-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κρουζ, τι κάνει ο Πάρνυ;
Μεγαλώνει ίσαμε... 2 ίντσες την ημέρα!
Τρώει τ' άντερά του, τα ρούχα μου, τα χέρια μου και ό,τι άλλο βρει, αλλά γενικά είναι μικρός θεούλης ο τύποςEχω τον μπαμπα του (δεν αστειευομαι) , τον βρηκαμε πριν ενα χρονο +στην Παρνηθα μαζι με τα αδερφακια του 3 συνολικα .Τα δυο τα δωσαμε , μας εμεινε ο Σταυρος (το ονομα του) , θηριο εχει γινει .
Θα ποσταρω φωτο του κ θα διαπιστωσεις ιδιοις ομμασι του λογου το αληθες . -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Κρουζ, τι κάνει ο Πάρνυ;
Μεγαλώνει ίσαμε... 2 ίντσες την ημέρα!
Τρώει τ' άντερά του, τα ρούχα μου, τα χέρια μου και ό,τι άλλο βρει, αλλά γενικά είναι μικρός θεούλης ο τύποςEχω τον μπαμπα του (δεν αστειευομαι) , τον βρηκαμε πριν ενα χρονο +στην Παρνηθα μαζι με τα αδερφακια του 3 συνολικα .Τα δυο τα δωσαμε , μας εμεινε ο Σταυρος (το ονομα του) , θηριο εχει γινει .
Θα ποσταρω φωτο του κ θα διαπιστωσεις ιδιοις ομμασι του λογου το αληθες .κ άφησες τα τέκνα του αδέσποτα?
-
-
Εγω λοιπον εχω ενα Lambrador θυληκο εδω και 2.5 πανεμορφα χρονια μαζι της ..... ψαχνω κιολας ενα αρσενικο καλο με χαρτια απο κοε για να την ζευγαρωσω... Αν υπαρχει κατι καλο Pm me
-
Ο χρήστης cojiote έγραψε:
Εγω λοιπον εχω ενα Lambrador θυληκο εδω και 2.5 πανεμορφα χρονια μαζι της ..... ψαχνω κιολας ενα αρσενικο καλο με χαρτια απο κοε για να την ζευγαρωσω... Αν υπαρχει κατι καλο Pm meΑυto δεν ειναι lambrador k to μικρο ειναι griffon -terrie .Eαν μενεις Αθηνα κατι μπορω να κανω , αλλα μετα τα Χριστουγεννα .
-
-
ρε τον φάτσα...!
στην τελευταία φωτό η στάση του και το σώμα του μου θυμίζει τον σκύλο του Τζιμ Κάρει στην Μάσκα.
-
-
Ωραίος ο μούργος Μπλάστερ!
-
Κούκλος ο 'κοπριτάκος'.
-
Κούκλος δεν ξέρω αν είναι, γιατι είναι ο πρώτος σκύλος που είχα στη ζωή μου. Ότι είναι όργιο μεγάλο πάντως, είναι
-
Το διαπιστωσα αμεσως!
-
Κούκλος δεν ξέρω αν είναι, γιατι είναι ο πρώτος σκύλος που είχα στη ζωή μου. Ότι είναι όργιο μεγάλο πάντως, είναιΘα γινει πολυ ομορφος , μεγαλοσωμος,αθλητικος κ προπαντος με καλο χαρακτηρα.
Δεν εχω καμια αμφιβολια οτι προερχονται απο τους ιδιους γονεις.
Ειμαι σιγουρος οτι θα δεθεις πολυ μαζι του .
Ελπιζω η αποφαση σου να βρει μιμητες. -
Κούκλος δεν ξέρω αν είναι, γιατι είναι ο πρώτος σκύλος που είχα στη ζωή μου. Ότι είναι όργιο μεγάλο πάντως, είναι
Θα γινει πολυ ομορφος , μεγαλοσωμος,αθλητικος κ προπαντος με καλο χαρακτηρα.
Δεν εχω καμια αμφιβολια οτι προερχονται απο τους ιδιους γονεις.
Ειμαι σιγουρος οτι θα δεθεις πολυ μαζι του .
Ελπιζω η αποφαση σου να βρει μιμητες.Το δέσιμο έχει ήδη γίνει. Πρώτη μου φορά γουστάρω σκύλο. Το ζωάκι έδειχνε από την πρώτη μέρα ότι είναι πανέξυπνο πάντως. 2 μηνών και έμαθε το 'κάτσε', το 'μη', το 'μπράβο' και το όνομά του με τη μία! Τα σάλτα που δίνει όποτε με βλέπει δεν περιγράφονται. Ανθρωπάκι κανονικό
-
... Ανθρωπάκι κανονικόΜη το προσβάλλεις.
Εγώ πάντως μετά από 11 χρόνια που έχουμε τον δικά μας 'κοπρίτη' το έχω πει πολλές φορές. Μόνο η λαλιά του λείπει. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
... Ανθρωπάκι κανονικό
Μη το προσβάλλεις.
Εγώ πάντως μετά από 11 χρόνια που έχουμε τον δικά μας 'κοπρίτη' το έχω πει πολλές φορές. Μόνο η λαλιά του λείπει.Ξερεις τι ειναι να υπαρχει καποιος , που παντα σε καλοδεχεται οταν επιστρεφεις στο σπιτι χωρις να σε ανακρινει κ χωρις να σου κραταει μουτρα .
-
... Ανθρωπάκι κανονικό
Μη το προσβάλλεις.
Εγώ πάντως μετά από 11 χρόνια που έχουμε τον δικά μας 'κοπρίτη' το έχω πει πολλές φορές. Μόνο η λαλιά του λείπει.Ξερεις τι ειναι να υπαρχει καποιος , που παντα σε καλοδεχεται οταν επιστρεφεις στο σπιτι χωρις να σε ανακρινει κ χωρις να σου κραταει μουτρα .
Χα! Ειχα μαζεψει ενα μπασταρδακι απο το δρομο (μιλαμε ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ) το οποιο κουβαλησα στον πατερα μου, τι να κανει ο κακομοιρης απο τη μια λυπηθηκε το σκυλακι απο την αλλη γκρινιαζα εγω το κρατησαμε. Εγω το εβλεπα καθε Σ/Κ ο πατερας μου ειχε φαει στην μαπα ολη την φροντιδα του σκυλου. Οποτε λοιπον αργουσε να επιστρεψει απο τη δουλεια, δεν τον αφηνε να μπει στην πιλοτη Επρεπε να κατεβει να τυην χαιδεψει λιγο και μετα τον αφηνε...γυναικες ρε γμτ και στα ζωα μουρλες ειναι!
Κατα τα αλλα ηταν πολυ καλο και υπακουο σκυλακι! -
εγώ έχω ίδιο με αυτό του Bob .... ξέρετε του Σφουγγαράκη…. Τον Γκάρυ
-
-
Πρεπει να ειναι πολυ υποχθονιος τυπος!
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?