-
Aν δεν εχει καποιο αλλο σημαδι, γρατζουνια κτλ, θα πηγαινα.
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Επισκεφτηκα το Prakticer σημερα
Το καταστημα ειναι τραγικο σε αυτη τη μορφη
μοιαζει αποθηκη περισσοτερο,παρα πολυκαταστημα
ο χωρος που καποτε ηταν τα ειδη κηπου και εξοχης μετατραπηκε σε καταστημα
Τσιμεντο κατω,στους διαδρομους,πολυ μικρο.λιγα προιοντα,απελπιστικο θα ελεγαΑραγε τοσο μεγαλο μερος των κερδων τους εχαναν με το να παραμενει τελειως κλειστο το καταστημα?
Δημιουργει πολυ ασχημη εντυπωση αυτη η κατασταση,η προχειροτητα
Ενω ηθελα να παρω μερικα καθαριστικα και κατι μπογιες,εφυγα αμεσωςH Prakiker έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι μετά από σκέψη αποφάσισε αντί να αφήσει την Θεσσαλονίκη εντελώς χωρίς Praktiker για ακόμα 6 -8 μήνες, προτίμησε να ανοίξει έναν 'πάγκο' με κάποια είδη από όλο το stock του και σιγά-σιγά θα ανοίξει εντελώς...Υπολογίζουν καλοκαίρι 2008 πλήρης λειτοργεία....
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Aν δεν εχει καποιο αλλο σημαδι, γρατζουνια κτλ, θα πηγαινα.Κι εγώ προς αυτή τη μεριά έκλινα, οπότε πήγα σήμερα το απόγευμα και σε 20 λεπτά ήταν καινούριο. Πλέον όμως η τιμη ξεκινάει από τα 60 ευρώ....όχι ότι πλήρωσα τόσο
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Aν δεν εχει καποιο αλλο σημαδι, γρατζουνια κτλ, θα πηγαινα.
Κι εγώ προς αυτή τη μεριά έκλινα, οπότε πήγα σήμερα το απόγευμα και σε 20 λεπτά ήταν καινούριο. Πλέον όμως η τιμη ξεκινάει από τα 60 ευρώ....όχι ότι πλήρωσα τόσο
Στον Γιακουμπ,η οπως τον λενε?
60 Ε????
Για μια λακουβιτσα?? -
Όχι για λακουβίτσα...για την ευχαρίστηση του να έχεις το αμάξι σου καθαρό, γυαλισμένο και τίποτα να μην διακόπτει τις γραμμές του αμαξώματος....ανεκτίμητο.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Όχι για λακουβίτσα...για την ευχαρίστηση του να έχεις το αμάξι σου καθαρό, γυαλισμένο και τίποτα να μην διακόπτει τις γραμμές του αμαξώματος....ανεκτίμητο.καλα ναι δεν διαφωνω ως προς αυτο
Παρεπιμποντως τι αερας ειναι αυτος??
Και πολυ κρυο -
Απορω γιατι η δημοτικη αστυνομια δεν κανει κατι,να απομακρυνει,να δωσει προστιμο,να κανει καποια ενεργεια τελος παντων,για να σταματησει η τεραστια ρυπανση που προκαλειται στο κεντρο(Τσιμισκη κυριως,Αριστοτελους)απο την διανομη διαφημιστικων εντυπων
Ειδικοτερα εκεινος ο τυπος που εχει τα φροντιστηρια Πλατων ,ρυπαινει εδω και χρονια την πολη,παντου βλεπεις την φατσα του,στο πεζοδρομειο κατω,σε παμπριζ αυτοκινητων,σε τοιχουςΜαλιστα περσι ηταν υποφηφιος δημοτικος συμουλος και ειχε μοιρασει τονους διαφημιστικου υλικου
Μονο για τα παρκαρισμενα νοιαζονται? -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Επισκεφτηκα το Prakticer σημερα
Το καταστημα ειναι τραγικο σε αυτη τη μορφη
μοιαζει αποθηκη περισσοτερο,παρα πολυκαταστημα
ο χωρος που καποτε ηταν τα ειδη κηπου και εξοχης μετατραπηκε σε καταστημα
Τσιμεντο κατω,στους διαδρομους,πολυ μικρο.λιγα προιοντα,απελπιστικο θα ελεγαΜε λίγα λόγια θυμίζει Alex Pak...
Εγώ πήγα με τη μηχανή για να δω τιμές από κάτι χρώματα. Άφησα τα γάντια στο topcase αλλά επειδή είχε κάτι άλλα πράγματα μέσα, πήρα το κράνος μαζί μου.
Στην είσοδο με σταματάει ο ευτραφής σεκιουριτάς και μου ζητάει να αφήσω το κράνος στην υποδοχή γιατί πουλάνε και κράνη. Ναι αλλά εγώ έχω Shark (150-500
-
Προς τι;
Να δούμε τι θα γίνει και όταν μονοδρομηθεί και ο μοναδικός δρόμος της πόλης που δε φράζει ποτέ, η λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου.
Αλήθεια μ' αυτήν την υποθαλάσσια σε ποιο στάδιο υποτίθεται ότι βρισκόμαστε;
ΥΓ. Δανείζομαι (και παραλλάσσω ελαφρώς) ατάκα από το thread περί αλάρμ:
*Το διπλοπαρκάρισμα στη Θεσσαλονίκη έχει εξελιχθεί σε εθιμικό δίκαιο * -
[quote='zorz']Στην είσοδο με σταματάει ο ευτραφής σεκιουριτάς και μου ζητάει να αφήσω το κράνος στην υποδοχή γιατί πουλάνε και κράνη. Ναι αλλά εγώ έχω Shark (150-500
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
[Αλήθεια μ' αυτήν την υποθαλάσσια σε ποιο στάδιο υποτίθεται ότι βρισκόμαστε;
Απ'ότι ξερω,περιμενουμε να στεγνωσει η θαλλασα που καλύπτει το σημειο,για να ξεκινησουμε.
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αλήθεια μ' αυτήν την υποθαλάσσια σε ποιο στάδιο υποτίθεται ότι βρισκόμαστε;
Απ'ότι ξερω,περιμενουμε να στεγνωσει η θαλλασα που καλύπτει το σημειο,για να ξεκινησουμε.
Απίστευτος!
-
H υποθαλάσσια προχωρεί
-
Σήμερα πέρασα από τη παραλία με το ποδήλατο και η θάλασσα έχει στεγνώσει αρκετά.
-
Eίμαστε σε καλό δρόμο
-
Έχουμε μεγαλύτερο δέντρο από τους Αθηναίους.
-
ρε μαγκες ποια ονοματα θα σκασουν μυτη στα μπουζουκια στις γιορτες στην πολη μας?
-
Σήμερα το πρωί είχε μπλόκο για μηχανάκια στην εθν. αμύνης, κάτω από την εγνατία, απέναντι από το ABC ενώ το μεσημέρι μπάτσος σταματούσε αυτοκίνητα που ανέβαιναν από δωδεκανήσου και αντί να πάνε αριστερά ή δεξιά στην εγνατία, τραβούσαν επάνω στην διοικητηρίου...
-
Kαι στον φοίνικα είχε νταβαντούρι, στου νταλίπη...
Posts προς Θεσσαλονικείς