-
Mαλλον το αναποδο θα σκεφτόμουν, η σπασμενη βαση να προέρχεται απο misfires και κακη λειτουργια κινητηρα.
-
σωστόοοοοοςςςς!!
-
ετσι για την ιστορία..
εκατσα έβγαλα την πολλαπλή εισαγωγής την τσεκαρα καλά εβαλα σε ολα τα υποπτα σημεία φλατζοκολλα..δεν βρήκα κάποιο σημάδι διαροής..
την κουμποσα και πάλι τα ίδια καμια απολύτως διαφορά..αέρα δέν πέρνει το μοτέρ τα εχω τσεκάρει όλα..
αυτα τα κλωτσήματα που κάνει με λίγο που διαβασα σε ΄αλα φορουμ η πολλαπλασιαστής μπορεί να είναι η συμπλέχτης.
οποτε αφήνω το γκάζι και το ξαναπατάω κάνει 4-5 κλοτσίματα και μετα ισιώνει.. -
@giannis_007 said in Από κάπου τραβάει αέρα πως να το εντοπίσω?:
ετσι για την ιστορία..
εκατσα έβγαλα την πολλαπλή εισαγωγής την τσεκαρα καλά εβαλα σε ολα τα υποπτα σημεία φλατζοκολλα..δεν βρήκα κάποιο σημάδι διαροής..
την κουμποσα και πάλι τα ίδια καμια απολύτως διαφορά..αέρα δέν πέρνει το μοτέρ τα εχω τσεκάρει όλα..
αυτα τα κλωτσήματα που κάνει με λίγο που διαβασα σε ΄αλα φορουμ η πολλαπλασιαστής μπορεί να είναι η συμπλέχτης.
οποτε αφήνω το γκάζι και το ξαναπατάω κάνει 4-5 κλοτσίματα και μετα ισιώνει..Καλησπέρα αντιμετοπιζω το ίδιο πρόβλημα τελικά την λύση την βρήκες ;;;;;;
@giannis_007 said in Από κάπου τραβάει αέρα πως να το εντοπίσω?:
ετσι για την ιστορία..
οποτε αφήνω το γκάζι και το ξαναπατάω κάνει 4-5 κλοτσίματα και μετα ισιώνει.. -
Κατα πάσα πιθανότητα ηταν το Νο2 μπέκ, το λέω γιατί το αμάξι εμέινε απο μπέκ, επειτα ηρθε κορονοιός κατεθεσα πινακίδες για 2 χρόνια περίπου μετα οταν το ξανασκάληξα είχα ξεχάσει οτι το εκανε, αφού άλλαξα το μπέκ και το ξανα εβγαλα σε κυκλοφορία δεν θυμάμαι να το έκανε τουλάχιστον μέχρι π΄ρινα κάνα 2μηνο που με άφησε πάλι απο εγκέφαλο...
τώρα ειναι 1 μηνα π΄ριν την αποσυση η πούλημα για ανταλλακτικά...
Από κάπου τραβάει αέρα πως να το εντοπίσω?