-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Α! Περι 5οο, αναμένεται και πιθανή (ακριβότερη) συνέχεια πέραν του Abarth. Δεν θα έχει σήμα Fiat, ούτε σήμα το σκορπιό
για λέγε????
Είπαμε, ΑΝ βγει, θα έχει άλλο σήμα. Έμβιο, θεωρείται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, πιο πολύ κι απ' το σκύλο. Στην αυτοκίνηση, είθισται να είναι μαύρο, σηκωμένο στα πίσω πόδια και σε κίτρινο φόντο
Αν βγει .... είναι τρελλοί αυτοί οι Ιταλοί !!!
-
http://www.autobild.de/artikel/Themen-T ... 65228.html
-
εγω παντως απο σημερα ειμαι στο Μοτορ Σοου Μπολωνιας σε λιγο θα παω και αν και το εχω δει απο κοντα το 500 δεν με εχει ενθουσιασει...
αντιθετα ολες τις φιλες/γνωστες μου τις εχει ενθουσιασει το iQ...
-
Συγνώμη αλλά είναι αυτοκίνητο αυτό? Για 8 χιλιαρικάκια αρχική καλό θα ήταν αλλά για 11μισι γιατί? Για Κώτσους ψάχνουν? Και μη μου πειτε και για το smart beatle και mini γιατί και αυτά και Κώτσους έχουν φτιαχτεί...
-
Ο χρήστης ferox έγραψε:
Συγνώμη αλλά είναι αυτοκίνητο αυτό? Για 8 χιλιαρικάκια αρχική καλό θα ήτανΚαι πολλα λες.
-
Ο χρήστης ferox έγραψε:
Συγνώμη αλλά είναι αυτοκίνητο αυτό? Για 8 χιλιαρικάκια αρχική καλό θα ήταν αλλά για 11μισι γιατί? Για Κώτσους ψάχνουν? Και μη μου πειτε και για το smart beatle και mini γιατί και αυτά και Κώτσους έχουν φτιαχτεί...Εγω πιστευω πως θα επρεπε να το δινουν δωρο μεσα στις διπλες συσκευασιες του Dixan... σιγα την κουραδα που την λενε και αμαξι... Ακου εκει 8 χιλιαρικα...
-
Ο χρήστης ferox έγραψε:
Συγνώμη αλλά είναι αυτοκίνητο αυτό? Για 8 χιλιαρικάκια αρχική καλό θα ήταν αλλά για 11μισι γιατί? Για Κώτσους ψάχνουν? Και μη μου πειτε και για το smart beatle και mini γιατί και αυτά και Κώτσους έχουν φτιαχτεί...Κώτσοι υπάρχουν πολλοί, μαζί με αυτούς και εγώ γιατί 80% είμαι να το αγοράσω.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Συγνώμη αλλά είναι αυτοκίνητο αυτό? Για 8 χιλιαρικάκια αρχική καλό θα ήταν
Και πολλα λες.
-
Αυτό μου μ'ενοχλεί είναι ότι θα γεμίσει madamίτσες που θα το πάρουν στάνταρ και θα το πάιζουν και άτομα που θα κυκλοφορούν με το 500.
madamίτσα rules
-
Ο χρήστης SSK έγραψε:
Συγνώμη αλλά είναι αυτοκίνητο αυτό? Για 8 χιλιαρικάκια αρχική καλό θα ήταν αλλά για 11μισι γιατί? Για Κώτσους ψάχνουν? Και μη μου πειτε και για το smart beatle και mini γιατί και αυτά και Κώτσους έχουν φτιαχτεί...
Κώτσοι υπάρχουν πολλοί, μαζί με αυτούς και εγώ γιατί 80% είμαι να το αγοράσω.
Εάν έχεις λεφτά φίλε εντάξει. Άλλος πάει στα μπουζούκια και σε ένα βράδυ χαλάει 20.000 ευρώ. Από πλευράς αξίας όμως σαν αυτοκίνητα αυτά τα smart 500 mini και beatle είναι τραγικά υπερτιμημένα γιατί απλά πληρώνεις το design και όχι τα αυτοκίνητο. Βασικά έχω άλλη φιλοσοφία περι αυτοκινήτου και design. Σε ότι αφορά το αυτοκίνητο θέλω να αγοράζω αυτοκίνητο και όχι design. Ειδικά το 500 σαν κατασκευή και μόνο δεν αξίζει ούτε το 1/15 της τιμής που πωλείται. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα προτιμούσα δηλαδή ένα νέο Daihatsu Cuore με 8800 ευρώ που προσφέρει πολλά περισσότερα και ας υπολείπεται σε design. Είναι πολύ πιο τίμιο και δε ψάχνει για Κώτσους...
