-
Ευχαριστώ Κων/τίνε! Όπως θέλεις. Πάμε και παρέα
-
Πότε θα πας;
-
Μάλλον για αύριο λέω
-
Οκ, στείλε μου ένα μνμ, και αν είμαι εδώ πάμε (παίζει να πάω μια εξόρμηση προς Όλυμπο, γιαυτό).
-
Οκ θα σου τηλ Κωνσταντίνε!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την συμπαράσταση και τη βοήθεια. Εκεί θα πάω τελικά όπως είπατε θα κάνω. Εμείς να είμαστε καλά και όλα γίνονται απλά ώρες ώρες το μυαλό κολλάει με την κακεντρέχεια ορισμένων.Καλοκαίρι σε υπόγειο πάρκινγκ ΑΒ πρωινό καθημερινής, σε θέση που δεν εμπόδιζε και δεν πάρκαρε άλλο όχημα από δεξιά (είχε κολώνες) έκαναν στην slk χαρακιά όλη την δεξιά πλευρά. Αυτό το μ@υνόπανο που το έκανε, έτσι και το πετύχαινα στανταρ θα το είχα στείλει νοσοκομείο.
Κωνσταντίνε εσύ να είσαι καλά. Αυτά επισκευάζονται. Εύχομαι να τα λουστούν και να ζημιωθούν στο πολλαπλάσιο όσοι κάνουν όλες αυτές τις κακοήθεις ενέργειες.
-
Μάλλον για αύριο λέωΑύριο παίζει Μπάνσκο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μάλλον για αύριο λέω
Αύριο παίζει Μπάνσκο.
Με ποιους παιζουν αυτοι;
Αμαν πια, μ' αυτα τα χωρια του UEFA... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μάλλον για αύριο λέω
Αύριο παίζει Μπάνσκο.
Άσε Λεωνίδα μην με μπριζώνεις Μόλις συνήλθα από την γαστρεντερίτιδα και λέω να μείνω με τα 1000 ζόρια μέσα, μιας που την άλλη Παρασκευή πάω Γερμανία...άσε μην πάθουμε κάτι. Θα είναι πολύ καλά Μπάνσκο! Καλά πώς μας ξέφυγες εσύ το προηγούμενο Σάββατο?
-
Μάλλον για αύριο λέωΤο πιθανοτερο ειναι να χρειαζεται να κλεισεις ραντεβου για να πας...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μάλλον για αύριο λέω
Αύριο παίζει Μπάνσκο.
Με ποιους παιζουν αυτοι;
Αμαν πια, μ' αυτα τα χωρια του UEFA...Κάτι μου λέει όμως κάθε Πέμπτη κάθεσαι καναπέ και βλέπεις τα χωριά να παίζουν....
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Μάλλον για αύριο λέω
Το πιθανοτερο ειναι να χρειαζεται να κλεισεις ραντεβου για να πας...
Θα περάσω μια βόλτα αν είναι να το δούνε κλπ και αν είναι να κλείσουμε ένα ραντεβού. Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
lol....και στα ρουχάδικα πριν μπεις σου λένε να βγάλεις τα ρούχα σου επειδή πουλάνε ρούχα?Καμία σχέση....απαγορεύεται με το κράνος να μπεις μέσα γιατί φοβούνται πιθανή ληστεία με καλυμένο το πρόσωπο με το κράνος...το ίδο κάνουν και τα carefour και τα jumbo κτλ....
Μα δεν είπα να μπεις φορώντας το! Τότε σίγουρα θα τραβούσε την προσοχή με τη κακή έννοια. Το να το φορέσεις αφότου μπεις δεν παίζει γιατί ήδη θα σε έχουν καταγράψει οι κάμερες. Η πολιτική του μαγαζιού είναι για να μην το αλλάξεις στα κρυφά με ένα από το ράφι. Χαζό blanket rule -και στη περίπτωση αυτή αστείο- αλλά έχει λογική.
Στα Carrefour πάντως δεν είχαν πρόβλημα.
Σήμερα το πρωί είχε μπλόκο για μηχανάκια στην εθν. αμύνης, κάτω από την εγνατία, απέναντι από το ABC ενώ το μεσημέρι μπάτσος σταματούσε αυτοκίνητα που ανέβαιναν από δωδεκανήσου και αντί να πάνε αριστερά ή δεξιά στην εγνατία, τραβούσαν επάνω στην διοικητηρίου...
Kαι στον φοίνικα είχε νταβαντούρι, στου νταλίπη...
Γιατί χάνω πάντα όλη τη διασκέδαση;
Καιρός ήταν. Τα Σαββατοκύριακα όμως γιατί να το κλείνουν και να μην επιτρέπουν είσοδο για παρκάρισμα;
Θα άφηνες αυτοκίνητο μέσα στη πανεπιστημιούπολη το σ/κ; (όχι, όλο το διήμερο, έστω λίγες ώρες)
-
Δικό του θέμα αυτό, η ουσία όμως;
-
Εγώ έχω αφήσει άπειρες φορές, τα σπασμένα αμάξια είναι συνήθως στην Αγίου Δημητρίου και όχι μέσα στο Πανεπιστήμιο
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μα δεν είπα να μπεις φορώντας το! Τότε σίγουρα θα τραβούσε την προσοχή με τη κακή έννοια. Το να το φορέσεις αφότου μπεις δεν παίζει γιατί ήδη θα σε έχουν καταγράψει οι κάμερες. Η πολιτική του μαγαζιού είναι για να μην το αλλάξεις στα κρυφά με ένα από το ράφι. Χαζό blanket rule -και στη περίπτωση αυτή αστείο- αλλά έχει λογική.
