-
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 178#705178
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εχω την βαση της Zalman εδω και μηνες. Απο οσες ειχα δει προτου την αγορασω, ηταν η ποιο χαμηλου προφιλ. Ειχε και κατι αηδιες πλαστικουριες... οι οποιες ηταν καπως... Βεβαια ειχαν και μια Χ διαφορα τιμης. Το Zalman ειναι αλμυρουτσικο.Κατα τα αλλα κανει αυτο που λεει, ο θορυβος παραμενει σε χαμηλα επιπεδα, βγαζει εξτρα εξοδο USB, και εχει ρυθμιστικο ταχυτητας των ανεμιστηρων του.
Αυτή ακριβώς έχω κι γω...αλλά σε μαύρη! Είναι μικρή και ωραία και κάνει εκπληκτικά τη δουλειά του. Για πρώτη φορά δε δουλεύει συνέχεια ο ανεμιστήρας. Έχω το Ferrari Acer 3000 που ανέβαζε συνέχεια θερμοκρασία...Ιταλικό βλέπεις
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Παιδακια εχω κατεβασει ταινιουλες και θελω ελληνικους υποτιτλους. Που μπορω να κατεβασω? Θελω ομως και αναλυση για το πως θα εγκατασταθει στην ταινια ,γιατι ειμαι ασχετος. Ειχα κατεβασει ενα προγραμμα παλια ,αλλα κατι δεν εκανα καλα και δεν μου εβγαιναν υποτιτλοι.Βάζεις το αρχείο στον ίδιο φάκελο με την ταινία, το μετονομάζεις έτσι ώστε πλην της κατάληξης να έχει το ίδιο όνομα με την ταινία και απλά τρέχεις την ταινία είτε σε Windows Media Player 11, είτε σε Media Player Classic, είτε...
Το Media Player Classic κατεβαίνει δωρεάν από εδώ:
http://www.divx-digest.com/software/med ... #downloads
-
Ρε παίδες έχει δεί κανείς να πουλάνε κάπου την νέα Nvidia 8800GT???
Όλοι την έχουν στους καταλόγους τους, αλλα ουδείς την έχει δει απο κοντά...
-
πριν με την 768 kbps σύνδεσή μου έβλεπα στο τεστ της Forthnet 650-660 kbps και download ~75kb/s.
τώρα με το 1 mbit πόσο πρέπει να βλέπω ...;
(να ξέρω τι μου γίνεται και τι πρέπει να περιμένω)
Forthnet έχω.
-
download ~100 kb/s
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
www.demonoid.gr -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Έχεις PM.
Λίγο μεγάλο αλλά πλήρες έκδοση του language pack 2007.Demetriades, ευχαριστώ για τα ελληνικά. Έπαιξαν χωρίς προβλήματα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχεις PM.
Λίγο μεγάλο αλλά πλήρες έκδοση του language pack 2007.Demetriades, ευχαριστώ για τα ελληνικά. Έπαιξαν χωρίς προβλήματα
Moναδικό πρόβλημα είναι ότι μετά την εγκατάσταση δεν αλλάζουν τα ελληνικά /αγγλικά μόνο στον Editor του Outlook Καμία ιδέα?
-
Παιδια βινεο με καταληξη .flv με τι το ανοιγω? πρεπει να κατεβασω player ή μπορω να κατεβασω τπτ κοντεκς για τον wmp και να παιζουν απο εκει?
-
Μ' αυτό λογικά θα σου παίζουν κανονικά...
http://files.filefront.com/klcodec288fe ... einfo.html
-
Ρε συ ψιλομουφα το βλεπω το site...μην φαω καναν ιο
-
Το έχω σαν αρχείο, απλά έψαξα να βρω κάπου που να το είχε στο νετ.
Αν θες στο στέλνω εγώ.
Στείλε μου πμ με το msn σου ή mail.
-
Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τους codec αυτούς σε συνδυασμό με το media player classic.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχεις PM.
Moναδικό πρόβλημα είναι ότι μετά την εγκατάσταση δεν αλλάζουν τα ελληνικά /αγγλικά μόνο στον Editor του Outlook Καμία ιδέα?
Δηλαδή δεν αλλάζει η γλώσσα γραφής με alt kai shift???
-
Ναι
Ενώ πάντού στο Office (και γενικότερα αλλάζει) -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Παιδια βινεο με καταληξη .flv με τι το ανοιγω? πρεπει να κατεβασω player ή μπορω να κατεβασω τπτ κοντεκς για τον wmp και να παιζουν απο εκει?VLC.-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
download ~100 kb/sμε 2mbit 200kb/s ;
edit: τώρα πληρώνω 21,5 ευρώ για το 1μβιτ. Μεσυμφέρει να ανέβω στα 2 μβιτ για 29,5 ευρώ;
Μιλάω μόνο για μέσω ΟΤΕ. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Παιδια βινεο με καταληξη .flv με τι το ανοιγω? πρεπει να κατεβασω player ή μπορω να κατεβασω τπτ κοντεκς για τον wmp και να παιζουν απο εκει?
VLC.-
Στα Mac παίζει με το quick time, αρκεί να έχεις κατεβάσει το Perian.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]