-
Φεύγει το μεγκανάκι μου...
Είμαι όμως στη διαδικασία απόκτησης νέου αυτοκινήτου και βρίσκομαι μεταξύ των τριών επιλογών της ψηφοφορίας. Ποιο προτείνετε; Είμαι νέος πατέρας και προέχει επίσης η ασφάλεια του παιδιού.
Το Αstra έχει πολλά άλογα, είναι σταθερό στην ευθεία και έχει πολλούς χώρους για οικογένεια και αποσκευές. Και είναι μπλε.
Το 350Ζ είναι φανταστικό FR αυτοκίνητο, δύναμη-πισωκίνηση-μπλοκέ. Αλλά το φτιάχνουνε τζαπόνια στη Ντάτσουν και δεν έχει πίσω κάθισμα. Βασικά δεν έχει τίποτα πίσω, εκτός από την κίνηση.
Η 120i δεν έχει πολλά άλογα, δεν έχει μπλοκέ, αλλά έχει την κίνηση στον σωστό άξονα, θέσεις για πίσω επιβάτες, χώρους για αποσκευές και γαλανόλευκη προπελίτσα.
Τι να κάνω;
-
Είμαι όμως στη διαδικασία απόκτησης νέου αυτοκινήτου και βρίσκομαι μεταξύ των τριών επιλογών της ψηφοφορίας. Ποιο προτείνετε; Είμαι νέος πατέρας και προέχει επίσης η ασφάλεια του παιδιού.
Το Αstra έχει πολλά άλογα, είναι σταθερό στην ευθεία και έχει πολλούς χώρους για οικογένεια και αποσκευές. Και είναι μπλε.
Το 350Ζ είναι φανταστικό FR αυτοκίνητο, δύναμη-πισωκίνηση-μπλοκέ. Αλλά το φτιάχνουνε τζαπόνια στη Ντάτσουν και δεν έχει πίσω κάθισμα. Βασικά δεν έχει τίποτα πίσω, εκτός από την κίνηση.
Η 120i δεν έχει πολλά άλογα, δεν έχει μπλοκέ, αλλά έχει την κίνηση στον σωστό άξονα, θέσεις για πίσω επιβάτες, χώρους για αποσκευές και γαλανόλευκη προπελίτσα.
Τι να κάνω;
-
Τι να κάνω;
-
μονο μεταξυ αυτων των 3 εισαι?
ρωταω γιατι υπαρχουν και αλλες επιλογες.
-
Mεταξύ των 3, η επιλογή είναι μία, datsun... Αλλά πρέπει να σταθμίσεις πόσο πολύ χρειάζεσαι τους χώρους.
Τώρα πάλι αν δεν παίξει το datsun, πάλι μια επιλογή μένει. Και δεν είναι μπλε.
Σε τι 'οικογενειακή' κατάσταση είσαι αν επιτρέπεται;
-
Την 120
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Την 120+M3...
Ελπίζω, μόνο, να μην αναγκαστείς, από τις συνθήκες, να αγοράσεις Datsun!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
... Είμαι νέος πατέρας και προέχει επίσης η ασφάλεια του παιδιού...To παραπάνω πως 'κολάει' με το Nissan 350Z ; ; ; ; ;
Το Nissan 350Z θεωρείται οικογενειακό ; ; ; ;
-
Τρίθυρο με παιδί και καθισματάκι δε λέει!
Η 120i δεν έχει επαρκείς χώρους, ειδικά αφού θα βάζεις καθισματάκι. Θα χρειαστεί να σπρώχνεις πολύ μπροστά το κάθισμα του συνοδηγού, ενώ και το πορτμπαγκάζ είναι μικρό για την προίκα της κόρης.Golf GT-GTi πεντάθυρο λοιπόν ή κάτι αντίστοιχο. Υπάρχει και το Mazda 3 MPS αν θες κάτι σε γιαπωνέζο.
Καλά, για το 350Ζ δεν λέω τίποτα. Μάλλον το έβαλες για πλάκα.
(όπως και το OPC ίσως )
-
Astra OPC, ειναι οτι πρεπει για την κατασταση σου...
-
θα παιζει και αλλο αυτοκινητο στην οικογενεια?
αν παιζει, ανετα πας για το 350Ζ..
διαφορετικα, απο το κακο στο χειροτερο...
(ναι, σνομπαρω! ) -
Παίζει κι άλλο, ναι.
-
Κανένα απ τα τρία...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... Είμαι νέος πατέρας και προέχει επίσης η ασφάλεια του παιδιού...
To παραπάνω πως 'κολάει' με το Nissan 350Z ; ; ; ; ;
Κολλάει, γιατί με κάποια έννοια το Ζ είναι το πιο ασφαλές από όλα για το παιδί, αφού ό,τι και να συμβεί το παιδί δεν θα είναι μέσα.
Επίσης δεν είπα πουθενά πως ψάχνω για οικογενειακό. -
Astra OPC...τέλος!!
Σου ταιριάζει οδηγικά είναι ασφαλέστατο,και είναι μπλε....τι άλλο να ζητήσει κανείς?
-
Συγχαρητήρια ιατρέ μου! Τοποθέτησες το θέμα στην σωστή του βάση, αλλά σου ξέφυγε η ουσιαστική υπόγεια εννοιολογική πλατφόρμα!
120 έπρεπε να προτείνεις!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Astra OPC...τέλος!!Σου ταιριάζει οδηγικά ** είναι ασφαλέστατο**,και είναι μπλε....τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Μη συζητάς....τραίνο στο δρόμο
-
Κολλάει, γιατί με κάποια έννοια το Ζ είναι το πιο ασφαλές από όλα για το παιδί, αφού ό,τι και να συμβεί το παιδί δεν θα είναι μέσα.
Επίσης δεν είπα πουθενά πως ψάχνω για οικογενειακό.παρε ενα γκρι τοτε σα του tm.
-
Κατι σε μωβ δεν εχει?
-
Επίσης δεν είπα πουθενά πως ψάχνω για οικογενειακό.Aφού το παιδί είναι άσχετο με το θέμα της αγοράς και αφού δεν θέλεις οικογενειακό τότε NISSAN ...
υ.γ. Α! ΚΑΙ ΝΑΣ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!! ...
ΒΟΗΘΕΙΑ για επιλογή νέου αυτοκινήτου