-
Γεια σε όλους νέο μέλος εδώ καλός σας βρήκα.
Σχεδιάζω ταξίδι τον Σεπτέμβρη με προορισμό την πίστα και θέλω να κανω κάτι ερωτήσεις σχετικά με το Αυτοκίνητο .
1.Οι πινακίδες που έχω είναι παλιές χωρις το GR Θα έχω θέμα ;
2.Δεν έχω καταλύτη υπάρχει περίπτωση να πέσω σε κανένα έλεγχο; Δεν κάνει θόρυβο είναι τελείως Ήσυχο.
3.το αυτοκίνητο είναι μετατροπη 20vt Δηλωμένο στην άδεια κανονικά, θα έχω θέμα ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
@αλεξης said in Οδικώς Ελλάδα-Γερμανία:
Γεια σε όλους νέο μέλος εδώ καλός σας βρήκα.
Σχεδιάζω ταξίδι τον Σεπτέμβρη με προορισμό την πίστα και θέλω να κανω κάτι ερωτήσεις σχετικά με το Αυτοκίνητο .
1.Οι πινακίδες που έχω είναι παλιές χωρις το GR Θα έχω θέμα ;
2.Δεν έχω καταλύτη υπάρχει περίπτωση να πέσω σε κανένα έλεγχο; Δεν κάνει θόρυβο είναι τελείως Ήσυχο.
3.το αυτοκίνητο είναι μετατροπη 20vt Δηλωμένο στην άδεια κανονικά, θα έχω θέμα ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Πρεπει να κολλησεις αυτοκολητο GR. Αν πεσεις σε ελεγχο στην Γερμανια μπορει ναι, βασικα σιγουρα θα σε σταματησουν. Νομιζω ειναι παρανομο και στην Ελλαδα να βγαλεις τον καταλυτη.
-
@wantone Ωραία αλλά που θα ξέρουν ότι δεν έχω καταλύτη αυτό εννοώ έχουν καμία μονάδα για Έλεγχο καυσαερίων;
-
@αλεξης said in Οδικώς Ελλάδα-Γερμανία:
@wantone Ωραία αλλά που θα ξέρουν ότι δεν έχω καταλύτη αυτό εννοώ έχουν καμία μονάδα για Έλεγχο καυσαερίων;
Φανταζομαι δεν ειναι δυσκολο να το δουν αυτο. Για ποιο λογο πας γερμανια; Μηπως πρεπει λιγο να ψαξεις σε ποια χωρα πας γιατι απο οτι ξερω ειναι πολυ αυστηροι με καγκουρεμενα αμαξια.
Οδικώς Ελλάδα-Γερμανία