-
Το χειρότερο πράγμα στους αγώνες, είναι οι αγωνιζόμενοι._
Εκπληκτικής ευφυϊας γενίκευση. Απορώ τι δουλειά έχεις εσύ με αυτά τα μιάσματα. Καλά θα κάνεις να παρατήσεις τους αγώνες και κάθε ενασχόληση με αυτούς, αφού αυτοί που παίρνουν μέρος στους αγώνες και αυτοί για τους οποίους γίνονται οι αγώνες είναι οι αγωνιζόμενοι και κανένας μα κανένας άλλος.
-
Βλέπω, προκάλεσαν τα λόγια μου
Οι αγωνιζόμενοι είναι αυτοί που : γκρινιάζουν, θάβουν ο ένας τον άλλον, κάνουν πολλές δοκιμές, κάνουν παρανομίες στα αυτοκίνητα τους, τα θέλουν όλα όπως τους βολεύει και (όσο περνάει από το χέρι τους) φροντίζουν για αυτό και άλλα που δεν έχει νόημα να γράψω.
Εγώ φίλε yugo, δεν έχω σχέση με τέτοιες περιπτώσεις, κοιτάζω να περνάω όσο το δυνατό πιο καλά, κάνοντας το χομπι μου, αντλώντας μόνο τα καλά από αυτό. Λειτουργώ αφαιρετικά, δηλαδή.
Με συγχωρείς αν σε πρόσβαλε κάτι που είπα ή σε έθιξε η χαμηλή, όπως υπονοείς, ευφυϊα μου.
-
-
Το βρήκα! Από εδώ και πέρα θα γίνονται αγώνες χωρίς ταγωνιζόμενους!
Έτσι όλα θα γίνουν πολύ καλύτερα!
-
http://www.youtube.com/watch?v=ivNsPiOFYIU
Αυριο θα ανεβασω κ ενα βιντεακι με τα δοκιμαστικα του Σαββατου κ ενα με το δευτερο σκελος του αγωνα την Κυριακη... -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
.......
Το χειρότερο πράγμα στους αγώνες, είναι οι αγωνιζόμενοι._Και αστείο να το λές ,δεν ειναι πετυχημένο
-
Γίνετε θέμα απλά για να γίνετε.
Ας υποθέσουμε ότι ο Κύρκος αγνόησε τη σημαία ( ). Ποιος εδώ μέσα είναι αυτός που πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος οδηγός ΔΕΝ έχει την εμπειρία να ξέρει ότι ο αγώνας έχει διακοπή και ακόμα και αν συνεχίσει αυτός, θα ακυρωθεί η προσπάθειά του(πες ότι πέρναγε δίπλα από Τζέκο και κόσμο και...τερμάτιζε). Ποιος ο λόγος να ρισκάρει; Έχει δείξει δείγματα απειθαρχίας στο παρελθόν;
Τι συζητάμε λοιπόν -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Oloi twra katsate kai estiasate sto ti egine sto K-10 kai oti 8eaths (sthn sygkekrimenh periptwsh odhgos agwnwn pistas alla pame parakatw). Sto k8 - k8a kai k9 ti egine? oyte ekei eixan shmaies? oyte ekei tis deiksane....Διάβασε λίγο πιο πίσω για αυτό. Και εγώ γράφω κάποια πράγματα που καθόμουν Κ9.
-
Λοιπον,τα βιντεακια που σας υποσχεθηκα...!
Δοκιμαστικα Σαββατου,1ο μερος
http://www.youtube.com/watch?v=SN2jn6krPo4
Δοκιμαστικα Σαββατου,2ο μερος
http://www.youtube.com/watch?v=debnX9_hO8A
Αγωνας,2ο σκελος
Youtube Video -
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Oloi twra katsate kai estiasate sto ti egine sto K-10 kai oti 8eaths (sthn sygkekrimenh periptwsh odhgos agwnwn pistas alla pame parakatw). Sto k8 - k8a kai k9 ti egine? oyte ekei eixan shmaies? oyte ekei tis deiksane....
Διάβασε λίγο πιο πίσω για αυτό. Και εγώ γράφω κάποια πράγματα που καθόμουν Κ9.
Agh moy diabasa pio pisw opws kai diabasa ayto poy eipe h nifitsa poy eipei oti htan o kriths ths 8A.....
