-
τελευταία νομίζω πως είμαι τόσο τυχερός σαν τον Μητσοτάκη.
από όπου περνώ, κάτι γίνεται. -
κ μετά μας έλεγαν το καλοκαίρι να μην πλένουμε το αυτοκίνητο συχνά για να μην σπαταλούμε το νερό... σήμερα σπατάλισαν τόσο νερό, όσο χρειάζεται η Θεσσαλονίκη για 5 ημέρες.
κ μη μου πείτε πως βρέχει κ πως θα ξαναγεμίσουν οι λίμνες, γιατί μάλλον όλο το βρόχινο νερό πάει με τα ρέματα στη θάλλασα κατευθείαν... δεν υπάρχουν αποστραγγιστικά έργα πλέον...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
κ μη μου πείτε πως βρέχει κ πως θα ξαναγεμίσουν οι λίμνες, γιατί μάλλον όλο το βρόχινο νερό πάει με τα ρέματα στη θάλλασα κατευθείαν... δεν υπάρχουν αποστραγγιστικά έργα πλέον...Όλα τα χωριά που πνίγονται και πλημμύρισαν αυτές τις μέρες, θα παραπονιούνται για ξηρασία σε λίγο καιρό
-
-
Kαλά, μιλάμε η πόλη χθές το πρωί ήταν.... @#%&(^&$.
Αγωγός σπασμένος, έργα ΜΕΤΡΟ, και στην Αγγελάκη στρώνανε άσφαλτο!
-
σήμερα είδα σε μια στιγμή στην εγνατίας τον V@silis στον μεσαίο καθρέυτη μου...
κ μετά βγήκαμε στον δρόμο προς χαλκιδική.
εκεί παρά λίγο μία θηλυκή ύπαρξη να με βγάλει νοκ άουτ με αλλαγή λωρίδας, αλλά ευτυχώς η κοπέλα είδε μετά καθρέφτη... -
Ήταν ωραία τουλάχιστον;
Αλήθεια, στο πράκτικερ πήγε κανείς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα'μαστε...
Youtube VideoΣυνάδελφος (ΣΘΕ) ;
-
Ναι, μαθηματικό. Εσύ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, μαθηματικό. Εσύ;Φυσικός. Και για να σπαμμάρουμε λίγο, είδες το email που έστειλαν από τη πρυτανεία σχετικά με τον έλεγχο των εισερχόμενων αυτοκινήτων; Καιρός είναι να γίνει...
-
Μπα, δεν είδα τίποτα γιατί δεν το χρησιμοποιώ το webmail του πανεπιστημίου. Τι είπανε;
-
Προς Όλο το Προσωπικό του Α.Π.Θ. Αγαπητοί Συνάδελφοι, Ένας από τους στόχους που θέσαμε και που κατά τη δική μας εκτίμηση κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο έλεγχος εισερχομένων αυτοκινήτων στο πανεπιστημιακό campus. Αυτό σημαίνει φύλαξη των εισόδων σε 24ωρη βάση, ώστε τα εισερχόμενα αυτοκίνητα να ανήκουν μόνον σε όσους έχουν σχέση με το Πανεπιστήμιο (εργαζόμενους, φοιτητές). Η εκτίμησή μας είναι ότι μπορεί να περιορισθεί ο αριθμός τους μέχρι και 30%, γεγονός που θα επιτρέψει να αναπνεύσει ο χώρος και η διακίνηση σ’ αυτόν να γίνεται περισσότερο λειτουργική. Από την πλευρά μας και σε συνεργασία με τις αρμόδιες διοικητικές υπηρεσίες, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις. Ιδιαίτερα όμως κρίσιμη είναι η δική σας στήριξη, στην οποία και προσβλέπουμε. Με όποιο τρόπο ο καθένας από εσάς κρίνει, ας γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων μας, ώστε σταδιακά να επιτύχουμε περισσότερο ανθρώπινους όρους μετακίνησης όλων μας. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι θα είναι θετική η ανταπόκριση της πανεπιστημιακής κοινότητας, στην προσπάθεια αυτή. Με εκτίμηση Αναστάσιος Μάνθος Πρύτανης Α.Π.Θ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής
-
Καιρός ήταν, ειδικά στην ΣΘΕ και εκεί γύρω γίνεται πανικός...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πηγα... Συρρικνωθηκε η γκαμα των προιοντων... Τα προιοντα αυτοκινητου ειναι τοποθετημενα σε εναν μολις διαδρομο! Απο λαδια πχ εχουν πλεον μονο BP. Μεταφερθηκε η εισοδος τερμα αριστερα. Γενικοτερα, εμεινε το μισο απο οτι πριν.
-
Θα ανοίξει σιγά σιγά και το υπόλοιπο
-
Που παιδιά στο ίδιο μέρος?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Που παιδιά στο ίδιο μέρος?Ναι.
-
Ευχαριστώ, θα πάω τότες να δούμε τί γίνεται, να πάρουμε κανένα απιονισμένο, καμιά αλοιφή, κανένα κατσαβίδι, κάτι τις ρε παιδί μου
Ωπς Λεωνίδα πρέπει να κερώσουμε και τα αμάξια από κάτω . Πότε θα πάμε?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πηγα... Συρρικνωθηκε η γκαμα των προιοντων... Τα προιοντα αυτοκινητου ειναι τοποθετημενα σε εναν μολις διαδρομο! Απο λαδια πχ εχουν πλεον μονο BP. Μεταφερθηκε η εισοδος τερμα αριστερα. Γενικοτερα, εμεινε το μισο απο οτι πριν.
Eίπανε ότι θα ανοίγουν τμηματικά...
Ανοιξη 2008 θα ανοίξει πλήρως όλο... -
Κωνσταντίνε δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά στο Σέλι γέμισαν αλάτια τα αμάξια
Προσπαθώ να θυμηθώ τι μάρκα και από που πήρα το καλό κερί, πάντως βρήκα ένα σπρέι loctite (ελάχιστα χρησιμοποιημένα).
Το βρήκα τηλεφωνικά (στους γονείς μου είναι) - αλλά είναι κάτω από το μισό - teroson (κι αυτό πρέπει να είναι loctite αλλά δεν το έχω εδώ) - αυτό νομίζω είναι το καλύτερο από τα δύο.
Πέμπτη πρέπει να πάμε για να σκληρύνει το κερί μέχρι το Σ/Κ και να μη μας το πάρει το νερό (αν βρέχει).
Posts προς Θεσσαλονικείς