-
you will die a painful death....
-
Παιδιά, βοηθήστε τον, κοντεύουμε να κάνουμε κηδεία στην κόπια εδώ πέρα...
-
βρε παπαρια οποιος ξερει 2 πραγματα ας πει...
ελεος..λες και σας αναγκασε κανεις να διαβασετε..
χαλατε και το τοπικο
-
Κάνε φορμάτ.
Ή πάρε mac, αφού ούτως ή άλλως δεν θα μπορέσεις να τρέξεις πρόγραμμα της προκοπής. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάνε φορμάτ.
Ή πάρε mac, αφού ούτως ή άλλως δεν θα μπορέσεις να τρέξεις πρόγραμμα της προκοπής.Ζηλεύεις?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάνε φορμάτ.
Ή πάρε mac, αφού ούτως ή άλλως δεν θα μπορέσεις να τρέξεις πρόγραμμα της προκοπής.ναι θα το κανουμε και συντομευση η emoticon στο φορουμ...
τεσπα..ναναι καλα οι αμερικανοι! και thanks για τη σογκουνοπληροφορια..
-
Mods τελικα δεν εχει αυτο το φορουμ να του ριξουν ενα ban αυτου του κουλαδη? Μας τα εχει κανει τσουρεκια αλα Τερκενλης... κι ολα αυτα για ενα κωλοπαιχνιδο της κακιας της ωρας
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Προσπαθώ να παίξω ένα ελαφρώς (ο θεός να το κάνει) παλιό παιχνίδι. Συγκεκριμένα το close combat 3, παιχνίδι προηγούμενου αιώνα (1998).
Από πέρσυ που έχω αλλάξει υπολογιστή και έχω τα Windows ΧP αν θυμάμαι καλά είχε παίξει όπως και κάποια άλλα παλιά, αλλά τώρα αν και φορτώνει κανονικά σε κάποια φάση που βγάζει κάτι για το Direct X και με πετάει.
Καμμία ιδέα για το τι μπορεί να είναι και αν αντιμετωπίζεται;Κανένας; Δοκίμασα και αυτό που είπατε του αλλουνού με το compatibility αλλά δεν άλλαξε κάτι.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Mods τελικα δεν εχει αυτο το φορουμ να του ριξουν ενα ban αυτου του κουλαδη? Μας τα εχει κανει τσουρεκια αλα Τερκενλης... κι ολα αυτα για ενα κωλοπαιχνιδο της κακιας της ωραςbring it on...
η χωρα θελει λυσεις..οχι κηρυγμα!
eddie μαλλον και συ κατι αναλογο με μενα θες...downgrade τα οποια γραφικα εχεις..
-
Τώρα ξαναδοκίμασα και για το resolution αλλα τα ίδια. Μου λέει κάτι 'Informs that Direct x from the previous Blt is not complete'
Κάτι τέτοιο. -
Blt??? Bacon-Lettuce-Tomato???
-
Δεν ξέρω τι είναι. Έτσι ακριβώς το γράφει.
-
Bit Blitting
Μέθοδος 'ζωγραφίσματος' στην οθόνη, κυρίως προ 3D (OpenGL, Direct3D) εποχής.
Ίσως η τωρινή κάρτα δεν υποστηρίζει blitting πια?
-
αυτες οι ασυμβατοτητες με συφιλιαζουν...ειναι χειροτερες και απο τον corsair..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτες οι ασυμβατοτητες με συφιλιαζουν...ειναι χειροτερες και απο τον corsair..Σου στελνω pm να σου δωσω λυση
μάλλον παρε το λινκ να το κατεβασεις μονος σου
http://www.megagames.com/cgi/download/d ... 7.NOCD.ZIP
για οτιδηποτε αφορα games και game fixes δοκιμαστε το http://www.megagames.com -
Για τη δική μου περίπτωση civgr έχεις υπόψη σου τίποτα;
-
αμα εχεις καρτα γραφικων ψαξε να βρεις παλιους drivers..
antiallising...ποια η μεταφραση?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
antiallising...ποια η μεταφραση?
εξομάλυνση οδόντωσης, εξομάλυνση ορίων, αντιψευδωνυμία. Τεχνική απαλοιφής ή μείωσης του φαινομένου της οδόντωσης.
οδόντωση εικόνας, ψευδωνυμία, πριονισμός, σωσίαση. Στις εφαρμογές πολυμέσων, το φαινόμενο δημιουργίας μιας ψευδούς συχνότητας μαζί με την ορθή, όπως μια επεξεργασμένη με το χέρι δειγματοληψία σήματος σε διακριτά σημεία. Στη διεργασία απεικόνισης παράγει μια οδοντωτή ακμή. Στον ήχο παράγει ένα βόμβο.
από το λεξικό Magenta.
-
merci monsieur..τουλαχιστον να ξερω τι να ψαξω πανω κατω..
-
Από τότε που εγκατέστησα το proofing tools στο Office 2007 δεν έχω ελληνικά στο Outlook. Καμία ιδέα? (όλα τα γνωστά τα έχω κάνει....)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]