-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Τελικά τα Austin/ Morris 1100 είναι κρυφή δύναμη. Κυκλοφορούν πάρα πολλά! Κι εδώ στο δρόμο μου έχει ένα άσπρο...
Αυτό που είδα σήμερα πάνω στην Ευριπίδου? Ή ήταν άλλο αυτό?
Ίσως. Συνήθως παρκάρει στη Φειδίου.
Αλλά είναι τόσα πολλά που βαρέθηκα να τα τραβάω φωτογραφίες. Όπως τους σκαραβαίους του Χολαργού. Έχει πήξει το μάτι μας!
-
-
Μετατροπή από σκαλοπατένιο!
-
Eυτυχώς μόνο το μασκάκι και τα φανάρια (από bmw) , τα υπόλοιπα είναι original, όπως και ο κινητήρας που έχει ακόμα και το χαρακτηριστικό κυλινδρικό φιλτροκούτι. Πρίν ακινητοποιηθεί είχε κάψει φλάτζα, αλλά έχει matching numbers και κάποια στιγμή που συζητούσα να το πάρω μου είχε πεί ο ιδιοκτήτης ότι έχει και προίκα.
-
Σήμαερα είδα σκαραβαίο με αυτοκόλλητο στο φώς πινακίδας 'Ημ. γεννήσεως 27/2/66' Σωστός!!
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Σήμαερα είδα σκαραβαίο με αυτοκόλλητο στο φώς πινακίδας 'Ημ. γεννήσεως 27/2/66' Σωστός!!Πφφφφ.... νέωψ!
-
Ζωγράφου, Διακρίας και Ελ. Βενιζέλου υπάρχει ΜΕΒΕΑ με χαρτί εγκατελειμμένου (πρόσφατο φαίνεται) αλλά και πινακίδα. Φαίνεται αρκετά καλο...
Επίσης σήμερα είδα Morris Marina...ξεχασμένο αυτοκίνητο, κάποτε κυκλοφορούσαν πολλά. -
MEBEA! Αυτό κι αν θα ήταν συλλεκτικό! Ίσως θα άξιζε να σωθεί ένα Ελληνικό αυτοκίνητο!
Morris Marina! που είναι ο RedLine!
Εγώ πάντως δεν το έχω ξεχάσει:
-
Στην Επτανήσου στο Κάτω Χαλάνδρι κάποιος ομοιοπαθής πρέπει να κατοικοεδρεύει: Σήμερα είδα πορτοκαλί Audi 100 και κόκκινη BMW 2002 με ιστορικές πινακίδες. Στο ίδιο σημείο έχω ξαναδεί το Audi (τότε χωρίς ιστορικές πινακίδες) και DS επίσης με ιστορικές πινακίδες. Κάθε φορά που περνάω από εκεί με πιάνει μία έξαψη!
-
Kαραισκάκη στον Τσακό, μετά τα σχολεία δεξιά, υπόγειο που κρύβει θησαυρούς! Και μια ΤΑ22 σκεπασμένη απ'έξω. Συνήθως τα απογεύματα, όποιος περνάει από εκει θα έχει δει κανα δυο μπεεμβέ 2002 , διάφορα στάρλετ και σέλικα παλαιά και ενα σουζούκι δίχρονο τζιπάκι...
-
Ελευθ. Βενιζέλου στο Χολαργό: μονοκατοικία με τα γνωστά δύο Renault 16, αμέσως μετά Opel Rekord C Coupe με ξεφούσκωτα λάστιχα, λίγο πιο κάτω φοβερό κίτρινο Fiat 126 και στο ίδιο τετράγωνο επί της Υμηττού Renault 10 με εξαψήφιες πινακίδες..
-
-
-
-
-
το golfaki μου αρεσει ποολη και εμενα ..!! ειδικα αν και GTi
-
Οταν ειδα αυτο το τοπικ μου ηρθε στο μυαλο αυτο.... http://i112.photobucket.com/albums/n179 ... G_1313.jpg
και μαλιστα ειπα οταν περασω απο εκει να την βγαλω φωτο και να την ανεβασω...Μιλαμε απο μικρος που παιρνουσα την χαζευα και την λυπομουνα που την εβλεπα εκει...
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
και ενα σουζούκι δίχρονο τζιπάκι...LJ-50 αν και περνάω συχνά δεν το έχω δεί το Suzuki. Στο Χολαργό κυκλοφορεί ένα μουσταρδί.
-
LJ-50 ναι, έχει καιρό να βγεί, είναι στο στάδιο του μονταρίσματος τωρα! Απογεύματα μη εργάσιμες συνήθως έχει κίνηση εκεί!!! Χαρακτηριστικό το καταλευκο 2002 με τα κίτρινα φανάρια!
-
Χτές στην Αλεξάνδρας είχα δίπλα μου άσπρο καλοδιατηρημένο Wartburg...μάλιστα είχε λάστιχα με λευκή ρίγα στο πλάι! Ξεχαστήκαν τα Wartburg, κάποτε κυκλοφορούσαν πολλά.
Επίσης πιό χαμηλά είδα πολύ καλό δίχρωμο Austin A60.
Classic Safari