-
όχι ποτέ δεν κάνω τέτοια μάλιστα η παρέα μερικές φορές με λέει και λαλάκα που δεν το αφήνω όπου να'ναι γιατί δεν θέλω να ενοχλώ συμπολίτες. Καλαμαριά, κάθετη στην Εθν. Αντίστασης.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
όχι ποτέ δεν κάνω τέτοια μάλιστα η παρέα μερικές φορές με λέει και λαλάκα που δεν το αφήνω όπου να'ναι γιατί δεν θέλω να ενοχλώ συμπολίτες. Καλαμαριά, κάθετη στην Εθν. Αντίστασης.Μη το κανεις φιλε
αμα ειναι να δουλεθουμε για να φτιαχνουμε το αμαξι,να πληρωνουμε γκαραζ,βενζινες ,φορους ,θα γινουμε δουλοι του αμαξιων μαςκαμια φορα σκεφτομαι οτι αυτοι που εχουν μαγαζια που επιδιορθωνουν γρατζουνιες τοπικα,μηπως δινουν κανα 5 Ε σε γυφτακια για να χαρασουν τα αυτοκινητα,για να εχουν πελατεια
Γιατι αυτου του ειδους τα μαγαζια,εχουν πληθυνει παρα πολυ γρηγορα τα τελευταια 2 χρονια
λιγο τραβηγμενο αλλα εχει καποια βαση,γιατι ζουμε στην Ελλαδα,οπου τα παντα ειναι πιθανα -
είναι 6 μηνών άμα ήταν 6 ετών δεν θα το έκανα. Δεν είναι απλή γρατζουνιά να πεις να πάει στην ευχή. Είναι ζωγράφισμα από εμπρός μέχρι πίσω.
Λεωνίδα, σκέφτομαι να το παρκάρω 2 - 3 στενά πιο κάτω
-
Θα πας σε ένα βαφείο αυτοκινήτων και θα σου βάλουν σε ένα κουτάκι λίγο μαύρο χρώμα. Μετά πολύ προσεκτικά με μια οδοντογλυφίδα θα βάλεις χρώμα ΜΟΝΟ μέσα στη γρατζουνιά (να μη βγει καθόλου απ' έξω). Φαίνεται αλλά όχι πολύ.
Ποιο σκι σου χάλασες, το καινούριο; Αν δεν είναι τεράστια τρύπα έχω ptex (το ανάβεις και στάζει) να το γεμίσεις.
-
Ναι το καινούργιο το έστρωσα! Ο Τσουλφάς είναι μεγάλο χέρι σε αυτά , να τον έχεις υπόψη σου! Καϊμάκ ρίχνει πατσαβούρια
-
Κωνσταντίνε κάνε αυτό που λέει ο leonp, αλλά με το χρώμα του αυτοκινήτου σου. Από την αντιπροσωπία πάρε το μπουκαλάκι με το χρώμα σου. Κάνε το προσεκτικά κ κατά 80% δε θα φαίνεται. Περίμενε κανένα 2μηνο να δεις αν θα σου ξανακάνουν γρατζουνιά. Γιατί είναι κρίμα να το βάψεις κ να σου ξανακάνουν. Στο δικό μας έριξαν οξύ κ χάλασαν το χρώμα του. Το φτιάξαμε, αλλά ακόμα φοβάμαι μήπως κανείς το ξανακάνει. Νομίζω κατάλαβα ποιος το έκανε, κ περιμένω να τον πιάσω στα πράσα. Τον έχω υπόψιν μου. Αν σου το ξανακάνουν, ίσως να είναι κομπλεξικοί μαζί σου. Αν όχι ή αυτό που έκαναν τους ήταν αρκετό, ή σου το έκαναν τυχαία... Εγώ πάντως θα ανησυχούσα κ για 2ο χτύπημα τον πρώτο καιρό. Οπότε θα το έκανα στην αρχή με πινελάκι κ μετά από κανένα εξάμηνο που θα άνοιγε ο καιρός θα το έβαφα.
