-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
καλοσοριζουμε τον **Charles de Gaule **στην παρεα μας
ωχ, ήρθε ο αντιπαθητικός
Δεν το ξερα οτι με λετε ετσι
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
ωχ, ήρθε ο αντιπαθητικός
ελα ρε. γραψε λαθος. Νόμιζα ότι ηταν ο Κ.Α. και ήθελα να του κάνω πλάκα
-
κορυφαιο!
-
Για ποιον παει τελικα , αληθεια .
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ωχ, ήρθε ο αντιπαθητικός
ελα ρε. γραψε λαθος. Νόμιζα ότι ηταν ο Κ.Α. και ήθελα να του κάνω πλάκα
Ο Κ.Α. εΙναι !!!
GeoKy, μην τσιμπάς, δεν είναι για σένα.... -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
o Κ.Α. εΙναι !!!φτού σου ρε γμτ....
τον αντιπαθητικό -
-
Καλησπερα, εχετε υπ'οψιν σας οτι πουλαω
τα δυο mercedes (w123 280e-w115-200/4)
1500eyro και 3000 λογω αναγκης οποιος ξερει κανεναν που θελει ας του το πει
το 115 ειναι αψογο ενω το 280 θελει μαζεματακια
ευχαριστω -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αφήστε τον ήσυχο να χαρεί τα νικελάκια του!!!!!Πέστα ρε Νίκο!
εντάξει, συχνά θα τα βγάζω λίγο να δω τι γίνεται από κάτω αλλά έρχονται και γιορτινές μέρες τώρα και θέλω να γυαλίζω.
Δηλαδή εσύ Spit αν είχε το Triumph δεν θα έβαζες λόγω της υγρασίας?
Θα έβαζες και μάλιστα το γνήσιο με 200 λίρες και όχι από Φίλη -
λοιπον για οσους μπορει να ψαχνονται για καποιο ιστορικο οχημα με λιγη δουλιτσα, και δεν ψηνονται για μια απ τις δυο του φιλου ιστορικου, πωλειται ακομα η λευκη μερκ 230.6 σε καλη σχετικα κατασταση 1500ε μεχρι τις 15 δεκεμβριου, ημερομηνια οριστικη και μετα παμε στο πλανο 2
-
καλημερα ....
-
Καλησπέρα και από το πλάνο2!
-
Αααχχχχχχχ, άσχημη ώρα διαλέξατε να πουλήσετε...
Spiiiiiiiitt, βοήθειααααα
-
Κωστα το σκαθαρι το θες 2000ε η να το βγαλουμε στο σφυρι να το παρει κανενας αλλος?
πλανο2 τι εγινε? -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Κωστα το σκαθαρι το θες 2000ε η να το βγαλουμε στο σφυρι να το παρει κανενας αλλος?Φίλτατε KP, αν απευθύνεσαι σε μένα, δυστυχώς δεν είμαι για 2000. Ας ψωνίσει κανένας έχων...
να σου πω την αλήθεια, πιο πολύ με ψήνει η αρχόντισσα Merc αλλά και πάλι, εν όψει ευχάριστων γεγονότων και συνεπακόλουθων εξόδων, δεν είμαι προς στιγμήν για νέα αγορά.φχαριστώ πάντως
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Κωστα το σκαθαρι το θες 2000ε η να το βγαλουμε στο σφυρι να το παρει κανενας αλλος?
Φίλτατε KP, αν απευθύνεσαι σε μένα, δυστυχώς δεν είμαι για 2000. Ας ψωνίσει κανένας έχων...
να σου πω την αλήθεια, πιο πολύ με ψήνει η αρχόντισσα Merc αλλά και πάλι, εν όψει ευχάριστων γεγονότων και συνεπακόλουθων εξόδων, δεν είμαι προς στιγμήν για νέα αγορά.φχαριστώ πάντως
ναι κωστη σ εσενα απευθυνομουν
κανενα προβλημα, απλα συζητωντας με καποιο φιλο σημερα το πρωι μου ζητησε το τηλ. του ιδιοκτητη
οπως κι αν εχει την μερκ την βλεπω να την κραταει το πλανο2 η το πλανο3...για τα γεγονοτα που ερχονται ευχομαι τα καλυτερα
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Φίλτατε KP, αν απευθύνεσαι σε μένα, δυστυχώς δεν είμαι για 2000. Ας ψωνίσει κανένας έχων...
ναι κωστη σ εσενα απευθυνομουν
κανενα προβλημα, απλα συζητωντας με καποιο φιλο σημερα το πρωι μου ζητησε το τηλ. του ιδιοκτητη
οπως κι αν εχει την μερκ την βλεπω να την κραταει το πλανο2 η το πλανο3...για τα γεγονοτα που ερχονται ευχομαι τα καλυτερα
εγω ειμαι το** πλανο 3**
παω απο τον Καργα να τον πρηξω ε
-
το πλανο3 ειμαι εγω
την ντανιαζω και τελειωνουμεκαποτε ειχαμε 7 κπ60
η δευτερη μερκ θα μας χαλασει? -
Καλησπερες
-
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"