-
Γεια σας παιδιά θα ήθελα την άποψη σας και μια βοήθεια σε όποιον έχει συμβεί.... τελευταία αντιμετωπίζω ένα θέμα με το αμάξι που με ανησυχεί πάρα πολύ και παράλληλα με ξενερώνει,λοιπόν σε πορεία με σταθερή ταχύτητα στα καλά καθούμενα αν αφήσω το γκάζι και το ξαναπατήσω παίρνει στροφές μετά από 2 με 3 δευτερόλεπτα...έχω ένα οργανακι της konnwei και το καταλαβαίνω από εκεί ότι συμβαίνει αυτό γιατί σβήνει και αυτό...πρέπει να σταματήσω να το σβήσω να το αφήσω δύο λεπτά περίπου και να ξαναβάλω μπροστά τότε εξαφανίζεται το πρόβλημα, υπόψιν ότι δεν έχω κάποιο σφάλμα στο αμάξι ούτε τσεκ ούτε τίποτα, και την περασμένη εβδομάδα στα καλά καθούμενα μου έβγαλε βλάβη u0001 και u0121 και έσβησε το αμάξι...δεν έπαιρνε μπρος και δεν μιζαρε το αμάξι το άφησα κάνα λεπτό και πήρε κανονικά έσβησε της βλάβες και όλα...αυτό το αναφέρω γιατί υποθέτω πως μπορεί να υπάρχει κάποια σύνδεση!
-
Πρωτα αποσυνδεσε το οργανο, ασφαλειοθηκη, πλεξουδα, μοναδα μερικες απο τις πιθανες αιτιες.
Σου αναβει το immo? -
@ilias-a said in Πρόβλημα με την επιτάχυνση ford fiesta 2009 1.6 βενζίνη:
Πρωτα αποσυνδεσε το οργανο, ασφαλειοθηκη, πλεξουδα, μοναδα μερικες απο τις πιθανες αιτιες.
Σου αναβει το immo?Καλησπέρα όταν το σβήνω το αμάξι αναβοσβηνει το λαμπάκι στο καντράν που δείχνει το ιμομπιλαιζερ....με όργανο που είχαμε βάλει κάποια στιγμή γράφει για ότι έχει χαθεί η επικοινωνία με το bus και άλλες φορές ότι κάποιο θέμα έχει το abs άλλες φορές δεν βγάζει τίποτα σαν βλάβη
-
@redi9696 said in [Πρόβλημα με την επιτάχυνση ford fiesta 2009 1.6
Καλησπέρα όταν το σβήνω το αμάξι αναβοσβηνει το λαμπάκι στο καντράν που δείχνει το ιμομπιλαιζερ....με όργανο που είχαμε βάλει κάποια στιγμή γράφει για ότι έχει χαθεί η επικοινωνία με το bus και άλλες φορές ότι κάποιο θέμα έχει το abs άλλες φορές δεν βγάζει τίποτα σαν βλάβη
Σου εγραψα, αποσυνδεεις το οργανο και τσεκαρεις ασφαλειοθηκη, απο το πληκτρολογιο κατι παραπανω δε γινετε, αν δεν κατεχεις πας σε ηλεκτρολογο.
-
Χαίρετε.
Ελεγχος στις φυσες και στους αισθητηρες.
Ελεγχος περαλουδας.Ελαττωματικη αποδοση εχει; Να μην ειναι τοσο γρηγορο οσο ητανε.
Πρόβλημα με την επιτάχυνση ford fiesta 2009 1.6 βενζίνη