατριδολαγνικούς κύκλους συντηρείται και κατευθύνεται από συμφέροντα. Για μένα ο εχθρός της Ελλάδας είναι η ελλιπής ως ανύπαρκτη μέριμνα για τους πολίτες (είτε μιλάμε για ασφάλεια, είτε για πυργαγιές) εκτός αν αυτοί ανήκουν στις γνωστές 10-12 οικογένειες και φυσικά η διαφθορά σε όλα τα επίπεδα.
Συνεχίστε να δακρύζετε για τις χαμμένες πατρίδες και αφήστε τα γνωστά κοράκια να μασάνε τις χαμμένες παρτίδες... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καμμία απλά δείχνουν το ότι το μίσος αυτό που υποβόσκει σε ακροδεξιούς και πατριδολαγνικούς κύκλους συντηρείται και κατευθύνεται από συμφέροντα.και? ποιο ειναι το συμπερασμα που βγαινει?
φυσικα για την ελλαδα ο μονος εχθρος της ειναι οι ελληνες...
-
Το ηθικό δίδαγμα για μένα είναι να βλέπουμε τον μακαρίτη τον Παπαμιχαήλ να κάνει τον Παπαφλέσσα και να γουστάρουμε αλλά να μην ποτίζουμε το μυαλό μας με κοκτέιλ επιπέδου 'Τούρκος καλός μόνο νεκρός'.
Οι πολιτικοί τα κάνουν μαντάρα οπότε και το όποιο αίσθημα πατριωτισμού μας διακατέχει να το διοχετεύουμε στην καθημερινή μας ζωή και τον πραγματικό εχθρό.
[Διάσπαση] Πατριωτισμός, ελληνοτουρκικά και άλλα...