-
Πάντως, είναι συνήθης πρακτική του customer care της Lexus αυτό, αλλά προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν να οδηγήσει τόση απόσταση κάποιος άγνωστος το αμάξι μου.
Δεν χρειάζεται να είσαι από επάνω.Εγώ προτίμησα να το πάω ο ίδιος ακριβώς γι'αυτόν το λόγο
Πάντα είμαι παρών στα service, όχι βέβαια από πάνω τους, το συνηθίζω αυτό για να τσεκάρω το συνεργείο αν είμαι καινούργιοςΔεν το λέω για την αξία του λαδιού που θα περισσέψει, κι εγω ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει τα μισολιτρα που περισσεύουν απο τις 5λιτρες συσκευασίες που βάζω,
Παρομοίως, το λάδι που έμεινε από πέρυσι δεν το βάζω με τίποτε γιατί τα πρόσθετα έχουν πάει περίπατο, εκτός αν έχω απώλεια !
Λογικά έχεις δει το πρόγραμμα συντήρησης ώστε να ξέρεις ακριβώς τι θα αλλάξουν…
Η Lexus δεν λέει καπου τι περιλαμβάνει το κάθε service, το 1ο/15.000 χλμ είναι μικρό "λιπαντικό"
-
@bathan
Δεν αναφέρει στο πρόγραμμα συντήρησης τι πρέπει να αλλαχθεί και τι να τσεκαριστεί; Περίεργο μου φαίνεται.
Τι είναι μυστικό; -
Τα βασικά δλδ λάδια, φίλτρα, KEK, έλεγχος υβριδικού συστήματος, μπαταρίας, γενικοί έλεγχοι κλπ
-
Τα βασικά δλδ λάδια, φίλτρα, KEK, έλεγχος υβριδικού συστήματος, μπαταρίας, γενικοί έλεγχοι κλπ
Κάτι τέτοιο λέω εγώ.

Μέσα στο manual λογικά θα αναφέρεται.
-
Το manual δεν λέει τίποτε, δεν υπάρχει πλέον το κλασικό service book. Ολα κρατιούνται ηλεκτρονικά μετά απο κάθε service
-
Το manual δεν λέει τίποτε, δεν υπάρχει πλέον το κλασικό service book. Ολα κρατιούνται ηλεκτρονικά μετά απο κάθε service
Μου κάνει εντύπωση αυτό.
Ούτε αν το ζητήσεις δηλαδή; Ούτε αν το κατεβάσεις με το VIN σου από τονsite?
Αν πχ στα 2 χρόνια θέλει αλλαγή στα υγρά φρένων και ένα συνεργείο δεν το κάνει (λέμε τώρα) να μην ξέρει ο ιδιοκτήτης τι έπρεπε να είχε γίνει; Τι να πω. -
Καλησπερα παιδια. Αρχισαν στις παραγγελιες
να ερχονται στην Lexus τα μοντελα του 26. Εκτος απο το android auto που συνδεεται ασυρματα πια, ξερουμε αλλες διαφορες? Στην lexus στην κηφισιας ακομα δεν εχει φτασει καποιο του 26. -
Από ότι διάβαζω σε ξένο forum και στην μπροσούρα του ΜΥ2026, οι μόνες αλλαγές που αναφέρονται είναι το ANC (Active noise cancellation) θα είναι standard σε όλες τις εκδόσεις και το ασύρματο Android Auto
-
Από ότι διάβαζω σε ξένο forum και στην μπροσούρα του ΜΥ2026, οι μόνες αλλαγές που αναφέρονται είναι το ANC (Active noise cancellation) θα είναι standard σε όλες τις εκδόσεις και το ασύρματο Android Auto
Ελπιζω να εφτιαξαν την ασυρματη φορτιση κινητου γιατι φορτιζει υπερβολικα αργα...
Σχεδον δεν εχει νοημα. Καλυτερα βαζεις το καλωδιο πανω -
Ελπιζω να εφτιαξαν την ασυρματη φορτιση κινητου γιατι φορτιζει υπερβολικα αργα...
Σχεδον δεν εχει νοημα. Καλυτερα βαζεις το καλωδιο πανωΛογικα για να κραταει χαμηλα τη θερμοκρασια του κινητου το εχουν ετσι.
-
Σχεδον δεν εχει νοημα. Καλυτερα βαζεις το καλωδιο πανωΛογικα για να κραταει χαμηλα τη θερμοκρασια του κινητου το εχουν ετσι.
Ίσως, Αν δεν είναι και ψυχόμενη ..... γενικά οι μη ψυχόμενες είναι πρακτικά άχρηστες
-
Σε διάφορα τεστ λένε ότι βελτίωσαν αρκετά την ανάρτηση την οποία δεν είχαν ρυθμίσει σωστά και ήταν αρκετά απότομη.
-
-
1ο σερβις με 0w8 λαδι
Αναλυτικα η 300αρα

-
Φλατζα καρτερ γιατι αλλαξες? Δεν ειναι νεσα στην εγγυηση? Αυτο θα εχει και αρκετη εργασια, γιαυτο ειναι 112+φπα
-
-
-
Λαδάκι Toyota (TGMO) και όλη η απόδειξη είναι Toyota service. Καλή έκπτωση 15%.
-
Καθως δεν ημουν παρων τους ειχα πει τηλεφωνικα χθες για κλειστο 5λιτρο 0w8 και οτι περισσεψει να το βαλουν στο πορτπαγκαζ να υπαρχει για ωρα αναγκης..Δυστυχως δεν υπηρχε 5λιτρο 0 8 οπως μου ειπαν σημερα αφου εγινε το σερβις παρα μονο 5λιτρο 0 20..μου εβαλαν 4 μονολιτρα οπως ειδες..κατα τα αλλα σουπερ εξυπηρετηση ηρθαν σημερα το πρωι απ το σπιτι πηραν τ αμαξι με δελτιο..και το μεσημερακι ηταν πισω..
Γλιτωσα μια μερα αδειας και 3 ωρες πηγαινε ελα..α και 5 ευρω για την Αττικη οδο
-
Καθως δεν ημουν παρων τους ειχα πει τηλεφωνικα χθες για κλειστο 5λιτρο 0w8 και οτι περισσεψει να το βαλουν στο πορτπαγκαζ να υπαρχει για ωρα αναγκης..Δυστυχως δεν υπηρχε 5λιτρο 0 8 οπως μου ειπαν σημερα αφου εγινε το σερβις παρα μονο 5λιτρο 0 20..μου εβαλαν 4 μονολιτρα οπως ειδες..κατα τα αλλα σουπερ εξυπηρετηση ηρθαν σημερα το πρωι απ το σπιτι πηραν τ αμαξι με δελτιο..και το μεσημερακι ηταν πισω..
Γλιτωσα μια μερα αδειας και 3 ωρες πηγαινε ελα..α και 5 ευρω για την Αττικη οδο
Είσαι σίγουρος οτι το πήγαν και το έφεραν μέσω Αττικής οδού;

Για τσέκαρε το app.
Με το 1.5 μοτέρ θέλετε 3,7 λίτρα λαδιού (μαζί με αλλαγή φίλτρου λαδιού), οπότε ίσως έρχονται μια η άλλη τα 4 μονόλιτρα με το 5λιτρο.
Ούτως ή άλλως δεν καίει λάδια, για να χρησιμοποιούσες το περίσσευμα από το 5λιτρο.
LEXUS LBX