-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Mετα απο καποιο ψαξιμο για ερευνα αγορας συσκευη gps κατεληξα οτι θελω να ειναι εχει τρια βασικα χαρακτηριστικα
Να ειναι pna (αν καταλαβαινω σωστα ειναι οι συσκευες που διαθετουν μονο πλοηγηση) και δευτερον να διαθετει destinator και τριτον να ειναι mio
Tο ζητημα ειναι οτι δεν ειδα κατι στο site τις mls υπαρχει κατι που εγω δεν το εχω δει , μπορει καποιος να με βοηθησει?Υπάρχει pna της Mio που παίρνει το destinator;
Σήμερα κάναμε το λάθος να εμπιστευτούμε ένα pna με εγκατεστημένο το πρόγραμμα papago για να μας οδηγήσει στα περίχωρα των Πατρών και να μας επιστρέψει στην εθνική οδό για την επιστροφή μας στην Αθήνα (το αγόρασε φίλος πρόσφατα και ήθελε να το δοκιμάσει).
Το ότι επιστρέψαμε είναι παντελώς σίγουρο ότι δεν οφείλεται στο papago. Αν το ακούγαμε, ακόμη θα κάναμε βόλτες σε όλες τις συνοικίες της Πάτρας. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Υπάρχει pna της Mio που παίρνει το destinator;Γενικα, υπαρχουν PNA που μπορουν να παρουν διαφορα λογισμικα. Με λιγο ψαξιμο και υπομονη, ολα γινονται.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Υπάρχει pna της Mio που παίρνει το destinator;από όσο ξέρω όλα έρχονται με το Tele Atlas MioMap ....ένα Μiomapα πρόγραμμα πλοήγησης δηλ.
το έχω δουλέψει, χάλι μαύρο.
λογικά με κάποιο τρόπο θα το παίρνει αλλά πως ...δεν γνωρίζω. (για αυτό δεν θέλω να μπλέκω με pna ...ευελιξία μηδέν)
-
Πρόσφατα ξεκλείδωσα τα Windows CE σε ένα mio c510 χρησιμοποιώντας οδηγίες που βρήκα στο internet και του πέρασα Destinator 7 με καινούριους χάρτες και δουλεύει ΑΨΟΓΑ! Το Μiοmap απλά δεν αντεχόταν.
-
Και όμως ο τελευταίος χάρτης του Mio Map είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Γιατί σαν interface to Mio Map (η αλλιώς iGO) είναι πολύ μπροστά.
-
Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ Destinator 7 από όταν βγήκε και χάρτες 3η έκδοση του 2007 μου φάνηκε πολύ παλιό το miomap (είχε και παλιούς χάρτες) ενός γνωστού και από ότι μου λέει είναι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την αναβάθμιση που κάναμε μόνοι μας και δε μας στοίχισε τίποτα! Αν ψάξει κάποιος λίγο στο internet υπάρχουν πολύ ωραία πράγματα να κάνει για όλα τα PDA και τα PNA.
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Και όμως ο τελευταίος χάρτης του Mio Map είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Γιατί σαν interface to Mio Map (η αλλιώς iGO) είναι πολύ μπροστά.διαφωνώ, το destinator 7 έχει πολύ εύκολο και λειτουργικό interface.
(έχω δουλέψει το Miomap σε ένα Μio A501 ενός αγανακτησμένου κατόχου...μέχρι που έβαλε το dest7...) -
Ο χρήστης lazpinin έγραψε:
Πρόσφατα ξεκλείδωσα τα Windows CE σε ένα mio c510 χρησιμοποιώντας οδηγίες που βρήκα στο internet και του πέρασα Destinator 7 με καινούριους χάρτες και δουλεύει ΑΨΟΓΑ! Το Μiοmap απλά δεν αντεχόταν.Πιστευεις οτι αυτο μπορει να γινει και στο mio C320b ?
Mπορω να παρω αυτο το ρισκο? διοτι σαν pna μου αρεσει παρα πολυ κ το θεωρω απο τα ποιο ολοκληρωμενα τις αγορας.
Αλλιως ποιο αλλο pna να παρω με destinator? -
Τα TiBo πρέπει να έχουν Destinator...
_
-
εχουν.
-
τα τιμπο ειναι πολυ ωραια, αλλα εχουν και γυρω στα 490
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Πρόσφατα ξεκλείδωσα τα Windows CE σε ένα mio c510 χρησιμοποιώντας οδηγίες που βρήκα στο internet και του πέρασα Destinator 7 με καινούριους χάρτες και δουλεύει ΑΨΟΓΑ! Το Μiοmap απλά δεν αντεχόταν.
Πιστευεις οτι αυτο μπορει να γινει και στο mio C320b ?
Mπορω να παρω αυτο το ρισκο? διοτι σαν pna μου αρεσει παρα πολυ κ το θεωρω απο τα ποιο ολοκληρωμενα τις αγορας.
Αλλιως ποιο αλλο pna να παρω με destinator?Πιστεύω ότι γίνεται. Αυτό που πρέπει να ψάξεις πρώτα είναι ένας τρόπος να ξεκλειδωθούν τα Windows CE για να μπορείς να βάλεις ότι λογισμικό θες, και μετά να δεις τι προγράμματα είναι συμβατά. Αν ψάξεις σε forum που ασχολούνται με αυτά τα πράγματα θα βρεις σίγουρα αναλυτικές οδηγίες σαν αυτές που ακολούθησα εγώ.
-
Eυχαριστω
-
Εγω παντως που δεν εχω και πολλες απαιτησεις εβαλα στο κινητο μου το route 66 με χαρτες Ελλαδας, Ιταλιας και ανατολικων χωρων και με ενα δεκτη των 68 ευρω εχω πληρη πλοηγηση. Το κακο μονο ειναι οτι τρωει την μπαταρια του κινητου σε μια ημερα.
-
μου λες σε παρακαλω από που πηρες τον δέκτη?
-
Mio Map 3.3 με τον τελευταίο χαρτη ελλαδος για PDA
τρέχει χωρις installation
copy paste στην SD και τρέχετε το MioMap.exe
http://rapidshare.com/files/72691146/Mio_Map.rar
RAR Pass: BCGR77
-
απο απλη περιεργεια.. τι εκδοση ειναι ο χαρτης?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
απο απλη περιεργεια.. τι εκδοση ειναι ο χαρτης?07/2007 της Navi Greece
-
οντως καινουριοι!
υπαρχει site για την navi greece?
καποιος που εχει το C510 με μιομαπ 3.3 αλλα εχει παλαιους χαρτες, πως μπορει να αναβαθμισει? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μου λες σε παρακαλω από που πηρες τον δέκτη?http://www.zero1.gr/product_info.php?cP ... s_id=36409
Εχει και με 60
Το πηρα αποφαση...GPS