-
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ Ι 30 STYLE ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ 205-55-16 (+ 1000 € )
-
Ο χρήστης FRAGISCOS έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ Ι 30 STYLE ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ 205-55-16 (+ 1000 € )+1000 Ευρώ??? Σαν πολλά δεν είναι ???
-
[quote='christos.dimou'][quote='FRAGISCOS']ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ Ι 30 STYLE ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ 205-55-16 (+ 1000
-
Μήπως είναι κάποια πιο πλούσια έκδοση;
-
Νομίζω οτι αυτά τα αυτοκίνητα CEED και i30 τα οποία στην Ελλάδα δεν έχουν μεταπωλητική αξία είναι σοφότερο να αγοράζεις την πιο βασική έκδοση χωρίς πολλά πολλά. Οταν πας να το πουλήσεις ο εξοπλισμός του χάνεται και το πουλάς στην ίδια τιμή με τη βασική έκδοση. Εάν είναι να βάζεις επιπλέον το χέρι για εξοπλισμό, απλά επιλέγεις κάτι άλλο σε ευρωπαικό η γιαπωνέζικο.
-
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ (ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΑΡ) ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ Η ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ SITROEN SAXO ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ...............
ΑΓΟΡΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2001 9500 ΕΥΡΩ (3250000 ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ)
ΠΩΛΗΣΗ ΔΕΚΑΜΒΡΙΟΣ 2007 4000 ΕΥΡΩ
ΧΛΜ 39780
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ HYUNDAI ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ SAXO
ΙΔΩΜΕΝ.................................. -
Τότε θα μπορούσες να πάρεις ένα μοντέλο προς τη λήξη της ζωής του, με μεγάλη έκπτωση και πολλά εξτρά. Πχ το focus. Ή το I30 σε...4 χρόνια.
1000 ευρώ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ για 16άρες ζάντες. Πάρτο όπως είναι και βάλτου τις ζάντες ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΟΥ με λάστιχα ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΟΥ. Τα λάστιχα θα πάνε γύρω στα 450 ευρώ σε αυτή τη διάσταση, οι ζάντες όσο θες εσύ να δώσεις. -
ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ 500 ΠΕΡΙΠΟΥ (ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ)
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 600 ΕΥΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ Η ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΟΥ HYUNDAI.
ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ -
ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ 500 ΠΕΡΙΠΟΥ (ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ)
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 600 ΕΥΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ Η ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΟΥ HYUNDAI.
ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙΜε παρεξήγησες. Εάν το θέλεις για 10 χρόνια το αμάξι τότε εντάξει. Επίσης θεωρώ την ΚΙΑ και τη HYUNDAI πολύ σωστές και σοβαρές εταιρίες με πολύ ποιοτικά και ειδικά αξιόπιστα αυτοκίνητα. Σαφώς και είναι πολύ καλύτερα τα ceed kai i30 από πολλά ευρωπαικά. Απλά στην ελλάδα υπάρχει το κόμπλεξ του νεοπλουτισμού που ρίχνει την μεταπωλητική αξία. Αφού το θέλεις για 10 χρόνια λοιπόν και πάνω, τότε έκανες την καλύτερη επιλογή γιατί σίγουρα δε θα σε ταλαιπωρίσει το αμάξι με ηλίθιες βλάβες. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!
-
καλοτάξιδο με ασφαλή χλμ!
-
ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙΝα πάρω Ι30 στην κόρη μου;
Είναι καλό για προίκα;(τουλάχιστον θα γλιτώσω από τον pasxo για γαμπρό )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και η PEUGEOT κάνει ανάλογη έκπτωση εάν ήσουν η έισαι πελάτης της εσύ η μέλος της οικογένειας σου...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Eσυ θα χασεις... Αν παντως θες την κορη σου ασφαλη,δε θα στο προτεινα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eσυ θα χασεις... Αν παντως θες την κορη σου ασφαλη,δε θα στο προτεινα...
Δηλαδή σε κάνα grande punto θα είναι πιο ασφαλής?
-
Ε γι οσο δουλέυει ίσως......
Αλλα όχι για πολύ................... -
Αλλα όχι για πολύ...................Κλασσικη προσπαθεια αυτοεπιβεβαιωσης της επιλογης μας, μεσω λασπολογησης του αντιπάλου.
Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα...Εεεε ρε κομπλεξ που κουβαλαει αυτος ο λαος ακομα...
-
ισοπέδωση των πάντων ...
όλα τα γαλλικά, ιταλικά χαλάνε ...όλα τα ιαπωνικά είναι άσχημα...όλα τα γερμανικά είναι ποιοτικά.
βεβαίως τίποτα από όλα υτά δεν ισχύει στο σύνολο τους.
κάθε εταιρεία και κάθε μοντέλο είναι ιδιαίτερη περίπτωση.
-
+1
-
Παιδιά συγγνώμη αλλά δεν άρχισα εγώ την ειρωνία.
Αλλωστε όλοι με βάση τις εμπειρίες μας μιλάμε. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αλλα όχι για πολύ...................Κλασσικη προσπαθεια αυτοεπιβεβαιωσης της επιλογης μας, μεσω λασπολογησης του αντιπάλου.
Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα...Εεεε ρε κομπλεξ που κουβαλαει αυτος ο λαος ακομα...
εσυ πιστευεις οτι ειναι κομπλεξ? δε λεω ευκολη δικαιολογια αλλα μαλλον ειναι περισσοτερο θεμα μ@λ@κι@ς και προσπαθειας μπουρδελοποιησης του φορουμ. ισως αν ειχαν μεινει τα θεματα 'Θαψτε τα ταδε' να ειχαν ηρεμησει τα αλλα. το τι ταμπελες μπαινουν σε κατι θεματα που μπηκα κατα τυχη γιατι δε με ενδιαφερουν....
και δεν αναφερομαι ουτε στον manosk ουτε στον FRAGISCOS , αλλοι την ξεκινησαν και τη συνεχιζουν αυτη την ιστορια.
λασπολογηση
Hyundai i30