-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
το rallye μου εχει 75,000 χλμ και εδω και δυο βδομαδες ακουω ενα σφυριγμα απο το ρουλεμαν του συμπλεκτη και οταν ειναι σταματημενο αλλα και εν κινησει,στις αλλαγες ειδικα ακουγεται πολυ εντονα.τι λετε να ετοιμαζομαι για συνεργειο? καποιος με παρομοιο προβλημα?Φυσικά όχι μόνο να ετοιμάζεσαι αλλά να πας άμεσα!!!
Πως τα κατάφερες σε τόσο λίγα χιλιόμετρα; Μήπως πατάς τον συμπλέκτη στα φανάρια περιμένοντας το πράσινο; -
οχι φιλε μου δεν ακουμπαω καν συμπλεκτη στο φαναρι η οταν ειμαι σταματημενος ακριβως γιαυτο το λογο αλλα μαλλον το σασμαν γενικα ειναι μια αρρωστια που η peugeot δεν εχει βρει φαρμακο ακομα
-
Μπα, μην το λες. Όσον αφορά τον δίσκο, το 406 με 3 οδηγούς άλλαξε συμπλέκτη στα 210.000 χλμ, το 304 κάθε 140 περίπου. Οπότε μην βγάζεις γενικό συμπέρασμα.
-
παντως σε γενικες γραμμες ειναι το ευαισθητο σημειο τους απο αυτα που ακουω.τωρα οσο για το ρουλεμαν απο χτες σταματησε να κανει θορυβο
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
παντως σε γενικες γραμμες ειναι το ευαισθητο σημειο τους απο αυτα που ακουω.τωρα οσο για το ρουλεμαν απο χτες σταματησε να κανει θορυβοTο κιβώτιο ναι, θέλει λίγη φροντίδα και προδέρμ.
Ο συμπλέκτης όμως δεν είναι κατά κανόνα ευαίσθητος, αυτό λέω μόνο.
-
Καλησπέρα.
Το προηγούμενό μου αυτ/το, ένα Fiat Punto GT III το πούλησα μετά από 8 έτη χρήσης & 162.000χλμ, χωρίς να αλλάξω συμπλέκτη αλλά και χωρίς να χρειαζόταν ακόμα.....
Παίζει ρόλο και ο οδηγός βέβαια
-
σε καποιες περιπτωσεις φιλε μου δυστηχως δεν ειναι θεμα οδηγου
-
το starlet τον αλλαξα στα 217 χιλιαδες αλλα ο καινουεγιος εχει μεχρι τωρα αλλα 53 χιλιαδες αλλα δεν τον βλεπω να αντεχει για πολυ ακομα,
το corolla εχει μεχρι τωρα 126 χιλιαδες απο τα οποια τα 66 το τελευταιο χρονο και απο οτι φαινεται εχει ψωμι ακομα.
Κολητου που εχει το τελευταιο astra εχει αλλαξει δισκο μεχρι τωρα 2 φορες μια στα 30 και μια στα 62 και οταν μιλαμε αλλαξε το αμξι εμεινε τελειως στο δρομο απο δισκο0 τωρα εχει 89 χιλιαδες και απο μου ειπε το παιδι θελει αλλαγη.
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
το starlet τον αλλαξα στα 217 χιλιαδες αλλα ο καινουεγιος εχει μεχρι τωρα αλλα 53 χιλιαδες αλλα δεν τον βλεπω να αντεχει για πολυ ακομα,το corolla εχει μεχρι τωρα 126 χιλιαδες απο τα οποια τα 66 το τελευταιο χρονο και απο οτι φαινεται εχει ψωμι ακομα.
Κολητου που εχει το τελευταιο astra εχει αλλαξει δισκο μεχρι τωρα 2 φορες μια στα 30 και μια στα 62 και οταν μιλαμε αλλαξε το αμξι εμεινε τελειως στο δρομο απο δισκο0 τωρα εχει 89 χιλιαδες και απο μου ειπε το παιδι θελει αλλαγη.
Σίγουρα παίζει σημασία και ο οδηγός και στο καλό και στο κακό. Το δικό μου Astra έχει πολλαπλάσια χιλιόμετρα πολλά από αυτά εντός πόλης και από γυναίκα οδηγό (σύζυγος) χωρίς κανένα πρόβλημα.
Πάντως αυτό με το σταμάτημα του θορύβου μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει, δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα το ρουλεμάν. Αυτά αν αρπάξουν δεν γιατρεύονται παρά μόνο αλλάζουν. Παρακολούθησε το να δεις αν ακουστεί ξανά κάτι και πες μας.
-
Ξεθάβω αυτό το θέμα μετά από πολύ καιρό μπας έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικά με δίσκους/πλατώ/βολάν για Mondeo 2.0. Αλλά και για να ενημερώσω για την αδιαφορία και ασχετοσύνη συνεργείων της Ford, αλλά και της αντιπροσωπείας.