-
ferox
Εχεις στην κατοχη σου καποιο Κορεατικο;
-
Ρε Πασχάλη που κολλάει αυτό τώρα?
Θες και απόδειξη ότι η τιμή του είναι υπερβολική? Γράψε με επιχειρήματα, τι παραπάνω έχει το 500 από το Panda. Το Panta με +2 πόρτες παραπάνω, η βασική έκδοση ξεκινάει από 8.990. Άντε πες με το 1.2 μοτερ από 9.900. Δηλαδή ΚΑΤΩ από 10.000 €! Το 500 σου λέει ξεκινάει η ΒΑΣΙΚΗ έκδοση από 11.500 €. Πως το δικαιολογείς αυτό? Πληρώνεις τζαμπα χρήματα σε design ή όχι?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εγω πιστευω πως θα επρεπε να το δινουν δωρο μεσα στις διπλες συσκευασιες του Dixan... σιγα την κουραδα που την λενε και αμαξι... Ακου εκει 8 χιλιαρικα...
Έ μα... με τα κορόιδα,έτσι, καλά τα λέει ο φίλος ferox!
Στις απλές συσκευασίες Dixan να τα δίνoυν,όχι στις διπλές!! -
Va-scoupegt
Μη μου νευριαζεις εμενα νταξει;
Λοιπον,δε θεωρω οτι ειναι φτηνο,αλλα ουτε και ακριβο.Ο καθενας βεβαια θεωρει με τα δικα του κριτηρια τι ειναι ακριβο και τι οχι.Οπως ξερεις,για μενα το ceed ειναι ΠΑΝακριβο.Και σου εχω ξαναπει οτι ουτε αν κοστιζε 5Κ δε θα το παιρνα.. Για το 500 τωρα,αν κοστιζε 8990 θα θεωρουσα οτι εχει πολυ φτηνες παραχωρησεις,ειτε στο εσωτερικο του ειτε καπου αλλου.. Μια τιμη στα 10500 (το ψυχολογικο οριο ανω των 10Κ) θα ηταν απολυτως λογικη.Τωρα τα 11500 οκ ειναι ψιλοπολλα.Αλλα οταν καποιος παιρνει αμαξι μη μου πεις οτι κοιταει το 700-800 ή 1000 ευρω παραπανω εφοσον το ενα του αρεσει πολυ περισσοτερο απο το αλλο. Εκτος αν προκειται να παρεις κατι να κανεις τη δουλεια σου και θες να εχει 4 ροδες,μια μετωπη για ψυχολογικη προστασια αντε και κανα a/c για τους καυσωνες.. (μολις σου περιεγραψα το προηγουμενο σου αμαξι αν δεν το καταλαβες.. ).Τεσπα.
Το παραπανω λοιπον κολλαει στο οτι το σκεπτικο του φιλτατου ferox 'προδιδει' σκεπτικο τυπικου αγοραστη Κορεατικου και σε 5-6 χρονια κινεζικου.Μπορει ο ανθρωπος βεβαια να μην εχει καν κορεατικο,να χει κατι παρεμφερες.. Γι αυτο λοιπον κι εσυ (ως πρωην κατοχος.. ) μου θιχτηκες για τα Youdie... -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εγω πιστευω πως θα επρεπε να το δινουν δωρο μεσα στις διπλες συσκευασιες του Dixan... σιγα την κουραδα που την λενε και αμαξι... Ακου εκει 8 χιλιαρικα...
Έ μα... με τα κορόιδα,έτσι, καλά τα λέει ο φίλος ferox!
Στις απλές συσκευασίες Dixan να τα δίνoυν,όχι στις διπλές!!Sorry που θα ακουστεί άκομψο, αλλά επειδή έχω ακούσει πολλά άτομα να παραπονιούνται για αυτό το θέμα...
Έτσι υποδέχεστε νέα άτομα στο forum? Με το να ειρωνεύεστε την γνώμη τους? Τι εντύπωση λέτε να σχηματίσει ο ferox και οποιοσδήποτε άλλος νέος χρήστης βρεθεί στη θέση του?