-
Όλα καλά και στο Παλάδιο
'Αντε ρε παιδιά, ξαναχώστε τα. Η λέσχη φταίει, που δεν είχε εκεί ενδιάμεσο. Οι αγωνιζόμενοι, πάλι ξεχωριστό ήθος έδειξαν.
Και πριν αρχίσετε ότι τα βάζω όλα σε ένα τσουβάλι, αναλογιστείτε να συνέβαινε σε εσάς. -
Όλα καλά και στο Παλάδιο'Αντε ρε παιδιά, ξαναχώστε τα. Η λέσχη φταίει, που δεν είχε εκεί ενδιάμεσο. Οι αγωνιζόμενοι, πάλι ξεχωριστό ήθος έδειξαν.
Και πριν αρχίσετε ότι τα βάζω όλα σε ένα τσουβάλι, αναλογιστείτε να συνέβαινε σε εσάς.Τη δικιά μας τη καμπούρα δε τη βλέπουμε των άλλων μας πειράζει.
ps. Για να μη παρεξηγηθώ εννοώ τις υποχρεώσεις που έχουν και οι λέσχες και οι αγωνιζόμενοι.
-
Όλα καλά και στο Παλάδιο'Αντε ρε παιδιά, ξαναχώστε τα. Η λέσχη φταίει, που δεν είχε εκεί ενδιάμεσο. Οι αγωνιζόμενοι, πάλι ξεχωριστό ήθος έδειξαν.
Και πριν αρχίσετε ότι τα βάζω όλα σε ένα τσουβάλι, αναλογιστείτε να συνέβαινε σε εσάς.Χρήστο οτιδήποτε κακό πρέπει να επισημαίνεται άμεσα μηπως και την επόμενη φορά υπάρξει διόρθωση...........στην προκειμένη περίπτωση του Παλλάδιου ΝΑΙ είναι απόλυτα υπέυθυνα τα πληρώματα .........δεν σημαίνει όμως αυτο ότι πάντα τα πληρώματα φταίνε.......νομίζω ότι η περίπτωση της Ριτσώνας και του Παλλάδιου είναι τελέιως διαφορετικές
-
Για αρχή, δεν ανέφερα ποτέ ότι ΟΛΟΙ οι αγωνιζόμενοι είναι κακοί ή αλήτες ή ό,τι κακό κατάλαβε ο καθένας.
Δεν αναφερόμουν στα γεγονότα της Ριτσώνας, τα οποία δεν παρακολούθησα και από κοντά.
Έκανα ένα γενικότερο σχόλιο, παραθέτοντας προσωπική εμπειρία. Μόνο για να θίξω ότι κι οι αγωνιζόμενοι δεν είναι άμοιροι, έχουν και κάποιες ευθύνες. Έμμεσα μερικές φορές, προκαλούν και προβλήματα.Είπα την άποψη μου και εισέπραξα χλεύη και εξυπνάδες. Ok, δεν έχασα και τον ύπνο μου , αλλά το συμβαν στο Παλάδιο έδειξε ότι δεν είμαστε κι αψεγάδιαστοι.
-
Αν διαβάσεις λίγο πιο πριν το θέμα της Ριτσώνας θα καταλάβεις γιατι το είπα αυτό........και βέβαια δεν είναι άμοιροι ευθυνων οι αγωνιζόμενοι (όχι όμως πάντα) , όσοι εμπλέκονται σε ένα αγωνα είτε οργανωτές , κριτες , αγωνιζόμενοι ακόμα και θεατές μπορει να κάνουν το λάθος και να γίνει το κακό.....
-
Για αρχή, δεν ανέφερα ποτέ ότι ΟΛΟΙ οι αγωνιζόμενοι είναι κακοί ή αλήτες ή ό,τι κακό κατάλαβε ο καθένας.Δεν αναφερόμουν στα γεγονότα της Ριτσώνας, τα οποία δεν παρακολούθησα και από κοντά.
Έκανα ένα γενικότερο σχόλιο, παραθέτοντας προσωπική εμπειρία. Μόνο για να θίξω ότι κι οι αγωνιζόμενοι δεν είναι άμοιροι, έχουν και κάποιες ευθύνες. Έμμεσα μερικές φορές, προκαλούν και προβλήματα.Είπα την άποψη μου και εισέπραξα χλεύη και εξυπνάδες. Ok, δεν έχασα και τον ύπνο μου , αλλά το συμβαν στο Παλάδιο έδειξε ότι δεν είμαστε κι αψεγάδιαστοι.