Σε forum της Ford που έγραψα, αναφέρθηκε από άλλον οδηγό, 'γνωστό' πρόβλημα, δεν μπόρεσα όμως να έχω άλλη επικοινωνία με αυτόν.
To αυτοκίνητο έχει τώρα περίπου 95.000χλμ, και έμεινε από δίσκο για 7η (ΕΒΔΟΜΗ) φορά.
Ακούστε αυτό (γελάστε ή κλάψτε, ότι θέλετε): Την 5η φορά που έμεινε από δίσκο, αποφάσισε να αλλάξει συνεργείο. Εκεί λοιπόν (εξουσιοδοτημένο Ford) του τον άλλαξαν και του είπαν: 'αν σας το ξανακάνει, θα σας βάλουμε τον δίσκο από το 2.0, που είναι πιό ενισχυμένος' (μπορώ να φανταστώ και το ύφος του μηχανικού)
!!! μα το 2λιτρο είναι !!! δηλαδή του έβαλαν τον δίσκο του 1.8 !!!
Τι παθαίνεις άμα δεν έχεις μοντέλο που κυκλοφορεί πολύ έ; Πρέπει να λές πιό μοντέλο είναι όταν το πάς για σέρβις!!!Υπόψη οτι την τελευταία φορά ήταν σπασμένος ο δίσκος, και όχι φαγωμένος. Όταν πήγαινες να ξεκινήσεις είχες την εντύπωση οτι πατινάριζε, αλλά αν άφηνες απότομα τον συμπλέκτη το αυτοκίνητο ξεκινούσε, με αρκετή δυσκολία βέβαια.
-
Ο χρήστης georgex έγραψε:
Στο Mondeo Station 2.0 που έχει ο πατέρας μου, έχει μείνει από δίσκο/πλατώ στα 7.000, 27.000, και τώρα στα 44.000 χλμ.Έχει ακούσει κανείς για τέτοιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο μοντέλο?
Τις 2 πρώτες φορές αλλάχτηκε στην εγγύηση, για την 3η θα δούμε αύριο τι θα του πούν...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.........
ΠΟΥΛΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΙΑΠΩΝΑ....
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ....................
JAPAN RULESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
-
Μπορείς να το σταματήσεις αυτό; Έχεις καταντήσει γραφικός και κουραστικός.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μπορείς να το σταματήσεις αυτό; Έχεις καταντήσει γραφικός και κουραστικός.- άπειρο
-
καλά τα λέει
-
Bασικά τι σχέση έχει ο Ιάπωνας με την ασχετοσύνη στην αντιπροσωπεία...Καλά δεν τους δίνουν τα ανταλλακτικά με το VIN του αυτοκινήτου...After sales σου λέει μετά
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μπορείς να το σταματήσεις αυτό; Έχεις καταντήσει γραφικός και κουραστικός.δυστηχως μερικα παλια μελη, χτυπηθηκαν απο το τελευταιο κυμα του καυσωνα, δεν εχουν να κανουν κατι καλυτερο στην ζωη τους... και τρολιαζουν φορουμς που τους φιλοξενουσαν.
Ελλειψη παιδειας και αγωγης...
-
ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ..ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΑ ΙΑΠΩΝΑ Η ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΗ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΣΑΖΜΑΝ ΣΤΑ 7000ΧΛΜ???
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΑΒΕΝΣΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ..
ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ....
**ΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΝΑ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ????**ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΟΡΟΙΔΑ..ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΟΣΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΑΠΩΝΟ-ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΧΛΜ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΕΜΑΤΗ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ..ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΑ ΙΑΠΩΝΑ Η ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΗ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΣΑΖΜΑΝ ΣΤΑ 7000ΧΛΜ???
ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ....
**ΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΝΑ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ????**ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΟΡΟΙΔΑ..ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΟΣΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΑΠΩΝΟ-ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΧΛΜ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΕΜΑΤΗ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
μπλα μπλα μπλα μππλα μπλααα μπλα μπλα μπλα......
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
...
...Χαχα τι λες, με τo Avensis, ας γελάσω... άσε Random, έχω φίλο μηχανικό σε συνεργείο Toyota.
To Mondeo αυτό εκτός από το πρόβλημα με τον δίσκο/συμπλέκτη, που πιστεύω οτι από ένα σωστό συνεργείο θα είχε λυθεί, δεν έχει κάνει ούτε 'τσίκ'. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αντικατασταθεί με το καινούργιο Mondeo.
-
Ο χρήστης georgex έγραψε:
Χαχα τι λες, με τo Avensis, ας γελάσω... άσε Random, έχω φίλο μηχανικό σε συνεργείο Toyota.
Για λέγε για λέγε,ενδιαφέρον
Περί Συμπλέκτη/Δίσκων/Πλατώ