-
Στη Θεσσαλονίκη ο μετροπόντικας
Αντε με το καλό! [/url]
-
Kάτσε να βάλω ζώνες στην καρέκλα του γραφείου γιατί δεν με βλέπω καλά.
Από το άρθρο του κουκ:
'Στόχος του ΥΠΕΧΩΔΕ είναι η επέκταση προς Καλαμαριά να υλοποιηθεί ταυτόχρονα με την κατασκευή του Βασικού Έργου του Μετρό Θεσσαλονίκης και να τεθεί σε λειτουργία σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την έναρξη λειτουργίας του μεγαλύτερου συγκοινωνιακού έργου της πόλης.'Μακάρι να γίνει και αυτό... Απο εκεί θα έπρεπε να ξεκινήσουν, αλλά τέσπα...
-
μακάρι να κάνουν καμιά μλκια να πέσουν καμπόσα απο τα εκτρωματικά κτήρια που υπάρχουν μπας και ομορφύνει λιγο η πολη
shifty:
-
είδα το πρόγραμμα του μετρό κ αν δεν αλλάξει όπως είναι ήδη, το μετρό θα περάσει στα 50 μέτρα από το σπίτι κ θα έχει στάση στα 100 μέτρα. καλό μου ακούγεται, αν κ δεν ξέρω αν το 2012 θα είμαι θεσσαλονίκη.
-
το 2012 δε θα ζει κανεις..
-
To 2012 είναι σωτήριο έτος εκτός από το μετρό θα έρθουν και οι 'Λ' και θα πάμε πολύ μπροστά αδελφοί...
ο καιρόc γαρ εγγύc -
Εγώ κάτι άκουσα για την Δευτέρα Παρουσία πάντως.
-
το 2013 ειναι αυτό...
-
...αναστήλωση του τζαμιού Χαμζά-Μπέη (Αλκαζάρ) ώστε με την ολοκλήρωση των εργασιών του μετρό να αποτελέσει το κεντρικό Μουσείο με τα σημαντικότερα ευρήματα των ανασκαφών από το έργο.
Eίμαστε η πρώτη πόλη που θα κάνει μουσείο για την κατασκευή του Μετρό της! Φαντάσου πόσο απίθανο μας φαίνεται!
-
Για την ακρίβεια είναι μουσείο με τα ΕΥΡΗΜΑΤΑ από τα έργα για το μετρό...Οι περισσότερες στάσεις μετρό στην Αθήνα είναι μικρά μουσεία με ευρήματα....
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Προς μεγάλη του ατυχια ειδα τις πινακιδες του:
**ΝΑΙ 2309 **, ηταν ενα γκρι παλιο αυτοκινητο.
Τι να τον κανω τωρα;;Πίσω από τον σιδηροδρομικό σταθμό (Μαργαροπούλου) στη τροχαία για να μάθεις τα στοιχεία του.
Έχει μερικά χρόνια που το έκανα και δεν θυμάμαι ακριβώς τη διαδικασία (νομίζω) : επικοινώνησε με την ασφαλιστική του εταιρεία και αυτή θα τον ειδοποιήσει για τη ζημία.
-
...αναστήλωση του τζαμιού Χαμζά-Μπέη (Αλκαζάρ) ώστε με την ολοκλήρωση των εργασιών του μετρό να αποτελέσει το κεντρικό Μουσείο με τα σημαντικότερα ευρήματα των ανασκαφών από το έργο.
Προτείνω ο μετροπόντικας να κάνει τα ευρήματα σκόνη, μπας και τελειώσει ποτέ το έργο.
-
Το έργο θα τελειώσει, τα αρχαία δεν πρόκειται να εμποδίσουν την κατασκευή του και οι ανασκαφές έχουν προβλεφθεί από την μελέτη
-
Και τώρα πήγαινε να εισπράξεις από τον φτερωτό...
-
Ο φτερωτός θα ήθελε πολύ να έχει σχέση με το Μετρό αλλά ευτυχώς για το Μετρό δεν έχει καμία
-
O Φτερωτός θα αποκτήσει και δρόμο στο όνομά του όταν θα πεθάνει, ακριβώς λόγω της χρονικής του θητείας με την δημιουργία του Μετρό! Δεν χάνει από πουθενά ο άτιμος!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το έργο θα τελειώσει, τα αρχαία δεν πρόκειται να εμποδίσουν την κατασκευή του και οι ανασκαφές έχουν προβλεφθεί από την μελέτηΔεν παίζει να προκύψει κάτι και να το καθυστερήσει, όπως στην ΑΘήνα; Έχουμε κάνει συμβόλαιο με τα αρχαία;
-
30 μέτρα βάθος εκσκαφής κάνουμε κύριε Χάρη
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
30 μέτρα βάθος εκσκαφής κάνουμε κύριε ΧάρηΣτα 30 μετρα μπορει να βρειτε δεινοσαυρους της ελληνιστικης περιοδου
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
O Φτερωτός θα αποκτήσει και δρόμο στο όνομά του όταν θα πεθάνει, ακριβώς λόγω της χρονικής του θητείας με την δημιουργία του Μετρό! Δεν χάνει από πουθενά ο άτιμος!Τον είδα τις προάλλες στο TV100 (και πάλι τσατίστηκα) να εξηγεί ότι η αύξηση 4,5% στα δημοτικά τέλη είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ. Κανονικά έπρεπε να τα αυξήσει περισσότερο.
Ο Δήμος έχει 4.500 εργαζόμενους, τι στο διάολο κάνουν όλοι αυτοί;
Posts προς Θεσσαλονικείς