Άλλο να κάνουμε ειρωνικά σχόλια μεταξύ μας που είμαστε καιρό εδώ μέσα και δεν παρεξηγούμαστε εύκολα (καλά τρόπος του λέγειν και αυτός ) και άλλο σε ένα άτομο που έχει λίγο καιρό παρουσίας στο forum. Δεν βλάπτει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί σε αυτό.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ρε Πασχάλη που κολλάει αυτό τώρα?Θες και απόδειξη ότι η τιμή του είναι υπερβολική? Γράψε με επιχειρήματα, τι παραπάνω έχει το 500 από το Panda. Το Panta με +2 πόρτες παραπάνω, η βασική έκδοση ξεκινάει από 8.990. Άντε πες με το 1.2 μοτερ από 9.900. Δηλαδή ΚΑΤΩ από 10.000 €! Το 500 σου λέει ξεκινάει η ΒΑΣΙΚΗ έκδοση από 11.500 €. Πως το δικαιολογείς αυτό? Πληρώνεις τζαμπα χρήματα σε design ή όχι?
Είναι εντελώς ανάλογος ο εξοπλισμός των δύο εκδόσεων (ερώτηση ειλικρινής)?
Σε τελική ανάλυση το 500,πέρα από τις χάρες του ως αυτοκινήτου,καλείται να παίξει το παιχνίδι του ρετρό,του design και της μόδας,αν θέλεις..
Δεν βρίσκω πού είναι το κακό....
Ο χρηστικός εξορθολογισμός των αντικειμένων βρήκε την πλήρη έκφρασή του κατά τα χρόνια του σταλινισμού,προσωπικά δεν είμαι οπαδός..
Κατά τη θεώρησή σου,πολλά αυτοκίνητα κουπέ,κάμπριο κλπ δεν θα έπερεπε να πωλούνται ακριβότερα,εφ΄όσον στηρίζονται σε άλλα πλαίσια πρακτικότερων αυτοκινήτων..
Κατά μία έννοια σωστό το ανωτέρω (χονδρικά ανεφέρθην),ωστόσο,το παιχνίδι της αισθητικής συχνά δεν μετράται ακριβώς με τα ευρώ,και για πολλούς ένα αυτοκίνητο δύναται να προσφέρει απολαυσεις πέρα από πόρτες,θέσεις,αερόσακκους -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Va-scoupegtΜη μου νευριαζεις εμενα νταξει;
Λοιπον,δε θεωρω οτι ειναι φτηνο,αλλα ουτε και ακριβο.Ο καθενας βεβαια θεωρει με τα δικα του κριτηρια τι ειναι ακριβο και τι οχι.Οπως ξερεις,για μενα το ceed ειναι ΠΑΝακριβο.Και σου εχω ξαναπει οτι ουτε αν κοστιζε 5Κ δε θα το παιρνα.. Για το 500 τωρα,αν κοστιζε 8990 θα θεωρουσα οτι εχει πολυ φτηνες παραχωρησεις,ειτε στο εσωτερικο του ειτε καπου αλλου.. Μια τιμη στα 10500 (το ψυχολογικο οριο ανω των 10Κ) θα ηταν απολυτως λογικη.Τωρα τα 11500 οκ ειναι ψιλοπολλα.Αλλα οταν καποιος παιρνει αμαξι μη μου πεις οτι κοιταει το 700-800 ή 1000 ευρω παραπανω εφοσον το ενα του αρεσει πολυ περισσοτερο απο το αλλο. Εκτος αν προκειται να παρεις κατι να κανεις τη δουλεια σου και θες να εχει 4 ροδες,μια μετωπη για ψυχολογικη προστασια αντε και κανα a/c για τους καυσωνες.. (μολις σου περιεγραψα το προηγουμενο σου αμαξι αν δεν το καταλαβες.. ).Τεσπα.
