-
Εγώ πάντως εκείνη την εποχή θυμάμαι κάτω από 40000 και τα GLA και GLB καθότι τότε γύριζα τις αντιπροσωπείες λόγω κορωνοιού, στο διάστημα των επισκέψεων στην οικοδομή, αφού δεν είχες να κάτσεις πουθενά..

-
Για θεογυμνα αυτοκινητα με 136 αλογα . Μονο η δυνατοτητα να ενεργοποιησεις συνδεση android auto , αυτοματισμους προβολεων ηταν στα 1000 ευρω. Με τον ιδιο κινητηρα στα 163 αλογα το ποσο ανεβαινε καποια χιλιαρικα ακομη. Για τον ιδιο κινητηρα με αλλη εκδοση λογισμικου. Τετοιες εκδοσεις της φτηνιας δεν τσουλησαν σχεδον καθολου. Ειναι οι μονες που υπηρχαν κυριως στον καταλογο.
-
Το θέμα είναι ότι τότε τα 3008 και αντίστοιχα, είχαν κάτω από 30000 ακόμα και αυτόματα.
Αρα πάντα υπήρχε αυτή η διαφορά των 10+ χιλιάδων για τις Μέρκ.
-
Εγω παντως σήμερα δε θα τα εσπρωχνα για αυτό το αυτοκίνητο και αυτη την εκδοση. Το μεγάλο του μειονεκτημα ειναι ο χωρος αποσκευων. Πολυ μικρος καθως ηθελαν η καμπινα των επιβατων να εχει διαστασεις που να φερνουν σε glc. Ανετα ακομη και 5 ατομα αλλά αποσκευες μονο για 3 το πολυ. Θα προτιμουσα το qq στην εκδοση του κοινου μας φίλου που πραγματικά δε της λείπει τπτ.
-
Εμένα μου αρέσει το GLB. Είναι κουτί, τζίπ, μπρουτάλ και όπως πρέπει. Αμερικανίζει και λίγο.
Εννοείται μόνο σε δίλιτρο ντίζελ θα το κοίταγα.
Αλλά τα 55000 είναι εκτός ηλικιακής μου στόχευσης για αυτοκίνητο.
Mercedes GLA 2020