-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Κατά τα άλλα το event ήταν πολύ καλό σε όλες του τις γραμμές.+1
Ένα μεγάλο μπράβο στους υπεύθυνους της οργάνωσης των ΝorthClubs!RESPECT!!!!!
-
Ο χρήστης FotiniMG έγραψε:
Κατά τα άλλα το event ήταν πολύ καλό σε όλες του τις γραμμές.
+1
Ένα μεγάλο μπράβο στους υπεύθυνους της οργάνωσης των ΝorthClubs!RESPECT!!!!!
+1
-
Ειδική επέκταση της ασφάλισης για χρήση πίστας σε non-competitive δραστηριότητες, δεν γίνεται;
-
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν με την οργάνωση, και τους υπεύθυνους από κάθε club....Αλλά και όσους τόλμησαν να ξεκινήσουν παρά την τρομοκρατία των καναλιών..Έλεος δηλ...Μιά χαρά μέρα ήταν (μετά τις 9:30)...
Κρίμα για το παιδί με το POLO...!!!!
Σχετικά αργή σήμερα πίστα με πολύ νερό το πρωί.....οι χρόνοι αρκετά πάνω....
-
Ο χρήστης face έγραψε:
[b]Σχετικά αργή σήμερα πίστα με πολύ νερό το πρωί.....οι χρόνοι αρκετά
πάνω....+1!
1:47:360To Καλύτερο μου αυτή την φορα... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αν έχεις μικτή φυσικά.
Δυστυχώς απ΄ότι ξέρω στην Ελλάδα καμία Ασφαλιστική Εταιρεία δεν καλύπτει τις ζημιές που προκαλούνται στην πίστα.
Εγώ έχω μικτή και στο συμβόλαιο έχει μια παράγραφο που το λέει. Συγκεκριμένα δεν μου καλύπτει ούτε την οδική βοήθεια αν πάθω στην πίστα κάτι.
Πολύ σωστά,μέσα σε πίστα ή σε αυτοσχέδιους αγώνες στον δρόμο(αν αποδειχθεί) η ασφάλεια και μικτή να είναι δεν καλύπτει τίποτα.
Γι αυτό και πάω σχεδόν σαν κότα διότι μια έξοδος θα μου στοιχίσει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.....Aυτό είναι το καλό του έχεις αμάξι που κοστίζει κάτω από μια δεκάδα χιλιάδες ευρώ.
Όταν μεγαλώσω, θέλω να αποκτήσω trackday car.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
με το παιδί να μπαίνει πρώτη φορά πίσταΕσυ ρε παιδι;Πότε θα μπεις για πρωτη φορα στην πίστα;Δε βαρεθηκες να κουνας σημαίες ενω όλοι οι άλλοι βγαζουν γούστα;
-
ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες,ολα πηγαν τελεια παρα τα απροοπτα και τον ασχημο καιρο.
ευχαριστω για τη παρεα παιδες.οσο για το χρονο μου,ελπιζω σε κατι καλυτερο, με αλλο geo,rally λαστιχα,και σωστους δισκους.
επισης δεν το πιεσα πολύ γιατι δεν ηθελα να παθει κατι γιατι σκεφτομαι να το δωσω.
special thanx to Hunter, το 1.40 εσπασε ακολουθώντας τις πολύτιμες συμβουλές του! (μπήκα στο club sub 1.40 wet δηλαδή τώρα?LOL)
αντε και του χρονου!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γι αυτό φροντίζεις η ασφαλιστική σου να καλύπτει και πίστα και είσαι κύριος.Mου αρεσει που εισαι και σιγουρος.
Φυσικα και ΔΕΝ σε καλυπτει!
Κριμα για το παιδι, καλα να ειναι να το φτιαξει ή να παρει αλλο.
Στις Σερρες παντως εινα ιπολυ πιο ευκολο να φυγεις με ισιο τιμονι και να μην παθεις ουτε γρατζουνια, αν σου το επιτρεπουν και οι συγκυριες βεβαια, σε σχεση με την Μεγαλη πιστα των Μεγαρων που ειναι αστα χεστα.
-
περασαμε πολυ ομορφα. σηναντησα φιλους που ειχα να δω καιρο. Αντρεα, Δημητρη, Δημητριο
χρονο καλο δεν εκανα αλλα ευχαρηστηθηκα την οδηγηση. ηθελα παραπανω χρονο ομως.
μπραβο στα παιδια που τρεξανε για την διοργανωση το οργανωσανε πολυ καλα
-
Το σωστό είναι να φύγεις ίσια. Εύκολο να το λες αλλά λιγότερο εύκολο να το κάνεις όταν χρειαστεί, την κακιά στιγμή. Εκεί είναι που η εμπειρία κάνει τη διαφορά, από τη μία ξέρεις τα όριά σου οπότε ξέρεις και πότε τα έχεις ξεπεράσει και παραδίδεσαι χωρίς ταρζανιές.
Βοηθάει βέβαια και η πίστα, να έχεις χώρο να πας ίσια.
Εμένα σε δρόμο 2 φορές η επιλογή να βγω ίσια με έσωσε, τη δεύτερη μάλιστα η επιλογή μου να μην στρίψω σε φουρκέτα μου επέτρεψε να φρενάρω τόσο που τελικά έστριψα (πολύ σιγά βέβαια) άλλη φορά όμως που έπρεπε να το κάνω δεν το έκανα (=1 ψαλίδι, 2 ζάντες, 1 αμορισέρ) και σε πίστα που κανείς είναι φορτσαρισμένος δεν ξέρω αν θα το έκανα σωστά... οπότε έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέω.... -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
[b]
Σχετικά αργή σήμερα πίστα με πολύ νερό το πρωί.....οι χρόνοι αρκετά
πάνω....+1!
1:47:360To Καλύτερο μου αυτή την φορα...1:46:006..άντε να δω πότε θα πέσει κάτω από 1:46:00
-
Δεν εχετε σκαναρει κανεις τη γενική καταταξη του διημερου,να δούμε τις συνολικες συμμετοχες και επιδόσεις;
-
-
Τρε ζολί μεσιε!!!
Του Σαββατου δεν εχουμε;
-
trackday με 'επίσημη' χρονομέτρηση ?
Για ρωτήστε τους φίλους από το TFRC που μπορεί να οδηγήσει αυτό...
-
ε δε πιστεύω να χρειάζομαι άδεια της ΕΘΕΑ για να μετράω το χρόνο μου στην πίστα...
σκαλώνουν στο να υπάρχει αθλοθέτηση, βαθμολογίες κτλ που δεν έχει το trackday.
και επειδή είμαστε και.. Ευρωπαίοι πολίτες που κάποιοι έχουν πάει και μια βόλτα παραέξω, ας μας πει κάποιος σε ποια χώρα της Ευρώπης πρέπει να παίρνει άδεια ένα club για να κάνει trackday.
Trackday = κλείνω την πίστα για τη παρέα μου και έχω όλες τις υπηρεσίες της πίστας. ούτε κύπελλα, ούτε έπαθλα.
-
Εγώ μίλησα μόνο για την επίσημη χρονομέτρηση, όχι για κύπελλα και έπαθλα
Τέλος πάντων, δεν με απασχολεί, απλά έχετε το νου σας
-
το ξέρω ότι το υπενθύμισες από ενδιαφέρον
αλλά ας κάνουμε και κουβέντα, γιατί όχι.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γι αυτό και πάω σχεδόν σαν κότα διότι μια έξοδος θα μου στοιχίσει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.....
Αφού πας σαν κότα τότε ποιος ο λόγος που μπαίνεις στην πίστα;
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)