-
Η αλλαγή του κλίματος, το λιώσιμο των πάγων, η μόλυνση του πλανήτη κλπ. έχουν και αυτά 'σκηνοθετηθεί';
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
ΒεβαίωςΚαποτε οι ειδικοι Νοστραδομολόγοι (επιφανεις επιστημονικοι εγκέφαλοι-οχι αστεια πραγματα ) ειχανε καταλήξει οτι η συντελεια του κόσμου θα ερθει στην 50στη επέτειο της ιδρυσης του ΝΑΤΟ,διότι ο Νοστραδαμος τους ειπε οτι θα ειναι στα πεντηκοστα γεννεθλια του Γερακιού
Εκεινη τη μερα ήμουνα σε μια θαλασσα στη Χαλκιδική,και το'πα στην παρεα μου,οτι 'ρε παίδες,σημερα ειναι η συντελεια του κόσμου'
Περιττο να σου πώ το πόσο μαλακες αισθανθηκαν εκεινη τη στιγμη,εκεινοι που τα πιστευανε.
Ειχε τρομερη πλάκα πάντως
-
Η αλλαγή του κλίματος, το λιώσιμο των πάγων, η μόλυνση του πλανήτη κλπ. έχουν και αυτά 'σκηνοθετηθεί';Δηλαδή θεωρείς ότι είναι προφήτης ο Νοστράδαμος ή ο οποιοσδήποτε ισχυρίζεται πως είναι προφήτης (προ ή μετά Χριστόν);
-
-
-
Όλες αυτές οι εξελίξεις όχι μόνο στην πολιτική σκηνή αλλά και στο περιβάλλον (αλλαγή του κλίματος, λιωσιμο των πάγων, κλπ.) δεν σας προβληματίζουν;
**Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη αναγράφονται όλα αυτά...
**
Έχει πολύ μέλλον ο πλανήτης και η ανθρωπότητα με όλα αυτά τα προβλήματα;Έχω την Αποκάλυψη του Ιωάννη, το πρωτότυπο και δίπλα τη μετάφραση του Ελύτη. Δεν θυμάμαι να γράφει πουθενά για αλλαγή κλίματος και λιώσιμο πάγων. Μπορεί να γράφει κάτι άλλο και κάποιος να το ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ως λιώσιμο πάγων. Ο Ελύτης πάντως δεν κάνει τέτοιες ερμηνείες.
-
Εγώ πάντως που τη διάβασα απ'το πρωτότυπο, ΔΕΝ έγραφε για λιώσιμο των πάγων... Ο δε Νοστράδαμος έγραφε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ό,τι του'ρχόταν. Πιο ασυνάρτητος κι απ'τον Ιωάννη. Ο Slowpoke Rodriguez μπροστά τους είναι το απόλυτο λογικό τέρας!
-
Το γνωστο τροπάριο ρε Λεωνίδα!
Ο προφητης τα λέει πάντα με διαθεση να μην τα καταλαβαινει κανεις,και μόνοι οι μυημενοι μπορούνε να αποκωδικοποιήσουν τις σημαντικες αυτες πληροφοριες για το μέλλον του κόσμου.
Φυσικα,το επόμενο ακριβως λεπτο,μπορει να δωσουνε εντελώς διαφιρετική ερμηνεια στα ίδια λόγια,και αυτο να επαναλαμβανεται εις τον αιώνα τόν άπαντα.
Οι ερμηνείες μπορει να είναι άπειρες στον αριθμό,το ίδιο και οι εύπιστοι,οι οποίοι μαλιστα δινουνε και άφεση στους αποκωδικοποιητες των προφητικών μηνθματων,διότι γνωρίζουνε τη δυσκολία της αποκρυπτογραφισης.Τρελο πανηγύρι.
-
-
Και τρελλό δούλεμα... Κυρίως από αυτούς που τα 'κονομάνε με τις 'αποκρυπτογραφήσεις'.
Για όσους πάντως πιστεύουνε νοστράδαμους, αποκαλύψεις, βιβλικές, σουμεριανές, λιακοπουλοεψιλοελνεφιλιμικές μαλακίες (σόρρυ, ήθελα να πω προφητείες), αστρολόγους, χαρτορίχτρες, καφετζούδες κι άλλες τέτοιες αηδίες, έχω να προτείνω ένα εξαίρετο αλμπουμάκι του Αστερίξ:
Ο ΜΑΝΤΗΣ
-
Οι ειρωνείες δε χρειάζονται
(Moderator nass)
-
Πες μου σε ποιο σημείο αναφέρεσαι και θα το ανεβάσω. Το πρωτότυπο και δίπλα τη ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ του Ελύτη, ο οποίος τονίζει ότι μεταφράζει και αν κάποια λέξη δεν τη ξέρει, την αφήνει όπως είναι στο πρωτότυπο - ΔΕΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
(Moderator nass)Ούτε τα νεύρα και οι βρισιές χρειάζονται...
(Moderator nass)
-
(Moderator nass)
Οπα παιδιά, φτάνει, πάει στο προσωπικό το θέμα
(Moderator nass)
-
Οπα παιδιά, φτάνει, πάει στο προσωπικό το θέμα
(Moderator nass)
-
-
(Moderator nass)
Εεεεπ!
(Moderator nass)
-
Σεμνα... Δεν έβρισα εγώ.
-
Σοβαρα ρε;Να σου ζητησω και συγνωμη δηλαδη;
Ρε εχει χαθει η μπάλα ρε γμτ.
Φτάνει φίλοι μου.
(Moderator nass)
-
Την έχεις χάσει εσύ....