-
Αξιόπιστη πηγή αναφέρει χιονόνερο στο Πανόραμα. Αν πιο πάνω ρίχνει καλά σκέφτομαι αύριο να ανέβω να δοκιμάσω τα alpin
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αξιόπιστη πηγή αναφέρει χιονόνερο στο Πανόραμα. Αν πιο πάνω ρίχνει καλά σκέφτομαι αύριο να ανέβω να δοκιμάσω τα alpinΗ πηγη σου ειναι αναξιοπιστη πληρως Ουτε Πανοραμα, ουτε Χορτιατη ριχνει κατι...
-
Θα του τα ψάλω! Αν δεις τίποτα ενημέρωσε σε παρακαλώ σχετικά να ανέβω αύριο καμιά βολτούλα
-
Κάποιοι από εμάς ήδη χαίρονται το χιόνι...
-
Καλά μην ντρέπεσαι. Δοκίμασε ultrex και θα δεις διαφορά στα ορεινά...
-
Καλα,αυτο παλι με το ακουστικο παρκαρισμα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο! Ρε τι μαλακια τους δερνει ολους;;; Ειδικα οταν πηγαινω σε cosmos,carrefour κλπ ομοειδη το αμαξι το παρκαρω μονο του οσο πιο μακρυα γινεται!!!Αλλα ενταξει,η κατασταση με το παρκαρισμα στα εμπορικα εχει πολυ γελιο!Χαρακτηριστικο παραδειγμα...πηγαινω τις προαλλες στο cosmos(το τρωω πολυ στη μαπα τελευταια επειδη δουλευει η κοπελα μου εκει) κ ενω ακριβως διπλα απο την εισοδο με τα δελφινακια υπηρχαν απειρες θεσεις(κ δε μιλαω για εκεινες για τους αναπηρους που ειναι μονιμως πιασμενες απο διανοητικα 'αναπηρους') μορτης με Χ5 παει κ το παρκαρει πανω στο μικρο πεζοδρομιο που υπαρχει στην ακρη της καθε σειρας... Ε τι το πηραμε το τζιπ δικε μου;;;
-
To παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο του κοσμος δεν δημιουργεί πρόβλημα όμως, εφ όσον κανείς δεν περπατάει εκεί. Για μένα είναι οκ.
-
Ροκσταρ και εσύ το κάνεις ε;
-
νταξει ο ανθρωπος ειναι καφρος..
-
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
To παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο του κοσμος δεν δημιουργεί πρόβλημα όμως, εφ όσον κανείς δεν περπατάει εκεί. Για μένα είναι οκ.ναι, αλλά είναι δείγμα έλλειψης παιδείας.
δηλ, αν ήταν έτσι ας έκαναν κ το πεζοδρόμιο θέση στάθμευσης επίπεδη κ όχι υπερυψωμένη. υπάρχει εκεί τουλάχιστον για αισθητικούς λόγους. κ ο κάφρος πάει κ παρκάρει... αναπηρία... -
Μα το θεμα ειναι οτι ακριβως διπλα υπηρχαν απειρες κανονικες θεσεις να παρκαρει! Μια καλη ιδεα νομιζω θα ηταν να υπαρχει ενα χωματινο λασπωμενο παρκινγκ ειδικα για 4χ4 ακριβως μπροστα απο την εισοδο του cosmos!!!
-
Tρελή μούρη θα πουλούσαν!
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Μα το θεμα ειναι οτι ακριβως διπλα υπηρχαν απειρες κανονικες θεσεις να παρκαρει! Μια καλη ιδεα νομιζω θα ηταν να υπαρχει ενα χωματινο λασπωμενο παρκινγκ ειδικα για 4χ4 ακριβως μπροστα απο την εισοδο του cosmos!!!αυτο το φαινομενο το εχω παρατηρησει και εγω πλλες φορες ακομα και την καθημερινη οπου υπαρχουν εκατονταδες θεσεις κενες
Τα σαββατοκυριακα μερικοι τζιπαδες τα βαζουν και επανω στο γρασιδι στην πισω μερια του Κοσμος,χωρις μαλιστα οι σεκιουρηταδες να τους λενε τιποτα
Posts προς Θεσσαλονικείς