-
κάλησπερα . Έχω ένα peugeot 3008 του 2021. Έχω κάνει 36κ χιλιόμετρα . Εδώ και 6 μήνες , εντός πόλης και με πολύ σταμάτα ξεκίνα , κάνει ένα εκνευριστικό τρίξιμο κατα τη συμπλεξη , στα μέσα της διαδρομής . Τι μπορεί να είναι ?
-
@filippos100 said in Τρίξιμο συμπλέκτη peugeot 3008:
κάλησπερα . Έχω ένα peugeot 3008 του 2021. Έχω κάνει 36κ χιλιόμετρα . Εδώ και 6 μήνες , εντός πόλης και με πολύ σταμάτα ξεκίνα , κάνει ένα εκνευριστικό τρίξιμο κατα τη συμπλεξη , στα μέσα της διαδρομής . Τι μπορεί να είναι ?
Χαίρετε αν ειναι εντος εγγυησεως απευθυνσου στην αντιπροσωπεια, θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε στο συστημα συμπλεξεως.
-
Αντιμετωπισα το ιδιο θεμα σε Opel Grandland X 2019. Επειδη τα αυτοκινητα ειναι του ιδιου ομιλου, θεωρω οτι χρησιμοποιουνται εξαρτηματα ιδιας ποιοτητας μιας και τα 2 αυτοκινητα μοιραζονται την ιδια πλατφορμα/μοτερ κτλ
Στην αντιπροσωπεια Opel που απευθηνθηκα, αλλαξαν νομιζω το ελατηριο επαναφορας του πενταλ του συμπλεκτη, καθως υπηρχε εσωτερικη οδηγια για αυτο ακριβως το τριξιμο. Πιστευω κατι αντιστοιχο θα εχουν και σε αντιπροσωπειες Peugeot -
@tutuyo said in Τρίξιμο συμπλέκτη peugeot 3008:
Αντιμετωπισα το ιδιο θεμα σε Opel Grandland X 2019. Επειδη τα αυτοκινητα ειναι του ιδιου ομιλου, θεωρω οτι χρησιμοποιουνται εξαρτηματα ιδιας ποιοτητας μιας και τα 2 αυτοκινητα μοιραζονται την ιδια πλατφορμα/μοτερ κτλ
Στην αντιπροσωπεια Opel που απευθηνθηκα, αλλαξαν νομιζω το ελατηριο επαναφορας του πενταλ του συμπλεκτη, καθως υπηρχε εσωτερικη οδηγια για αυτο ακριβως το τριξιμο. Πιστευω κατι αντιστοιχο θα εχουν και σε αντιπροσωπειες PeugeotΚατι τετοιο ειναι το πιο πιθανον.
Τρίξιμο συμπλέκτη peugeot 3008