Το παραπανω λοιπον κολλαει στο οτι το σκεπτικο του φιλτατου ferox 'προδιδει' σκεπτικο τυπικου αγοραστη Κορεατικου και σε 5-6 χρονια κινεζικου.Μπορει ο ανθρωπος βεβαια να μην εχει καν κορεατικο,να χει κατι παρεμφερες.. Γι αυτο λοιπον κι εσυ (ως πρωην κατοχος.. ) μου θιχτηκες για τα Youdie...Φίλε ούτε κορεάτικα ούτε κινέζικα ούτε ιστορίες. Mercedes C200 έχω 4 ετών. να σου πω μόνο οτι θεωρώ τα σημερινά Κορεάτικα μιας και τα ανέφερες πολύ καλύτερα από τα σημερινά Ιταλικά που για μένα είναι εντελώς αστεία αυτοκίνητα από όλες τις απόψεις. Εχουν design μεν αλλά δε φτάνει για μένα. Για να σε προλάβω η Mercedes είναι υπερτιμημένη και αυτή αλλά αγοράζεις αυτοκίνητο, όχι ιταλική κουζίνα ούτε κουβά ούτε μπανιέρα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Va-scoupegtΜη μου νευριαζεις εμενα νταξει;
Λοιπον,δε θεωρω οτι ειναι φτηνο,αλλα ουτε και ακριβο.Ο καθενας βεβαια θεωρει με τα δικα του κριτηρια τι ειναι ακριβο και τι οχι.Οπως ξερεις,για μενα το ceed ειναι ΠΑΝακριβο.Και σου εχω ξαναπει οτι ουτε αν κοστιζε 5Κ δε θα το παιρνα.. Για το 500 τωρα,αν κοστιζε 8990 θα θεωρουσα οτι εχει πολυ φτηνες παραχωρησεις,ειτε στο εσωτερικο του ειτε καπου αλλου.. Μια τιμη στα 10500 (το ψυχολογικο οριο ανω των 10Κ) θα ηταν απολυτως λογικη.Τωρα τα 11500 οκ ειναι ψιλοπολλα.Αλλα οταν καποιος παιρνει αμαξι μη μου πεις οτι κοιταει το 700-800 ή 1000 ευρω παραπανω εφοσον το ενα του αρεσει πολυ περισσοτερο απο το αλλο.Δεν είναι καμιά μάρκα με κύρος να πεις ότι καλά κάνει και τσιμπάει τις τιμές (λόγω ονόματος κτλ). Ένα Fiat είναι. Και μάλιστα ο πρόγονός του ήταν φθηνό αυτοκίνητο.
Εκτος αν προκειται να παρεις κατι να κανεις τη δουλεια σου και θες να εχει 4 ροδες,μια μετωπη για ψυχολογικη προστασια αντε και κανα a/c για τους καυσωνες.. (μολις σου περιεγραψα το προηγουμενο σου αμαξι αν δεν το καταλαβες.. ).
Αν εννοείς ένα από τα αυτοκίνητα μου ναι. Γιατί έχω αλλάξει αρκετά αυτοκίνητα Πασχαλούκο και έχω οδηγήσει (μέσω εταιρειών κτλ) πολλά που δεν μπορείς να ξέρεις. Το αυτοκίνητο αυτό που αναφέρεσαι εκείνο που ξέρω είναι ότι το πλήρωσα ΜΙΑ φορά και τα έχω κάνει απόσβεση αυτά τα χρήματα στο πολλαπλάσιο. Στην δική σου περίπτωση που επέλεξες FIAT αν δεν κάνω λάθος με τις βλάβες κτλ το έχεις πληρώσει ΔΙΠΛΑΣΙΟ και βάλε...
Τεσπα.
Το παραπανω λοιπον κολλαει στο οτι το σκεπτικο του φιλτατου ferox 'προδιδει' σκεπτικο τυπικου αγοραστη Κορεατικου και σε 5-6 χρονια κινεζικου.Μπορει ο ανθρωπος βεβαια να μην εχει καν κορεατικο,να χει κατι παρεμφερες.. Γι αυτο λοιπον κι εσυ (ως πρωην κατοχος.. ) μου θιχτηκες για τα Youdie...Δεν θίχτηκα γιατί δεν τρώω κολλήματα με τις μάρκες. Εξάλλου είναι κακό ένας άνθρωπος βάσει δικών του κριτηρίων να επιλέξει ένα αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες του, είναι αξιόπιστο και δεν θα τον προβληματίζει κάθε τρεις και λίγο με χαζοβλάβες?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Sorry που θα ακουστεί άκομψο, αλλά επειδή έχω ακούσει πολλά άτομα να παραπονιούνται για αυτό το θέμα...
Έτσι υποδέχεστε νέα άτομα στο forum? Με το να ειρωνεύεστε την γνώμη τους? Τι εντύπωση λέτε να σχηματίσει ο ferox και οποιοσδήποτε άλλος νέος χρήστης βρεθεί στη θέση του?