Άλλο αυτό και άλλο το παρακάτω που έιχες γράψει
Christos M έγραψε:
.......
Το χειρότερο πράγμα στους αγώνες, είναι οι αγωνιζόμενοι._Τωρα συμφωνούμε
-
Tελικά αποτελέσματα στα ιστορικά έχουμε?
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Για την ιστορία και επειδή πολλά γράφονται-αναφέρονται:
Ημουν κριτής στην Κ8Α.Εβγαλα σημαία στον Κύρκο,την αγνόησε,το είπα στον Αλυτάρχη το άκουσε και το Κ9 αλλά είχε μόλις φτάσει ο Κύρκος και ίσα που πρόλαβε να δείξει την σημαία. Το Κ8 εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε να δείξει σημαία γιατί όταν 'βγήκε' ο Τζέκος, ήδη είχε περάσει ο Κύρκος το Κ8 και κατευθυνόταν προς το Κ8α.
Αρα δεν υπάρχει άρα αγαπητέ φίλε.Το είδαν τουλάχιστον 100 άτομα.Πως εσύ το συμπεραίνεις?
ΑυτάΓέμισε ο τόπος σημαίες ρε παιδια
Στήν δεξιά φουρκέτα δέν έβγαλαν σημαία.......άρα δεν την είδε ο Λάμπρος.
Στήν επόμενη δεξια έβγαλαν σημαία από λάθος σημείο ( ο κριτής καθόταν τέρμα αριστερά και κρατούσε την σημαία κάθετα και οχι οριζόντια ) άρα δεν είδε και αυτήν.
Στήν κ 10 φτάνοντας με περίπου 170 χλμ έχετε την απαίτηση να σταματήση επάνω στήν στροφή που τού έβγαλαν την σημαία
Σίγουρα είδε τα λάδια στον δρόμο και καταλαβε οτι κάτι έχει γίνει και προσεκτικά πλέον συνέχισε.
Νά πάτε ολοι εσείς οι κριτές να τρέξεται μία ανάβαση.......καί μετά να έχεται άποψη καί γνώμη. Γιατί πανικός πιάνει έσας καί τα κάνεται μπουρδ.... Στό πειθαρχικό πρέπει να πάτε πρώτα εσείς καί μετά οι υπόλοιποι.....
-
Μάιστα...
Δηλαδή δεν έχει αγνοηθεί ΠΟΤΕ μια κόκκινη σημαία, ε? Το παράδειγμα στην Κ14 που ανέφερα πιο πάνω δε σου αρκεί ε?
Να μη σου πω για σκηνικό όπου στη Ρόδο, στο S-άκι, έχει γίνει μπουρδέλο ο τόπος από λάστιχα που πέταξε κάποιος που είχε έξοδο, έχουν βγει 3 (ολογράφως ΤΡΕΙΣ) κίτρινες σημαίες, ΟΛΟΙ τις έχουν δει και περνάνε με 20, επειδή υπήρχε άνθρωπος εκεί που μάζευε τα λάστιχα (οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία 'δεν τις είδα') και 2 καυλωμένοι πέρασαν με 3η σκασμένη 30 πόντους από το κεφάλι του...
Και έχω και άλλα πολλά τέτοια σκηνικά.
Θες να πω και ονόματα μήπως?
-
...δεν αφηνουμε λιγο τους κριτες και την 'ημιμαθεια (?)' τους,να δουμε λιγο -ΞΑΝΑ- κ τους οδηγους...?
στην Ριτσωνα καποιος/οι δεν 'ειδαν' τη κοκκινη που δεν 'βγηκε εγκαιρως' κ στο σωστο 'σημειο',διαβαζω τωρα για το Παλαδιο οτι
βγηκαν εκτος αγωνα 2-3 πληρωματα επειδη δεν 'ειδαν' το σημα του Βωβου....
.... καλα απο το εργομετρικο περασαν.... βρηκαν καλη την οραση τους ...?
αν οχι,βουρ ξανα...!.
περαστικα και εις ανωτερα...
Β.
51η Ανάβαση Ριτσώνας ...