Στα Carrefour πάντως δεν είχαν πρόβλημα.lol......αλλά το απόγευμα μπήκα σε μαγαζί να αγοράσω ένα μπουφάν και μου είπαν να το αφήσω έξω πριν βγω για να μην το αλλάξω κρυφά με κάποιο άλλο....
Δεν προσπαθώ να σε πείσω κιόλας αλλά αν στο ξαναζητήσουν το κράνος, ρώτα τον securitα για ποιο λόγο και θα σου πει
By the way, your post contains grammatical fallacies....
(Tο σωστό είναι Teris3**'** post....., με απόστροφο μετά το Τeris3 για να δείξεις ότι είναι ΤΟΥ Teris3 ) -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Καιρός ήταν. Τα Σαββατοκύριακα όμως γιατί να το κλείνουν και να μην επιτρέπουν είσοδο για παρκάρισμα;
Θα άφηνες αυτοκίνητο μέσα στη πανεπιστημιούπολη το σ/κ; (όχι, όλο το διήμερο, έστω λίγες ώρες)
Καλά, πέρα από το γεγονός ότι οποιοδήποτε μέτρο δεν είναι ανάγκη να το εφαρμόζουν για μένα προσωπικά , η αλήθεια είναι ότι μόνο στο πανεπιστήμιο δεν έχει παρουσιαστεί πρόβλημα στα αυτοκίνητα της οικογενείας τα τελευταία 10+ χρόνια. Αντίθετα, έχει παρουσιαστεί στο ΑΧΕΠΑ μια φορά, που είναι λίγο ιδιάζουσα περίπτωση.
Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το αν είναι ανάγκη να περιφρουρείται το πανεπιστήμιο και τα ΣΚ, ενώ θα μπορούσε να δρα επικουρικά σαν χώρος στάθμευσης για την πόλη. Ούτως ή άλλως, ο όγκος του ΣΚ στο Πανεπιστήμιο δεν νομίζω να είναι ο ίδιος με τις καθημερινές.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ έχω αφήσει άπειρες φορές, τα σπασμένα αμάξια είναι συνήθως στην Αγίου Δημητρίου και όχι μέσα στο ΠανεπιστήμιοΠραγματι αυτο ειναι αξιοπροσεκτο
τα αυτοκινητα μεσα στο πανεπιστημιο,γυρω απο την βιβλιοθηκη ,ακομα και κοντα στην θεολογικη παραμενουν αθικτα,ενω τα αυτοκινητα επι της καυτατσογλειου,εκει που τα αφηνουν πανω στο πεζοδρμειο,ειναι ολα με κατεβασμενα τζαμια
Ενα φιλαρακι μου βρηκε 2 φορες το αυτοκινητο του σπασμενο εκει,και απο μεσα να λειπει το ραδιοσιντι και τα χαρτια του -
ειναι και αλλος ο ογκος των πεζων που περναει απο κει και ο φωτισμος αν δε κανω λαθος..
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Καλά, πέρα από το γεγονός ότι οποιοδήποτε μέτρο δεν είναι ανάγκη να το εφαρμόζουν για μένα προσωπικά , η αλήθεια είναι ότι μόνο στο πανεπιστήμιο δεν έχει παρουσιαστεί πρόβλημα στα αυτοκίνητα της οικογενείας τα τελευταία 10+ χρόνια. Αντίθετα, έχει παρουσιαστεί στο ΑΧΕΠΑ μια φορά, που είναι λίγο ιδιάζουσα περίπτωση.
Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το αν είναι ανάγκη να περιφρουρείται το πανεπιστήμιο και τα ΣΚ, ενώ θα μπορούσε να δρα επικουρικά σαν χώρος στάθμευσης για την πόλη. Ούτως ή άλλως, ο όγκος του ΣΚ στο Πανεπιστήμιο δεν νομίζω να είναι ο ίδιος με τις καθημερινές.
Απλά είναι άδειο πλεόν το campus τα Σαβ/κα, όπως και τα απογεύματα των καθημερινών. Ουσιαστικός λόγος δεν υπάρχει. Επίσης είναι και εντελώς στρουθοκαμηλιστικό το μέτρο. Όποιος θέλει μπαίνει απο την είσοδο για το ΑΧΕΠΑ απο Αγ. Δημητρίου....
Και εγώ ερωτώ κάτι πολύ απλό: Τα αυτοκίνητα, που κατεβαίνουν κέντρο τις ημέρες που έχει αγώνα στο Παλέ ή κάποια μεγάλη έκθεση που θα πάνε???? Μιλάω πάντα για απογευματινές ώρες και όχι τις ώρες που πρέπει να εξυπηρετούνται/μαστε πρωτίστως οι σχετικοί με το Α.Π.Θ...
Posts προς Θεσσαλονικείς