Άλλο να κάνουμε ειρωνικά σχόλια μεταξύ μας που είμαστε καιρό εδώ μέσα και δεν παρεξηγούμαστε εύκολα (καλά τρόπος του λέγειν και αυτός ) και άλλο σε ένα άτομο που έχει λίγο καιρό παρουσίας στο forum. Δεν βλάπτει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί σε αυτό.
Αγαπητέ,τώρα το είδα...
Δεν νομίζω ότι το φόρουμ αυτό είναι ειρωνικό προς τα νέα μέλη,αντιθέτως θα έλεγα είναι ιδιαίτερα φιλόξενο,κρίνοντας και από την περιστασιακή μου παρουσία σε άλλα fora..
Ωστόσο,το forum αυτό αγαπάει το μέτρο,διότι έτσι επιβιώνει μεταξύ τόσο διαφορετικών ανθρώπων..
Δεν έχει να κάνει με το 'νέος' και 'παλαιός',αλλά με την ανοχή-αντοχή σε συλλήβδην απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.Αν ο φίλος ferox αισθάνεται **προσβεβλημένος,**πρώτος εγώ του ζητώ συγγνώμη,αλλά τον καλώ να διαβάσει και κάποια μήνυματα παρακάτω,από αυτούς που αποκάλεσε άφρονες Κώτσους,που έχουν λεφτά για πέταμα...
Τότε ίσως αντιληφθεί ότι η **δράση **φέρνει αντίδραση!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Sorry που θα ακουστεί άκομψο, αλλά επειδή έχω ακούσει πολλά άτομα να παραπονιούνται για αυτό το θέμα...
Αγαπητέ,τώρα το είδα...
Δεν νομίζω ότι το φόρουμ αυτό είναι ειρωνικό προς τα νέα μέλη,αντιθέτως θα έλεγα είναι ιδιαίτερα φιλόξενο,κρίνοντας και από την περιστασιακή μου παρουσία σε άλλα fora..
Ωστόσο,το forum αυτό αγαπάει το μέτρο,διότι έτσι επιβιώνει μεταξύ τόσο διαφορετικών ανθρώπων..
Δεν έχει να κάνει με το 'νέος' και 'παλαιός',αλλά με την ανοχή-αντοχή σε συλλήβδην απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.Αν ο φίλος ferox αισθάνεται **προσβεβλημένος,**πρώτος εγώ του ζητώ συγγνώμη,αλλά τον καλώ να διαβάσει και κάποια μήνυματα παρακάτω,από αυτούς που αποκάλεσε άφρονες Κώτσους,που έχουν λεφτά για πέταμα...
Τότε ίσως αντιληφθεί ότι η **δράση **φέρνει αντίδραση!
Οχι φίλε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δε μου πέρασε καν από το μυαλό καμία προσβολή η τέτοια πράγματα. Προσωπικά λέω πάντα τη γνώμη μου όπως και οι άλλοι το ίδιο θέλω να κάνουν. Έχεις δίκιο οτι η αναφορά στους Κώτσους δεν ήταν η αρμόζουσα αλλά μερικές φορές πρέπει να λέμε την αλήθεια και κατάμουτρα. Οταν σου πλασάρουν ένα προϊόν αξίας 10 ευρώ για 60 και εσύ το αγοράζεις Κώτσος είσαι και αυτό δεν αλλάζει... Και ειδικά για το θέμα μας μα είναι δυνατόν να πουλάνε ένα πλαστικό αμάξι που κατασκευάζεται στην Πολωνία μάλιστα στη βασική του έκδοση με 11500? Δηλαδή άμα κατασκευαζόταν στην Ιταλία πόσο θα έκανε? Επειδή μοιάζει με το παλιό 500αράκι του 50? Μα εκείνο ήταν το φθηνότερο αμάξι της εποχής τους και απευθύνονταν στους φτωχότερους ανθρώπους που ήθελαν να αποκτήσουν 4 ρόδες..
Αυτή η μόδα να παίρνουμε τα αμάξια του λαού κάποτε και να τα μετατρέπουμε σε premium σήμερα τι θέλει να μας δείξει? Ότι ψάχνουν για Κώτσους και απ’ότι φαίνεται από τη ζήτηση σήμερα οι Κώτσοι είναι πολύ της μόδας και όχι τα ρετρό αμάξια όπως νομίζουμε… Μάλιστα φωνάξτε και εσείς μήπως και η ΦΙΑΤ ρίξει τις τιμές. Εάν όμως επικροτείτε τις απαράδεκτες αυτές τιμές τότε τι κερδίζετε?
FIAT 5oo 2007