-
Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για μια αγγελία ενός μεταχειρισμένου sym vf 185 κοίταξα το μηχανάκι από τις φωτογραφίες μου φάνηκε σε πολύ καλή κατάσταση και από ελληνική αντιπροσωπεία έβαλα όμως τις πινακίδες στο gov για να δω τι παίζει και μου έβγαλε το μηχανάκι: sym vf /μαύρο/σε ακινησία από 2/5/2024/ασφαλισμένο.Τι σημαίνει ότι είναι σε ακινησία? Μπορείτε να μου το ξεκαθαρίσετε και να μου δώσετε λίγα τιπς για την αγορά μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας?
-
@xmarios64 said in Αγγελία μεταχειρισμένων:
Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για μια αγγελία ενός μεταχειρισμένου sym vf 185 κοίταξα το μηχανάκι από τις φωτογραφίες μου φάνηκε σε πολύ καλή κατάσταση και από ελληνική αντιπροσωπεία έβαλα όμως τις πινακίδες στο gov για να δω τι παίζει και μου έβγαλε το μηχανάκι: sym vf /μαύρο/σε ακινησία από 2/5/2024/ασφαλισμένο.Τι σημαίνει ότι είναι σε ακινησία? Μπορείτε να μου το ξεκαθαρίσετε και να μου δώσετε λίγα τιπς για την αγορά μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας?
Αφήνω και το λινκ για να μου πείτε την γνώμη σάς:
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/41441457-sym-vf-185 -
Έμπορος το πουλάει, λογικό μου φαίνεται να το έχει σε ηλεκτρονική ακινησία. Δεν είναι κάτι που σε απασχολεί εσένα, έτσι κάνουν όλοι για φορολογικούς και ασφαλιστικούς λόγους.
-
Για τα υπόλοιπα που ρωτάς, μπες καλύτερα σε φόρουμ ιδιοκτητών sym για να μάθεις τι πρέπει να προσέξεις. Εδώ δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος.
Αγγελία μεταχειρισμένων